شهر خبر

واکنش معاون ابراهیم رئیسی به تقطیع سخنانش توسط «ایران اینترنشنال»

واکنش معاون ابراهیم رئیسی به تقطیع سخنانش توسط «ایران اینترنشنال»

معاون پارلمانی رئیس جمهور به تقطیع سخنانش توسط رسانه فارسی زبان «ایران اینترنشنال» واکنش نشان داد که ایسنا منتشر کرده است.

سید محمد حسینی در همایش طرح اعتلا (سطح منطقه‌ای) با حضور بیش از ۵۰۰ نفر از استادان و کارکنان دانشگاه‌های آزاد استان‌ گیلان و قزوین و در دانشگاه آزاد اسلامی گیلان واحد رشت، اهمیت تقویت حوزه اطلاع رسانی را مورد تاکید قرار داد و گفت: رسانه‌های معاند و ضد انقلاب هجمه سنگینی علیه دولت به راه انداخته و با استفاده از شگردهای مختلف تبلیغی و دروغ پراکنی تلاش می‌کنند با طرح موضوعات انحرافی افکار عمومی را از اقدامات دولت منحرف کرده و یاس و ناامیدی را در جامعه تسری دهند؛ لذا در چنین شرایطی انتظار می‌رود اساتید و دانشگاهیان با اشراف کامل به برنامه‌ها و دستاوردهای دولت مردمی و نظام اسلامی آن را به جوانان و آحاد مردم انتقال دهند.

معاون رئیس جمهور با اشاره به شیطنت رسانه‌های فارسی زبان در تقطیع سخنانش در خصوص برنامه هفتم برای تربیت ۵۰۰ هزار نیروی متخصص در حوزه اقتصاد دیجیتال و فضای مجازی در طی ۵ سال اظهار کرد: رسانه‌ای مانند ایران اینترنشنال با تقطیع و حذف کلمه «اقتصاد دیجیتال» از متن سخنرانی به زعم خود تلاش کرده نکته انحرافی را به مخاطبین خود القا کرده و بر اساس آن به جوسازی بپردازد اما اینگونه شگردهای خبرسازی نخ نما شده و در عصر ارتباطات نباید گذاشت حقایق را به گونه‌ی دیگری منعکس کنند.

معاون رئیس جمهور در ادامه با اشاره به اهداف برنامه هفتم توسعه گفت: در این برنامه اهداف کمی و کیفی بر اساس سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب و مساله محوری مد نظر دولت بوده و راهکارهای رسیدن به این اهداف به دقت ترسیم شده است، مثلا اگر رشد اقتصادی ۸ درصدی و نرخ تورم تک رقمی پیش بینی شده، راهکارها و چگونگی دستیابی به این اهداف نیز تعیین شده است.

معاون رئیس جمهور گفت: دولت عزم جدی دارد تا عوامل تورم کنترل شود و در این راستا اختیارات لازم به بانک مرکزی داده شده تا بتواند از خلق پول بدون پشتوانه جلوگیری کند.

حسینی خاطرنشان کرد: زمانی که دولت سیزدهم کار خود را شروع کرد نرخ رشد اقتصادی ناچیز و تقریباً منفی بود و دولت در این مدت تلاش کرده تا با برنامه‌ریزی های مختلف نرخ رشد افزایش یابد.

معاون رئیس جمهور با اشاره به اهداف دولت در حوزه فرهنگ گفت: اگر فرهنگ قرآنی و اسلامی گسترش و تعمیق یابد بدون تردید مشکلات اجتماعی کاهش خواهد یافت. در حوزه آموزش نیز دولت مصمم است مهارت آموزی را مورد توجه قرار دهد به نحوی که دانش آموزان و دانشجویان پس از فراغت از تحصیل حداقل در یک حرفه و صنعت مهارت داشته باشند.

معاون رئیس جمهور توجه دولت به رونق اقتصاد دریا را مورد تاکید قرار داد و گفت: بسیاری از کلان شهرهای دنیا در ساحل دریا قرار دارند این در حالیست که در کشورمان به رغم اینکه از سواحل طولانی در جنوب کشور برخوردار هستیم، استفاده چندانی از این ظرفیت نشده بلکه در عوض صنایع بزرگ در فلات مرکزی بنا شده است و امروز ناچار، برای فعالیت این مراکز باید آب دریا را صدها کیلومتر با هزینه بسیار انتقال داد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به نظارت دولت بر عملکرد مدیران و توجه به موضوع ترک فعل گفت: در گذشته توجه چندانی به این موضوع نمی‌شد اما امروز قوای سه گانه مراقبت و نظارت مستمر دارند که مدیران نه تنها وظایف خود را درست انجام دهند، بلکه ترک فعل هم صورت نگیرد.

معاون رئیس جمهور در امور مجلس با اشاره به ضعف دستگاهها در تبیبن دستاوردها و اقدامات و لزوم تقویت اطلاع رسانی، اظهار داشت: انتظار است اساتید و نخبگان در این عرصه کمک کنند و ضمن ارتقای سطح اطلاعات خود از مسائل روز و اقدامات دولت در حوزه‌های مختلف اقتصادی ،عمرانی و سیاسی، آن را به روش‌های مناسب به اطلاع دیگران برسانند.

حسینی در بخش دیگری از سخنان خود و در بخش پاسخ به سوالات در پاسخ به درخواست افزایش دستمزدها و ارتقای جایگاه اساتید دانشگاه آزاد اظهار داشت: دولت به این مساله و اهمیت رعایت شان و منزلت اساتید و کارکنان، توجه جدی داشته است و در این راستا به هر مقدار که توانسته و در حد امکانش بوده ، اقدام کرده است و البته دریافتی امروز اساتید و کارکنان در مقایسه با شهریور ۱۴۰۰ بهبود یافته است.

معاون رئیس جمهور در پاسخ به سوالی درباره مسکن اساتید و اقدامات دولت در این زمینه گفت: در رابطه با مسکن اساتید و کارکنان دانشگاه و دانشجویان متاهل چنین تفاهم و تدبیر شده که از اراضی متعلق به برای تامین این نیاز استفاده شود.

حسینی در خصوص ضرورت تعمیق ارتباط مسئولین و مردم گفت: از ویژگی‌های نظام اسلامی و دولت مردمی این است که به حرف مردم توجه شود و رئیس جمهور به واسطه حضور مستمر در بین مردم و خواص در جریان مشکلات و مطالبات قرار دارد و البته لازم است این روحیه در تمام سطوح مدیریتی نهادینه شود.

حسینی گفت: دولت تلاش می‌کند با اقداماتی همچون فروش نفت، برقراری تعامل گسترده با کشورهای مختلف و زمینه سازی برای صادرات و تعاملات اقتصادی، مولدسازی و جذب سرمایه گذاری خارجی، درآمدهای کشور را افزایش دهد و آن را در کنار رفع نیازهای روزمره مردم در مسیر اتمام طرح‌های نیمه تمام که در ۸ سال دولت قبل معطل مانده بود هزینه کند. دولت همچنین تاکید دارد که منابع بانک‌ها و درآمدهای حاصل از آزادسازی اموال بلوکه شده را به بخش تولید و اجرای طرح‌های بزرگ اقتصادی و صنعتی اختصاص یابد.

معاون رئیس جمهور در امور مجلس در پاسخ به سوالی درباره انتخابات خاطرنشان کرد: استقبال گسترده از ثبت نام در انتخابات به گونه‌ای که یک رکورد محسوب می شود و حضور نامزدهای مختلف فرصت مغتنمی است که ایده‌ها و نقطه نظرات آنان در سطح جامعه مطرح شود و این موضوع می‌تواند، در ایجاد فضای شور و نشاط انتخاباتی موثر باشد.

حسینی گفت: تبیین، ترویج و تهییج سه مرحله اقناع افکار عمومی برای مشارکت در انتخابات محسوب می شود. در شرایط کنونی در مرحله تبیین قرار داریم و همه باید با احساس مسئولیت در این عرصه حضور فعالی داشته و به ابهامات و سوالاتی که در اذهان عمومی وجود دارد پاسخ دهند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور اهمیت مجلس و جایگاه تاثیر آنرا مورد اشاره قرار داد و گفت: مجلس عرصه نظارت، قانونگذاری و همگرایی سازنده با دولت در اداره بهتر امور کشور است لذا حضور افراد انقلابی، دلسوز و متخصص در مجلس می‌تواند در بهبود و ارتقای مدیریت امور کشور موثر باشد و امروز باید ابعاد این موضوع به خوبی به افکار عمومی تبیین شود.

معاون رئیس جمهور در پاسخ به سوالی درباره نقش تحریم های ظالمانه در مشکلات کشور و راه‌های مقابله با آن گفت: بدون تردید تحریم موانع و محدودیت‌هایی برای کشور ایجاد می‌کند اما مهم این است که به دنبال راهکارهای موثری برای بی اثر کردن آن باشیم این دولت به جای اتخاذ رویکرد تسلیم و التماس در برابر غربی‌ها که البته تجربه هم نشان داد که فایده‌ای هم ندارد با روحیه ما می‌توانیم و توجه توامان به میدان و دیپلماسی، زمینه های عضویت کشورمان در سازمان شانگهای و بریکس و تعامل حداکثری با کشورهای دوست و همسایه را فراهم کرده است که هر کدام می تواند در خنثی کردن تحریم‌ها مفید باشد.

حسینی گفت: متاسفانه در دوره گذشته رابطه کشورمان حتی با کشوری مثل تاجیکستان که از اشتراکات فرهنگی، تاریخی و تمدنی فراوانی با آن برخوردار هستیم به شدت ضعیف شده بود و به خاطر مخالفت همین کشور امکان عضویت در سازمان شانگهای را نداشتیم؛ لذا در همین راستا اولین سفر آیت الله رئیسی به تاجیکستان انجام شد و پس از آن زمینه عضویت کشورمان در سازمان شانگهای فراهم گردید.

معاون رئیس جمهور در ادامه در پاسخ به سوالی درباره حوادث غزه و جنایات رژیم صهیونیستی گفت: هزاران انسان بی‌گناه به ویژه زنان و کودکان در روزهای اخیر با بمباران وحشیانه صهیونیست ها به شهادت رسیدند و در مقابل آن کشورهای غربی و مدعیان حقوق بشر نه تنها این جنایت ضد بشری را محکوم نمی‌کنند، بلکه یکی پس از دیگری به دیدار نتانیاهو می‌روند و حمایت‌های همه جانبه‌ای برای سر پا نگه داشتن این رژیم جعلی انجام می‌دهند این اتفاقات ماهیت واقعی نظام سلطه و مدعیان حقوق بشر را مقابل دیدگان افکار عمومی جهان قرار داده است.

معاون رئیس جمهور تاکید کرد: صهیونیست‌ها شکست جبران ناپذیری متحمل شدند و از سر استیصال به بمباران مناطق غیرنظامی و کشتار مردم بی‌گناه روی آورده اند اما مردم غزه و فلسطین اراده کرده‌اند که در مقابل صهیونیست‌ها مقاومت و ایستادگی کنند.

حسینی افزود: مردم غزه حدود ۱۶ سال است که در یک باریکه محدود در محاصره کامل قرار دارند و ارتباطی با دنیا ندارند و در این مدت به بهانه‌های مختلف مورد حمله ددمنشانه صهیونیست‌ها قرار داشته‌اند و امروز آگاهانه راه مبارزه و ایستادگی در مقابل صهیونیست‌ها را برگزیده‌اند و با حمله پیش دستانه ابهت پوشالی آنها را آشکار کردند.

حسینی در پاسخ به سوالی درباره استفاده از ظرفیت جوانان گفت: یکی از افتخارات دولت مردمی این است که در مجموعه هیات دولت نیروهای جوان و انقلابی حضور دارند و دولت ضمن توجه به استفاده از تجربه پیشکسوتان بر استفاده از ابتکار، خلاقیت و نیروی جوانی تاکید دارد.

لازم به ذکر است طرح ملی اعتلا در راستای شبکه‌سازی اجتماعی، بصیرت افزایی انقلابی و توانمندسازی حرفه‌ای با تأکید بر سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی بوده و این طرح با همکاری معاونت امور مجلس و ارتباطات اجتماعی، معاونت توسعه و مدیریت منابع و مرکز جذب و امور هیات علمی با هدف تعمیق بصیرت انقلابی، دانش سیاسی و اجتماعی اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شده است.

مرحله منطقه‌ای طرح اعتلا با حضور بیش از ۵۰۰ نفر از استادان و کارکنان دانشگاه‌های آزاد استان‌ گیلان و قزوین در رشت به مدت دو روز (۳ و ۴ آبان) برگزار می شود و مرحله استانی این طرح اوایل امسال در حوزه‌های دانشگاه در رشت، لاهیجان، انزلی و آستارا با حضور ۷۲۰ نفر برگزار شد.

حسینی در جریان سفر به استان گیلان همچنین در دیدارهای جداگانه با استاندار و نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه رشت، با تشریح برخی از برنامه ها و دستاوردهای دولت مردمی گفت: دولت با همه توان بدنبال خدمت به مردم و گره گشایی مشکلات و ارتقای سرمایه اجتماعی نظام اسلامی است و لازم است اقدامات دولت بخوبی تبیین و به اطلاع مردم برسد.

آیت الله فلاحتی نیز در این دیدار خدمات و تلاش های شبانه روزی دولت مردمی سیزدهم را امیدوار کننده و ستودنی دانست و گفت: دولت آیت الله دکتر رئیسی با روحیه انقلابی و مردمی و و جهادی در حال خدمت به مردم است و تاکنون دستاوردهای فراوانی داشته است اما بدلیل حجم گسترده کمبودهای بجا مانده از گذشته، هنوز مردم با مشکلاتی مواجه هستند که می طلبد با همین روحیه فعالیتهای موثر ادامه یابد.

فلاحتی لزوم توجه به استفاده از مدیران انقلابی توانمند را مورد تاکید قرار داد و اظهارداشت: توجه به این موضوع می تواند انگیزه خدمت به مردم را تقویت کند.

استاندار گیلان نیز گزارشی از اقدامات انجام شده برای اجرایی کردن مصوبات سفر را تشریح کرد.

سید محمد حسینی همچنین در دیدار با ۴۰ نفر از مدیران و اساتید دانشگاههای مختلف استان بر رسالت دانشگاهیان در قضایای جهانی و منطقه همچون حوادث غزه و نیز رویدادهای مهم کشور مثل انتخابات پیش رو تاکید کرد و به سوالات جمع حاضر پاسخ داد.

۲۱۹۲۱۹