سیانان به نقل از منابع نزدیک به ترامپ گزارش داد که رئیسجمهور آمریکا با وجود امیدواری به عملکرد بهتر جمهوریخواهان، احتمال شکست در انتخابات میاندورهای را نیز پذیرفته است.،
به گزارش ، شبکه سیانان به نقل از منابع نزدیک به دونالد ترامپ، رئیسجمهور تروریست آمریکا، گزارش داد که او همچنان معتقد است نظرسنجیها درباره انتخابات کنگره اشتباه هستند و جمهوریخواهان عملکردی بهتر از پیشبینی نظرسنجیها خواهند داشت.
به گفته این منابع، ترامپ معتقد است حضورش در گردهماییهای انتخاباتی و مشارکت در کارزارهای جمعآوری کمکهای مالی، شانس حزب جمهوریخواه را برای کسب نتیجهای بهتر افزایش داده است.
با این حال، منابع نزدیک به ترامپ میگویند او احتمال تحقق «بدترین سناریو و نتیجه» را نیز پذیرفته و خود را برای هر نتیجهای آماده کرده است.
بر اساس این گزارش، ترامپ ممکن است همزمان با انتشار نتایج اولیه انتخابات میاندورهای کنگره در سوم نوامبر، تماس با رسانهها را آغاز کند.
منبع: همشهری آنلاین