آیزنکوت به بی بی تاخت/ روزهایی که نتانیاهو از نهادهای دولتی برای منافع شخصی‌اش استفاده می‌کرد، به پایان رسید

گادی آیزنکوت، رقیب اصلی نتانیاهو گفت: روزهایی که نتانیاهو از نهادهای دولتی علیه منافع اسرائیل و برای منافع شخصی خود استفاده می‌کند، به پایان رسیده است.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، رهبر اپوزیسیون اسرائیل گادی آیزنکوت، بنیامین نتانیاهو را به راه‌اندازی کمپینی برای مشروعیت‌زدایی از انتخابات متهم کرد و تعهد داد که اجازه ندهد در آغاز‌به‌کار پارلمان جدید کنست کارشکنی شود.

روزنامه تایمز اسرائیل گزارش داد، وی در این باره اظهار داشت: «چندی پیش با رئیس شاباک (سرویس امنیت داخلی) و رئیس کمیته مرکزی انتخابات دیدار کردم. آن‌ها من را در جریان وضعیت قرار دادند. هنوز زود است که بفهمیم چه اتفاقی افتاده و آیا اصلاً افتاده است. باید بگذاریم متخصصان مربوطه تحقیق خود را بدون هیچ دخالت سیاسی تکمیل کنند.»

او با اشاره به اتهام‌زنی‌ها علیه قطر افزود: «ضروری است که بررسی شود آیا آن‌ها تلاش کرده‌اند (در انتخابات) اعمال نفوذ کنند و از طریق چه کسانی می‌خواستند این کار را انجام دهند.»

سیاستمداران اسرائیلی پس‌از شکست در کسب اکثریت کرسی‌های پارلمان مدعی شدند که قطر از احزاب عرب حمایت مالی کرده و در انتخابات تأثیر گذاشته است، ادعاهایی که قطر آن را قاطعانه رد کرده است. 

آیزنکوت با انتقاد از بهانه‌گیری بنیامین نتانیاهو گفت: «آنچه از همین حالا روشن شده این است که لیکود و نتانیاهو کمپینی سازمان‌یافته و هماهنگ برای مشروعیت‌زدایی از نتایج انتخابات را آغاز کرده‌اند.»

رهبر اپوزیسیون اعلام کرد: «اظهارات و حرف‌هایشان از قبل آماده شده بود. آن‌ها این کار را می‌کنند چون شکست خورده‌اند. آن‌ها اکثریت ندارند... من حتی یک سانتیمتر انحراف و تغییر مراسم تحلیف کنست از آن‌گونه که برنامه‌ریزی شده را نخواهم پذیرفت.»

او گفت: «یک چیز قطعی است: روزهایی که نتانیاهو از نهادهای دولتی علیه منافع اسرائیل و برای منافع شخصی خود استفاده می‌کند، به پایان رسیده است.»

انتخابات اسرائیل در حالی به پایان رسیده است که هیچ یک از ائتلاف‌ها نتوانستند اکثریت پارلمان را به‌دست آورند و به این ترتیب، نتانیاهو و آیزنکوت روزهای سختی را برای تشکیل دولت پیشِ رو دارند.