شهر خبر
برچسب‌های مهم خبری:#آموزش و پرورش#وزارتخانه

این وزارتخانه ۹۰ هزار نیرو جذب می‌کند + جزییات

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس: قرار است آموزش و پرورش ۹۰ هزار نیرو جذب کند

فارس: از این تعداد قرار است ۱۰ هزار نیرو خدمت‌گذار ۲۰ هزار معلم پرورشی و ۶۰ هزار معلم جذب شود.

فارسمسئولان آموزش و پرورش باید بهمن و اسفند امسال فراخوان جذب نیرو را انجام دهند تا مابقی کارها انجام شودسخنگوی کمیسیون آموزش مجلس: دولت قبل به دنبال واگذاری آموزش و پرورش به بخش خصوصی بود

نماینده همدان در مجلس با بیان اینکه دولت سابق به نظام آموزش و پرورش نگاه منفی داشت، گفت: دولت قبل بندی را در برنامه ششم توسعه کشور لحاظ کرده بود مبنی بر اینکه وزارت آموزش و پرورش را به بخش خصوصی واگذار کند.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس: دولت قبل به دنبال واگذاری آموزش و پرورش به بخش خصوصی بود

 حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی نماینده همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران توانا با اشاره به علل کمبود نیروی انسانی در وزارت آموزش و پرورش، گفت: طبق بیانات وزیر آموزش و پرورش در راستای آمار نیروی انسانی و نیاز وزارتخانه به نیرو از پایان مهر امسال کلاس خالی از آموزگار نداریم و کمبود آموزگار کلاس‌های در س سال کنونی را با دعوت از تعدادی از معلم‌های جذب شده، تعدادی بازنشستگان، حق‌التدریس‌ها، نیروهای اخذ شده در آزمون اخیر و دانشجویان سال آخر دانشگاه فرهنگیان در کلاس‌های درس جبران کردیم و کلاسی بدون آموزگار برای سال تحصیلی جاری باقی نمانده است.

وی با بیان اینکه کمبود نیروی انسانی در وزارت آموزش و پروش وجود دارد، افزود: با نگاه منفی که دولت سابق به نظام آموزش و پرورش داشت طوریکه بندی را نیز در برنامه ششم توسعه کشور لحاظ کرده بود مبنی بر اینکه وزارت آموزش و پرورش را به بخش خصوصی واگذار کند.

وی با اشاره به نگاه نادرست دولت قبل به نظام آموزش و پرورش، ادامه داد: این نگاه غلط باعث کمبود معلم در کشور شد طوری که ظرفیت دانشگاه فرهنگیان از ۴۰ هزار نفر و حتی ۲۵ هزار نفر به سه هزار و ۵۰۰ نفر رسید در همین راستا موضوع کمبود معلم مورد توجه مقام معظم رهبری قرار گرفت و ایشان به دانشگاه فرهنگیان تشریف بردند و در همان جا فرمودند که تمامی نیروهای آموزش و پرورش باید از دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی اخذ شوند.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: درحال‌حاضر در وزارت آموزش و پرورش ما طبق آمارهای غیر رسمی و بعضاً رسمی ۲۶۰ هزار معلم و ۵۰ هزار نیروی پشتیبانی کمبود داریم، این کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش شامل کمبود نیرو اعم از معلم، کادر اداری، خدمات و سرایدار مدارس می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین فلاحی با اشاره به فعالیت خوب دولت سیزدهم در نظام آموزش و پرورش کشور، یاد آور شد: در این ۲ سال اخیر دولت سیزدهم، قریب به ۶۰ هزار معلم در آموزش و پرورش استخدام شده که این عدد برابر است با هشت سال گذشته دولت قبل است اما هنوز مشکل کمبود معلم در آموزش و پرورش رفع نشده است چون هر سال آمار بازنشستگان ما بالا است یعنی همان ۲۶۰ هزار باقی می‌ماند و کاهش پیدا نمی‌کند.

وی اظهار کرد: برای سال جدید ۱۹ هزار مربی پرورشی، ۷۲ هزار نیروی معلم و ۱۰ هزار سرایدار در مجموع حدود ۹۱ هزار نیروی انسانی به آموزش و پرورش افزوده خواهد شد.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طبق آمار آموزش و پرورش ۲۶ درصد حقوق معلمان افزایش پیدا کرده است، افزود: دولت سیزدهم مبلغی حدود ۵۴ هزار میلیارد تومان در بحث رتبه‌بندی کارکنان به وزارت آموزش و پرورش اعطا کرده است این در حالی است که دولت قبل مبلغی حدود پنج هزار میلیارد تومان در نظر گرفته بود که ما قبول نکردیم چون با این مبلغ یک میلیون معلم بدون رتبه‌بندی باقی می‌ماندند.

حجت‌الاسلام والمسلمین فلاحی با اشاره به اینکه بحث رتبه‌بندی معلمان با اشکالاتی مواجه شد، اظهار کرد: زمان ارزیابی رتبه‌بندی که حدود سه ماه تا یک سال در نظر گرفته شده بود اندک بود ضمن اینکه ارزیابان هم برای ارزیابی مدارک آموزش لازم را دیر اخذ کردند این موارد باعث شد که افراد زیادی به بحث رتبه‌بندی اعتراض کنند، حدود ۲۷۰ هزار نفر به بحث رتبه‌بندی در ابتدا اعتراض کردند.

وی با بیان اینکه سایت اعتراض رتبه‌بندی زمانی که برای ثبت نام باز شد حدود ۵۷۲ هزار نفر اعتراض کردند، تاکید کرد: از این اعتراض‌کنندگان مجدد درخواست بارگذاری مدارکشان در سایت برای ارزیابی شد. درحال‌حاضر اعتراضات بررسی شده و قرار بر این شد تا آخر آذر ماه حکم‌های جدید معلمان زده شود و بحث رتبه‌بندی معلمان فعالیتش تمام شود. افرادی هم که برای ثبت مدارک در سامانه جامانده‌اند آنها را هم به آموزش و پرورش سفارش کردیم که مشکلاتشان را حل کند.

پایان پیام/