بازار
چهارشنبه 19 اردیبهشت 8:50
راهنمای انتخاب بهترین پارچه مبلی در بازار

در دکوراسیون داخلی و طراحی مبلمان، توجه به پارچه مبلی حائز اهمیت است و به نوبه خود در تعیین زیبایی و کیفیت مبل نقش تعیین کننده دارد. این مقاله با هدف بررسی انواع پارچه رومبلی گردآوری شده است و قصد دارد تا شما کاربران عزیز و محترم را با ویژگی ها، کیفیت، طرح و هزینه خرید پارچه مبلی اشنا کند. همراه ما باشید.

 

انواع پارچه مبلی از لحاظ جنس و متریال:

پارچه های مبلی دارای تنوع زیادی هستند و مهمترین علت این موضوع، پاسخگویی به سلیقه و نیاز مختلف مشتری است. به این ترتیب، امکانی برای مشتری فراهم می شود تا با هر بودجه ای که در اختیار دارد، بتواند پارچه مبلی را در طرح و رنگ شیک و جذاب خریداری کند. مطمئنا برای تجربه خرید بهتر، داشتن اطلاعات کافی در مورد ویژگی های و انواع دسته بندی محصول حائز اهمیت است. از این رو، در ادامه به معرفی انواع مختلف پارچه رومبلی می پردازیم.

 

پارچه‌های الیاف طبیعی:

این نوع پارچه های مبلی شامل کتان، ابریشم، مخمل، پشم و غیره می شوند. هر کدام دارای ویژگی های انحصاری هستند که در ادامه به طور مفصل شرح داده می شود:

 

  • پارچه‌ مخمل:
    شیک ترین و پرطرفدارترین پارچه مبلی است که این روزها با استقبال زیادی از سمت بازار مصرف روبرو شده است. مهم ترین ویژگی های این پارچه را می توان در تنوع رنگی، تراکم مناسب و مقاومت بالای محصول دانست. مهم: چنانچه قصد دارید که  برای پارچه مبلی، این مدل پارچه را انتخاب کنید، حتما به پرزهای آن دقت نظر داشته باشید. در صورتی که سبک مورد علاقه شما به سمت مبل کلاسیک، نئوکلاسیک یا استیل می رود،  پارچه های مخمل براق بهترین گزینه برای شما خواهند بود. پارچه مبلی لینا ، یک پارچه جودون با یک بافت بین شانل و مخمل است که ظاهر آن درشت بافت است و دو رنگ نخ تیره و روشن در هر رنگ آن به کار رفته است. این پارچه از جدیدترین پارچه مبلی های وارداتی از کشور چین است. پارچه لینا از گرماژ بالا و ضخامت مناسبی برخوردار است. همچنین لطافت بالایی دارد و به مرور زمان دچار سایش نمی شود. کیفیت و لطافت این پارچه یادآور پارچه های اروپایی باکیفیت است.

 

  • پارچه کتان:
    این مدل پارچه که از الیاف طبیعی ساخته می شود به هیچ وجه تغییر رنگ نمی دهد و در مقابل ساییدگی نیز مقاومت بالایی دارد.  تنها مشکل و ایراد بزرگ این مدل پارچه، چروک شدن و همچنین زود لکه شدن آن است. در عین حال، نسبت به سایر انواع پارچه های تولید شده از الیاف طبیعی، حساسیت بالایی دارد و برای خانه هایی که حیوان خانگی نگهداری می کنند، انتخاب خوبی نیست.

 

  • پارچه پشمی:
    جنس پشمی پارچه رومبلی از آن جهت محبوبیت دارد که با مقاومت بالا در برابر تغییر رنگ، لکه شدن و چروک شدن برای مدت زمان طولانی قابل استفاده است و کیفیت اولیه را حفظ می کند. البته باید به این موضوع نیز اشاره داشته باشیم که در صورت تماس با آب و شستشو، حالت کوبیده پیدا می کند.

در بین انواع پارچه ‌های پشمی موجود در بازار که استقبال خوبی هم دارند، پارچه مبلی تدی حرف تازه ای برای گفتن دارد و در صدر پرفروش ها قرار گرفته است. مهم ترین مصارف کاربردی این پارچه را می توان به تولید انواع مبلمان راحتی، ال، اروپایی و چستر مرتبط دانست.  اشاره به این نکته حائز اهمیت است که پارچه مبلی تدی تولید داخلی نسبت به محصول وارداتی، با قیمت مناسبی به فروش می رسد.

 

  • پارچه مبلی ابریشم:
    ابریشم از آن دسته پارچه های بسیار حساس به شمار می رود که با ظرافت و درخشندگی خود متمایز می شود. در محیط های رسمی و جاهایی که حالت تشریفاتی دارند، استفاده از پارچه ابریشم پیشنهاد می شود زیرا کمتر دچار لکه خواهد شد( حذف لکه های ایجاد شده بر روی پارچه ابریشم، کار بسیار سختی است و باید کاملا تخصصی نسبت به رفع آن اقدام کنید).  

 

  • چرم پارچه:
    پارچه مبلی که در ساخت انواع مبلمان کلاسیک، راحتی و چستر مورد استفاده قرار می گیرد توسط کشور ایران و ترکیه تولید و عرضه می شود.

پارچه‌های الیاف مصنوعی:

و اما نوبت به معرفی پارچه های الیاف مصنوعی می رسد که شامل ابریشم مصنوعی، نایلون، پلی استر و آکرولیک می شوند. هریک چه ویژگی هایی دارند؟

 

  • پارچه آکرولیک:
    با وجوه شباهت ظاهری زیاد به پشم اما مقاومت کمی در برابر چروک، تغییر رنگ و ساییدگی دارد. در واقع، کیفیت ضعیفی دارد و پس از مدت زمانی حالت پرز دار پیدا می کند.

 

  • پارچه پلی استر:
    استحکام زیاد، برخورداری از خاصیت کشسانی و شستشوی آسان مهم ترین ویژگی های پارچه پلی استر هستند. اما با وجود چنین ویژگی هایی خوبی که در مورد این پارچه سراغ داریم، به دلیل جنس صنعتی خود، گرد و خاک بیشتری را جذب می کند.

 

  • پارچه نایلونی:
    معمولا به ندرت از این پارچه رومبلی به تنها استفاده می‌شود زیرا استحکام بالایی ندارد. از این رو، در ترکیب با مواد دیگر از آن بهره می برند تا مقاومت و استحکام پارچه را افزایش بدهند و نسبت به چروک و ساییدگی، ماندگاری بهتری داشته باشد.

 

  • ابریشم مصنوعی:
    پارچه رومبلی ابریشم مصنوعی در ظاهر به ابریشم طبیعی شباهت زیادی دارد. همچنین، از مقاومت خوبی نیز برخوردار است. تنها ایراد پارچه ابریشم مصنوعی، زود چروک شدن آن است.

 

 

انواع پارچه مبلی از لحاظ کشور سازنده:

پارچه مبلی ایرانی

افزایش نرخ ارز، استفاده از تکنولوژی جدید و نیروی انسانی کارآزموده، مهم ترین عواملی هستند که با اتکا بر آنها، کارخانه های داخلی این توانایی را پیدا کرده­اند که  تجربیات کشورهای دیگر را به ایران وارد کنند و محصولاتی را روانه بازار نمایند که به جهت کیفیت رقابتی، حرفی برای گفتن دارند.

حتی، برخی تولیدات داخلی، محصولات با کیفیت تر از پارچه مبلی وارداتی عرضه می کنند که این یک افتخار وطنی محسوب می شود.

 

پارچه  مبلی چینی

علی رغم اینکه به نظر می رسد اشباع شدن بازار مصرف با پارچه های مبلی وارداتی از چین به معنای کیفیت پایین محصول و قیمت ارزان آن است، امروزه شاهد حضور انواع پارچه های تولید چینی هستیم که حتی کیفیت برتر نسبت به محصولات واراداتی از ترکیه دارند. آنچه که کیفیت محصول را تعیین می کند، نام کشور نیست، بلکه نوع بافت تراکم و شاخص های دیگر کیفیت پارچه تعیین کننده هستند.

 

پارچه مبلی ترک

پارچه های وارداتی از ترکیه ای به لحاظ کیفیت در دسته بندی های مختلفی قرار می گیرند. در واقع، هر تولید کننده ترکی بسته به امکانات و تکنولوژی هایی که در اختیار دارد، کیفیت متفاوتی را ارائه می دهد. بنابراین، می توان گفت که اعتبار خود کارخانه تولیدی، ماشین آلات در دسترس و مواد اولیه مورد استفاده، کیفیت پارچه را مشخص می کنند.

شرکت ترکیه ای سرتکس با تولید پارچه های با کیفیت، در سطح جهانی شناخته شده است.  البته قیمت آنها نسبت به سایر محصولات موجود در بازار گران تر می باشد که به دلیل کیفیت بالای پارچه قابل توجیه است.

 

نکاتی برای انتخاب و مراقبت از پارچه مبلی:

  • توجه به مقاومت بالای پارچه رومبلی: به منظور استفاده طولانی مدت از پارچه مبلی، مدل های با الیاف مرغوب و مقاومت بالا را انتخاب کنید.
  • رنگ و الگوی مناسب را النتخاب کنید: انتخاب رنگ و الگوی مناسب پارچه مبلی امکان ایجاد سبک و دکوراسیون خلاقانه و منحصر به فرد را به شما می دهد.
  • مراقبت منظم: برای تمیزکاری پارچه مبلمان هرگز از محصولات شیمیایی قوی استفاده نکنید زیرا تراکم و بافت پارچه را خراب می کند.  علاوه بر این، مهم است که پارچه مبلی را در محلی خشک نگهداری کنید تا از رطوبت و احتمال خیس شدن به دور باشد.
  • عدم قرار دادن مبلمان در معرض نور آفتاب: رنگ پارچه مبل به دلیل تابش مستقیم نور خورشید، تغییر پیدا می کند و زیبایی خود را از دست می دهد.  همچنین میزان مقاومت آن نیز کاهش خواهد یافت. از این رو، عاقلانه است که مبلمان خود را در سایه قرار داده و با کشیدن پرده ها و کرکره ها مانع از تابش مستقیم  نور آفتاب بشوید.
  • قرار ندادن مبلمان در معرض حرارت یا آتش: آتش و حرارت دو عامل اصلی در کاهش کیفیت پارچه مبلی هستند.  هرگز، مبلمان خود را نزدیک به تجهیزات گرمایشی قرار ندهید.

انتخاب و خرید پارچه مبلی با کیفیت به منزله استفاده طولانی مدت از محصول است.  با توجه به ظاهر و شناخت عوامل تاثیر گذار در کیفیت مبلمان و دکوراسیون منزل مانند نوع پارچه، طرح و الگو و کیفیت، یک خرید مطمئن را تجربه خواهید کرد.

جهت خرید انواع پارچه مبلی ، مجموعه بزرگ ساوا دکور به آدرس اینترنتی savadecor.com در خدمت شماست تا راحت ترین خرید آنلاین خود را انجام دهید. همچنین می توانید از کارشناسان ما مشاوره رایگان نیز دریافت کنید



سلب مسئولیت: سایت شهرخبر صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و هیچ مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.