واکنش برنی سندرز به پیروزی لولا داسیلوا در انتخابات برزیل

اقتصادنیوز: سندرز تاکید کرد: با وجود اینکه شرکت‌های بزرگ فناوری و الیگارشی و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا زمین بازی را به ضرر لولا داسیلوا تغییر دادند، لولا پیروز شد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، برنی سندرز، سناتور مستقل ایالت ورمونت آمریکا شامگاه یکشنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: تبریک به لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا برای پیروزی دوباره در انتخابات ریاست‌جمهوری برزیل.

سندرز در ادامه تاکید کرد: با وجود اینکه شرکت‌های بزرگ فناوری و الیگارشی و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا زمین بازی را به ضرر لولا داسیلوا تغییر دادند، لولا پیروز شد.

وی افزود: لولا داسیلوا در چهار سال آینده به مبارزه برای کارگران برزیلی و دموکراسی ادامه خواهد داد.

بر اساس شمارش آرای دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری برزیل، لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا با کسب حدود ۵۱.۷۵ درصد آرا، در برابر فلاویو بولسونارو با ۴۸.۲۵ درصد، بار دیگر برای تصدی سمت ریاست‌جمهوری این کشور انتخاب شد.