سرقت عجیب از پایگاه نظامی اسرائیل / پای پهپاد هم به جست‌وجو باز شد!

سرقت عجیب از پایگاه نظامی اسرائیل / پای پهپاد هم به جست‌وجو باز شد! کد خبر: ۲۱۷۲۲۵۳

اقتصاد‌آنلاین: ارتش اسرائیل از سرقت یک خودروی نظامی هامر از پایگاه جولیس خبر داد و درباره احتمال استفاده از آن برای نفوذ به پایگاه‌ها و مناطق آموزشی هشدار داد.

رادیو ارتش اسرائیل اعلام کرد که این سرقت طی بازرسی‌های روز گذشته در انبار اضطراری یکی از یگان‌های ذخیره در پایگاه جولیس فاش شده است؛ جایی که مأموران متوجه شدند یکی از خودروهای هامر از پارکینگ اختصاصی ناپدید شده است.

به دنبال این حادثه، عملیات جست‌وجو و گسترده‌ای در اطراف پایگاه و پادگان‌های مجاور آغاز شد، دست‌کم گرفتن خروج تمامی پرسنل گردان به حالت تعلیق درآمد، دوربین‌های مداربسته بازبینی شدند و یک فروند پهپاد برای شناسایی هوایی به پرواز درآمد، با این حال تاکنون هیچ‌گونه رد یا نتیجه‌ای از این خودرو به‌دست نیامده است.

فرماندهان این پایگاه، پرونده را به پلیس نظامی ارتش ارجاع داده‌اند و تحقیقات در این زمینه آغاز شده است. همزمان، ارتش رژیم صهیونیستی با ارسال بخشنامه‌ای فوری به تمامی پایگاه‌های نظامی منطقه، مشخصات خودروی مسروقه را اعلام و هشدار داد که این وسیله نقلیه ممکن است در تلاش برای نفوذ به پادگان‌ها یا مناطق تمرین نظامی مورد سوءاستفاده قرار گیرد.