ونس بعد از انتخابات کنگره، نامزد انتخابات ریاست جمهوری می شود؟/ گمانه‌زنی‌ها درباره آینده سیاسی معاون ترامپ از نگاه رسانه آمریکایی

متحدان ونس معتقدند که فعالیت‌های گسترده او در انتخابات میان‌دوره‌ای، اگرچه ممکن است در کوتاه‌مدت با برخی انتقادات مواجه شود اما تأثیر منفی چندانی بر آینده سیاسی شخصی او نخواهد داشت و حتی می‌تواند پایه‌ای برای نامزدی او در ۲۰۲۸ باشد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، روزنامه واشنگتن پست گزارش داد، جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، اخیراً در شرایط سیاسی دشوار برای حمایت از نامزدهای جمهوری‌خواه در انتخابات میان‌دوره‌ای به فعالیت انتخاباتی گسترده‌ای پرداخته و احتمالا پس از عبور از این رأی‌گیری، نامزدی خود را برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۸ اعلام کند.

گزارش واشنگتن پست اشاره می‌کند که ونس در سخنرانی‌های انتخاباتی خود دموکرات‌ها را به باد انتقاد گرفته و در عین حال تلاش کرده است تا هویتی سیاسی مستقل از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای خود ایجاد کند.

متحدان ونس معتقدند که فعالیت‌های گسترده او در انتخابات میان‌دوره‌ای، اگرچه ممکن است در کوتاه‌مدت با برخی انتقادات مواجه شود اما تأثیر منفی چندانی بر آینده سیاسی شخصی او نخواهد داشت و حتی می‌تواند پایه‌ای برای نامزدی او در ۲۰۲۸ باشد.

گزارش واشنگتن پست همچنین نشان می‌دهد که ونس در انتخابات میان‌دوره‌ای با فشارها و چالش‌هایی روبرو بوده است. بر اساس نظرسنجی‌ها، کاهش محبوبیت ترامپ، پیامدهای جنگ تجاوزکارانه علیه ایران و افزایش هزینه‌های زندگی ممکن است به از دست رفتن اکثریت جمهوری‌خواهان در کنگره منجر شود. در این زمینه، عملکرد ونس در انتخابات میان‌دوره‌ای به عنوان آزمونی مهم برای آینده سیاسی او تلقی می‌شود.

بر اساس گزارش واشنگتن پست، ونس در سخنرانی‌های انتخاباتی خود بارها بر لزوم اتحاد جمهوری‌خواهان تأکید کرده و دموکرات‌ها را به عنوان «حزب نفرت» توصیف کرده است. با این حال، تحلیلگران معتقدند که ونس هنوز نتوانسته است به طور کامل حمایت صریح ترامپ را برای نامزدی ۲۰۲۸ به دست آورد و این موضوع ممکن است بر روند نامزدی او تأثیر بگذارد.