بمب نقل‌وانتقالاتی که خنثی شد؛ ستاره ایرانی اجازه جدایی نگرفت!

هافبک ملی‌پوش ایران به دلیل مخالفت باشگاه و سرمربی برزیلی خود نتوانست در تابستان جابه‌جا شود.

محمد قربانی که در زمستان 1402 از سپاهان به اورنبورگ روسیه پیوست و پس از یک‌سال حضور در این باشگاه انتقال دیگری با رقم 1/1 میلیون یورو به الوحده امارات داشت، طی دو فصل اخیر عملکرد مطمئنی در خط میانی و دفاعی عنابی‌ها ارائه داده و همین مسئله موجب شد تا پیشنهاداتی دریافت کند و البته به دلیل مخالفت باشگاهش در این تیم بماند.

قربانی در خصوص عدم انتخاب باشگاه‌های اروپایی و حضور در امارات می‌گوید: زمانی که قصد جدایی از اورنبورگ را داشتم، فقط باشگاه‌های اماراتی و الوحده می‌توانستند مبلغ رضایت‌نامه‌ام را پرداخت کنند، اما از کشورهای پرتغال، بلژیک و لهستان هم پیشنهادهایی دریافت کردم که آنها نتوانستند مبلغ رضایت‌نامه بدهند.

او با تاکید بر اینکه تنها هدف من خروج از روسیه و تجربه یک فضای جدید بود، عنوان کرد: مشکل دریافت رضایت‌نامه از باشگاه‌های روسی خیلی بالا است و مبالغ زیادی از بازیکنان می‌خواهند که من هم یک ماه درگیر آن بودم. در نهایت چند بار با مدیرعامل باشگاه و سرمربی تیم جلسه گذاشتم و گفتم نمی‌توانم در روسیه بمانم که تیم اورنبورگ نیز در حال سقوط بود و از سوی دیگر تیم ملی را نیز از دست می‌دادم.

این لژیونر جوان درباره پیشنهادهای جدی از باشگاه‌های مدعی ایران در تابستان گذشته گفت: با احترام به همه باشگاه‌ها فقط پرسپولیس و تراکتور به‌طور جدی با باشگاه الوحده و مدیر برنامه‌ام صحبت کردند که البته من دخالتی در این موضوع نداشتم.

قربانی با بیان اینکه هر دو پیشنهاد پرسپولیس و تراکتور جدی بود، عنوان کرد: باشگاه الوحده پس از دریافت پیشنهادها تاکید کرد که من دو سال قرارداد دارم و باید بمانم و از سوی دیگر سرمربی تیم (شاموسکا) هم گفت به این بازیکن نیاز دارم چون در چند پست بازی می‌کند که همین مسائل باعث شد در الوحده بمانم.