شهر خبر
برچسب‌های مهم خبری:#ایران#رئیس جمهور#تحریم#گفتگو

جمیله علم الهدی، همسر رئیسی: زنان در ایران برای حقوق خود مبارزه نکرده اند /از تحریم ها عبور می کنیم /زنان در ایران آرامش را ترجیح می‌دهند

جمیله علم الهدی، همسر رئیسی: زنان در ایران برای حقوق خود مبارزه نکرده اند /از تحریم ها عبور می کنیم /زنان در ایران آرامش را ترجیح می‌دهند

ایرنا نوشت: جمیله علم الهدی، همسر رئیس جمهور در گفتگو با نشریه آمریکایی گفت: تحریم ها برای جامعه و  مردم ایران بسیار مشکل است  و به طور کلی جمهوری اسلامی ایران در بحبوحه تحریم ها توانسته است روی پای خود بایستد.

جمیله علم الهدی همسر سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران در مصاحبه با رسانه آمریکایی "نیوزویک" همسر گفت: زنان در ایران تحت حمایت خانواده، پدر و همه اعضای خانواده هستند و به واسطه حمایتی که از خانواده دریافت می‌کنند، نقش تعیین کننده‌ای در جامعه ایفا می‌کنند و به این دلیل است که هسته اصلی خانواده نقش بسزایی دارد.

وی ادامه داد: زنان در ایران یا هر جای دنیا نقش تعیین کننده‌ای در حفظ هسته اصلی خانواده دارند، بنابراین نقش بسیار تعیین کننده‌ای در جامعه دارند.

زنان در ایران برای حقوق خود مبارزه نکرده اند زیرا....

خانم علم الهدی ادامه داد: زنان در ایران برای حقوق خود مبارزه نکرده‌اند، زیرا از حقوق خود برخوردار هستند. مردان در جامعه ایران حرمت زنان را حفظ کرده‌اند. ارزش‌هایی که زنان در ایران مستحق آن هستند، از نظر جنبه‌های اخلاقی، در واقع به قوانین و مقررات تبدیل شده‌اند.

او تاکید کرد: جنبش فمینیستی سایر نقاط جهان نیز در ایران راه نیافته است و این در درجه اول به دلیل گرایش به خشونت است. برخلاف آن، زنان در ایران آرامش را ترجیح می‌دهند تا اینکه در معرض خشونت از طریق رویکرد فمینیستی قرار گیرند. این تفاوت چشمگیر میان این دو مساله است.

همسر رییس جمهور ایران در خصوص اتهامات غرب علیه ایران مبنی بر نبود آزادی برای زنان و نیاز به داشتن حقوق بیشتر برای آنها در داخل ایران گفت: غرب اطلاعات کافی در مورد ایران ندارد. علت این سوء تفاهم نیز نداشتن اطلاعات کافی است. آنها به عمق گسترده روابط بین زنان و مردم نپرداخته اند. به همین دلیل است که آنها زنان را با دید غربی می نگرند. روایت غرب در مورد زنان در ایران, موضوعی بسیار سیاسی است.

زنان در غرب احساس تنهایی می کنند

وی در خصوص وضعیت حقوق زنان در بسیاری از کشورهای غربی و بطور خاص در نیویورک گفت: بیشتر زنان در غرب احساس تنهایی می کنند. این امر به این دلیل است که زنان در غرب از سوی خانواده و ازدواجشان کمتر مورد حمایت قرار می گیرند. زنان به دلیل احساسات بسیار قوی، باید احترام زیادی دریافت کنند. اما در غرب، آنها کارهای زیادی برای انجام دادن دارند و باید به اندازه یک مرد کار انجام دهند تا بتوانند حداقل استانداردهای زندگی را داشته باشند. این تفاوت چشمگیر زنان در غرب و زنان در ایران است. در ایران, زنان روابط خانوادگی بسیار نزدیکی دارند.

جمیله علم الهدی در خصوص سیاست های خصمانه آمریکا علیه ایران و تحریم های این کشور گفت: ما اخیراً مورد هجوم فرهنگ‌های مهاجم قرار گرفته‌ایم و فرهنگ‌های غربی به ما حمله کرده‌اند. اگر به فرهنگ ایران نگاه کنید، با آنچه در غرب است کاملاً متفاوت است.

تحریم زندگی را برای عموم مردم بسیار سخت کرده است

وی ادامه داد: ما نباید این واقعیت را فراموش کنیم که ایران هدف اقدامات قهرآمیز یکجانبه، به اصطلاح «تحریم» قرار گرفته است که زندگی را برای عموم مردم بسیار سخت کرده است. اما با تکیه بر رهنمودهای مقام معظم رهبری، ما می‌توانیم از این تحریم ها عبور کنیم.

او تصریح کرد : تحریم ها برای جامعه و مردم ایران بسیار مشکل است و به طور کلی جمهوری اسلامی ایران در بحبوحه تحریم ها توانسته است روی پای خود بایستد. ما دوران سختی را با تحریم‌ها سپری کرده‌ایم، اما به دلیل وجود تحریم‌ها توانسته‌ایم روی پای خود بایستیم و دستاوردها و پیشرفت‌های قابل توجهی داشته باشیم.

سیاست آمریکا، استعمار و استثمار کشورهای مستقل است

علم الهدی درباره جنبه منفی تحرم ها بر مردم ایران افزود: جنبه منفی تحریم ها در ارتباط با تاثیر آنها بر زندگی بیماران و به ویژه کودکان است. نمونه این تاثیر کودکان پروانه ای است. آنها بیماری دارند که پوست آنها کنده می شود و این روند بسیار دردناک و عذابی غیرقابل تصور است، دردها و رنج آنان از این بیماری غیر قابل توصیف و کشنده است. دلیل این رنج تحریم هایی است که بر دو مساله غذا و دارو اعمال می شود. از سوی دیگر آمریکا ادعا می کند که در راستای حفظ منافع مردم ایران عمل می کند.

همسر رییس جمهور ایران در پایان گفت: سیاست دولت های مختلف در آمریکا استعمار و استثمار کشورهای مستقل است. آنها فشار را بر هر کشور استقلال طلبی افزایش می دهند تا خواسته ها و زیاده طلبی های آمریکا را بپذیرد.

2727