نگرانی شدید سناتور جمهوری‌خواه از شکست در انتخابات/ ممکن است جای ۵٣ کرسی، تنها ۴۵ کرسی در اختیار داشته باشیم

تاریخ انتشار: ۱۴۰۵/۰۸/۹ ۱۲:۱۱ شماره خبر: ۴۳۰۵۳۱۳ سایت خوان

عصر ایران : سناتور جمهوری خواه آمریکا گفت: اگر روز بدی داشته باشیم، جمهوری‌خواهان ممکن است صبح روز بعد از انتخابات، به جای ۵۳ کرسی، تنها ۴۵ کرسی در اختیار داشته باشند.

وبگاه هیل گزارش داد: تد کروز سناتور جمهوریخواه از ایالت تگزاس، هشدار داد که ممکن است حزب جمهوریخواه تا ۸ کرسی سنا را در انتخابات میان‌دوره‌ای از دست بدهد و در تمامی رقابت‌های ایالتی تگزاس - از جمله رقابت سنا میان کن پکستون (جمهوری‌خواه) و جیمز تالاریکو (دموکرات) - شکست بخورد.

کروز روز جمعه در پادکست خود گفت: "تنها چند روز به انتخابات باقی مانده و در سراسر کشور رقابت‌های سنا بسیار نزدیک و تنگاتنگ هستند. در واقع، در هشت تا ۱۰ مورد از رقابت‌های سنا در سطح کشور، نامزدها تقریبا برابر هستند."

او افزود: "اگر در روز انتخابات عملکرد خوبی داشته باشیم، می‌توانیم به نتیجه‌ای فوق‌العاده دست یابیم. ممکن است در نهایت ۵۳ جمهوری‌خواه در سنا داشته باشیم و اکثریت خود را در این مجلس افزایش دهیم."

اما او هشدار داد که "اگر روز بدی داشته باشیم"، جمهوری‌خواهان ممکن است صبح روز بعد از انتخابات، به جای ۵۳ کرسی، تنها ۴۵ کرسی در اختیار داشته باشند.

کروز که برای تبلیغ به نفع نامزدهای جمهوری‌خواه به ایالت‌های جورجیا، تگزاس، کارولینای جنوبی، کارولینای شمالی، میشیگان و آیووا سفر کرده است، گفت: "چنین تفاوت بزرگی (بین این دو حالت) در میان است."

کروز با اشاره به اینکه در انتخابات میان‌دوره‌ای شاهد "مشارکت گسترده دموکرات‌ها" خواهیم بود، هشدار داد که اگر جمهوری‌خواهان با تعداد زیاد پای صندوق‌های رای حاضر نشوند، ممکن است با یک "شکست فاجعه‌بار" (یا به تعبیر او "حمام خون") مواجه شوند.

او گفت: "من نگرانم. آنچه در سراسر کشور می‌بینیم، مشارکت عظیم دموکرات‌هاست."

وی افزود: "دموکرات‌ها حضور پررنگی دارند، بسیار پرانرژی هستند و از دونالد ترامپ به شدت، به شدت و به شدت متنفرند. اگر انتخابات همین امروز به پایان می‌رسید و تنها آرای زودهنگامی که تاکنون به صندوق ریخته شده شمرده می‌شد، جمهوری‌خواهان متحمل شکستی سنگین می‌شدند."

با این حال، کروز معتقد است که اگر رای‌دهندگانِ متمایل به حزب جمهوری‌خواه برای شرکت در انتخابات ترغیب شوند، "آرای جمهوری‌خواهان می‌تواند ورق را برگرداند."

او خاطرنشان کرد که رای‌دهندگان وفادار به حزب دموکرات "با تعداد بسیار زیاد" در حال شرکت در انتخابات هستند. اما او گفت که رای‌دهندگان جمهوری‌خواه قابل اعتماد به اندازه دموکرات‌های سرسخت در انتخابات زودهنگام شرکت نمی‌کنند.

کروز به شنوندگانش التماس کرد: "لطفا، لطفا، لطفا پای صندوق حاضر شوید و رای دهید."

کروز هشدار داد که رقابت‌های سراسری در تگزاس بسیار نزدیک است و هشدار داد که اگر اوضاع برای جمهوری‌خواهان بد پیش برود، ممکن است در این ایالت قرمز جمهوریخواه نیز شکست بخورند.

او هشدار داد: " رقابت در تگزاس به طرز وحشتناکی نزدیک است. درک کنید که ممکن است تگزاس را از دست بدهیم. نه فقط رقابت سنا. ما ممکن است هر رقابت سراسری در تگزاس را ببازیم. این اعداد تا این حد به هم نزدیک هستند."

او با جمهوری‌خواهانی که معتقدند نظرسنجی‌ها اشتباه هستند، مخالفت کرد و گفت در حالی که ممکن است نظرسنجی‌ها گاهی اوقات سوگیری چپ‌گرایانه نشان دهند، داده‌هایی که نشان می‌دهد امسال مشارکت عظیم دموکرات‌ها بسیار بالاست، واقعی است.

وی گفت:" من به عنوان کسی که با کمپین‌های زیاد انتخاباتی و بررسی تعداد زیادی از اعداد و ارقام سروکار داشته ام، می‌توانم به شما بگویم که این داده‌ها جعلی نیستند. دموکرات‌ها به طور چشمگیری از جمهوری‌خواهان پیشی گرفته‌اند. ما باید این را اصلاح کنیم."

او گفت: کارولینای جنوبی همواره یک ایالتِ جمهوری‌خواه (قرمز) مطمئن بوده است. اما باید بگویم که "دارلین گراهام" در رقابتی بسیار تنگاتنگ قرار دارد؛ به‌طوری که می‌توان گفت آراء آن‌ها تقریبا برابر است. او ممکن است در این رقابت پیروز شود - و به گمانم پیروز هم خواهد شد - اما این احتمال هم وجود دارد که شکست بخورد. این یک خطرِ کاملا واقعی است.

تد کروز درباره وضعیت رقابت در ایالت کانزاس هم گفت:" کانزاس؛ کشاورزانی دارد که ناراضی هستند. آن‌ها ناراضی‌اند چون قیمت گازوئیل بالاست. ناراضی‌اند چون قیمت کود هم بالاست. دموکرات‌ها در جذب نامزد عملکرد خوبی داشتند. آن‌ها کشیشِ یک کلیسای بسیار بزرگ در کانزاس‌سیتی را که دیدگاه‌های بسیار لیبرالی دارد، به عنوان نامزد خود برگزیدند. اگر به وضعیت جمهوری‌خواهانی نگاه کنید که احتمال واقعیِ شکست خوردن در انتخابات را دارند، کانزاس در صدرِ این فهرست قرار می‌گیرد.