الجزیره: ایران با این شروط حاضر به بازگشایی تنگه‌هرمز است

الجزیره: ایران با این شروط حاضر به بازگشایی تنگه‌هرمز است 157020 ۱۱ آبان ۱۴۰۵ - ۱۹:۱۰ کدخبر : 157020 الجزیره گزارش داد: ایران خواستار لغو تحریم‌هایی است که آمریکا پس از فروپاشی تفاهم‌نامه اسلام‌آباد اعمال کرده است.

اکوایران: به نقل از عصرایران، الجزیره در گزارش اول نوامبر خود، با استناد به اظهارات عباس عراقچی، از مجموعه مطالباتی خبر داده که تهران آن‌ها را پیش‌شرط بازگشایی تنگه هرمز طی ۴۸ ساعت و ازسرگیری مذاکرات با واشنگتن می‌داند.

ایران خواستار لغو تحریم‌هایی است که آمریکا پس از فروپاشی تفاهم‌نامه اسلام‌آباد اعمال کرده، احیای معافیت‌های نفتی صادرشده در ماه ژوئن، کاهش حضور نظامی آمریکا در منطقه، به‌رسمیت شناختن مسیرهای جدید کشتیرانی در تنگه هرمز که با هماهنگی ایران و عمان تعیین شده و پایان درگیری‌ها در همه جبهه‌ها، به‌ویژه حملات اسرائیل به لبنان است.

در حالی که گفت‌وگوهای غیرمستقیم ادامه دارد، نشانه‌هایی از کاهش جنگ علیه ایران دیده نمی‌شود.

دونالد ترامپ مدعی شده است که مذاکرات «خوب پیش می‌رود»، اما هم‌زمان ادعا کرده که آمریکا هنوز اهدافی در ایران دارد که باید به آن‌ها رسیدگی کند. او همچنین احتمال اقدام نظامی پس از انتخابات میان‌دوره‌ای سوم نوامبر را باز گذاشته است.

همچنین دو دیپلمات مطلع به آسوشیتدپرس گفته‌اند تصمیم نهایی درباره حملات جدید هنوز از سوی ترامپ گرفته نشده، اما به متحدان آمریکا هشدار داده شده است که دور احتمالی عملیات می‌تواند چند روز ادامه یابد و واکنش ایران نیز زیرساخت‌های انرژی و تأسیسات حیاتی منطقه را در معرض خطر قرار دهد.