حملات هوایی اسرائیل به «القصیر» لبنان و انفجار پهپاد صهیونیستی

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی شهر القصیر در جنوب لبنان را بمباران کردند ویک پهپاد انتحاری در شهر میفدون منفجر شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، رسانه های لبنانی امروز یکشنبه از دو حمله هوایی رژیم صهیونیستی به این منطقه خبر دادند. بر اساس گزارش‌ها، نخستین حمله منطقه‌ای در وادی الحجیر، از سمت شهرک «فرون» در جنوب لبنان را هدف قرار داد.

هم‌زمان، گزارش‌های محلی از حمله هوایی دیگری به شهرک «القصیر» در جنوب لبنان خبر می‌دهند.

شبکه المیادین به نقل از خبرنگار خود در جنوب لبنان گزارش داد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی شهرک «القصیر» را هدف حمله هوایی قرار داده‌اند. در این گزارش آمده است که یک پهپاد انتحاری ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی در شهرک «میفدون» در جنوب لبنان منفجر شد.

بر اساس آخرین آمار منتشر شده توسط وزارت بهداشت لبنان در 30 اکتبر 2026، از 8 اکتبر 2023 تاکنون، شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی به لبنان به 8,956 شهید رسیده و 30,664 نفر نیز مجروح شده‌اند.

این آمار شامل شهدای حملات 1 نوامبر به القصیر و میفدون نمی‌شود و آمار رسمی جدیدی درباره شهدای این حملات تاکنون منتشر نشده است.

انتهای پیام/