شهرخبر

سید حسن نصر الله: آمریکا حامی اصلی تکفیری‌ها در الجرود بود

سید حسن نصر الله: آمریکا حامی اصلی تکفیری‌ها در الجرود بود

دبیر کل حزب الله لبنان به مناسبت عید آزاد سازی دوم (پیروزی بر تکفیری‌ها و آزاد سازی الجرود) طی سخنانی اعلام کرد، هدف گروه‌های تکفیری از تسلط بر بخش‌‌هایی از خاک لبنان تبدیل کردن آن به بخشی از نقشه خلافت داعشی بود.

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، به گفته دبیر کل حزب الله لبنان: نباید فراموش کنیم کسانی که ادعای حاکمیت دارند، از گروه‌های تکفیری که خاک لبنان را به اشغال خود در آورده و به تجاوز علی لبنان پرداخته و افسران و نظامیان لبنانی را کشتند، حمایت کردند

وی افزود: قدرت‌‌هایی در لبنان بر روی بقای گروه‌های مسلح تفکیری در جروج و پیروزی آنها شرط بندی کرده بودند. دولت لبنان هم به دلیل فشارهای آمریکا به ارتش لبنان اجازه حمله به گروه‌های مسلح در الجرود را نداد.

سید حسن نصر الله در ادامه تاکید کرد: آمریکایی‌ها ارتش لبنان را تهدید کردند در صورت حمله به گروه‌های مسلح در الجرود تمامی کمک‌ها به این ارتش را متوقف خواهند کرد.

در حال تکمیل