شهر خبر
برچسب‌های مهم خبری:#ایران#دولت#اینترنت#موبایل#ثابت

رتبه ایران در سرعت اینترنت اعلام شد: مالدیو هم از ما جلو زد!

با وجود اعلام افزایش ۱۰۰ درصدی سرعت اینترنت کشور از ابتدای دولت سیزدهم، جایگاه ایران در رده بندی سرعت اینترنت موبایل و ثابت طی یکماه گذشته با تنزل همراه بوده است.

جایگاه ایران در سرعت جهانی اینترنت اعلام شد/ سریع‌ترین اینترنت متعلق به کجاست؟

به گزارش «اطلاعات آنلاين»، وزارت ارتباطات اعلام کرد که گزارش سایت جهانی اسپیدتست نشان می‌دهد که سرعت اینترنت همراه در ایران با افزایش صددرصدی نسبت به ابتدای دولت سیزدهم به ۳۶ مگابیت برثانیه رسیده و هم اکنون از این نظر ایران در جایگاه بهتری نسبت به کشور‌های مطرحی، چون اندونزی، آرژانتین، مصر و ترکیه قرار دارد. اين درحاليست كه جایگاه ایران در بخش اینترنت موبایل نسبت به ماه قبل با ۲ پله سقوط در رده ۶۴ قرار و در بخش رده اینترنت ثابت با یک پله سقوط در رده ۱۴۶ قرار دارد.

بر اساس اين گزارش میانه سرعت اینترنت موبایل جهان در این ماه ۴۲.۳۰ و میانه سرعت اینترنت ثابت آن ۷۹.۲۸ مگابیت برثانیه بوده است. همچنین طبق این گزارش میانه سرعت اینترنت موبایل ایران در می ۲۰۲۳ میلادی ۳۵.۶۸ و میانه سرعت اینترنت ثابت کشور ۱۲.۶۰ مگابیت برثانیه بوده است.

ايسنا در اينباره نوشت: اینترنت موبایل ایران درحال حاضر از ترکیه و اروگوئه سریع تر و از  توگو  و مراکش کندتر است. در حوزه اینترنت ثابت نیز میانه سرعت دانلود در ایران ۱۲.۶۰ مگابیت بر ثانیه، میانه سرعت آپلود ۲.۶۱  مگابیت بر ثانیه و تأخیر ۲۹ میلی ثانیه است که رتبه ایران را به ۱۴۶  از میان ۱۸۱ کشور می‌رساند. براساس این آمار، اینترنت ثابت ایران درحال حاضر از میکرونزی و پاکستان سریع تر و از آنگولا و مالدیو کندتر است.

جایگاه ایران در سرعت جهانی اینترنت اعلام شد/ سریع‌ترین اینترنت متعلق به کجاست؟

امارات ارائه دهنده سریع‌ترین اینترنت موبایل جهان
خبرگزاري مهر نيز درباره كشورهاي داراي سريع ترين اينترنت جهان نوشت: در رده بندی اسپیدتست از کشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل در می ۲۰۲۳ میلادی، رده نخست امارات متحده عربی با میانه سرعت ۱۸۱.۷۹ مگابیت برثانیه قرار دارد که جایگاه آن نسبت به آوریل ۲۰۲۳ میلادی یک پله رشد کرده است. اما در رده دوم قطر با میانه سرعت ۱۶۴.۸۶مگابیت برثانیه قرار دارد که جایگاه آن در رده بندی نسبت به ماه قبل یک پله سقوط کرده است.

نروژ با میانه سرعت موبایل ۱۴۶.۱۵ مگابیت برثانیه در رده دوم قرار دارد و جایگاه آن نسبت به ماه قبل ۲ پله رشد کرده است. از سوی دیگر در رده‌های چهارم، پنجم و ششم به ترتیب کویت (۱۳۶.۷۵مگابیت برثانیه)، دانمارک (۱۲۷.۱۳ مگابیت برثانیه) و ماکائو (۱۲۳.۱۵مگابیت برثانیه) قرار دارد.

در رده بندی اسپید تست ازکشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت موبایل، جایگاه کویت نسبت به ماه گذشته هیچ تغییری نکرده، اما جایگاه دانمارک یک پله رشد و ماکائو ۳ پله سقوط کرده است.

در رده هفتم وهشتم این فهرست نیز به ترتیب کره جنوبی (۱۱۴.۶۶مگابیت برثانیه) و چین (۱۱۰.۳۹مگابیت برثانیه) قرار دارند. جایگاه کره جنوبی نسبت به ماه قبل ۲ پله رشد و جایگاه چین ثابت مانده است.

هلند (۱۰۶.۱۲ مگابیت برثانیه) و سوئد (۹۸.۵۸مگابیت برثانیه) به ترتیب در رده‌های نهم و دهم قرار دارند و جایگاه هرکدام از این کشور‌ها در رده بندی نسبت به ماه قبل یک پله صعود کرده است.

ثبات ۵ کشور در جایگاه‌های نخست اینترنت ثابت
در بخش رده بندی کشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت ثابت جایگاه ۵ کشور نخست در مقایسه باماه گذشته هیچ تغییری نکرده است. در رده‌های نخست سنگاپور (۲۴۱.۳۵ مگابیت برثانیه)، دوم شیلی (۲۲۳.۲۱ مگابیت برثانیه)، سوم امارات (۲۲۰.۶۱مگابیت برثانیه)، چین (۲۱۸.۸۰مگابیت برثانیه)، هنگ کنگ (۲۱۳.۱۴مگابیت برثانیه) قرار دارند.

آمریکا با میانه سرعت اینترنت ثابت ۲۰۳.۳۱ مگابیت برثانیه در رده ششم قرار دارد و جایگاه آن نسبت به ماه می‌یک پله رشد کرده است. در مقابل تایلند با میانه سرعت ۲۰۲.۸۸مگابیت برثانیه در رده هفتم قرار دارد و جایگاه آن درمقایسه با ماه قبل یک پله سقوط کرده است.

در رده‌های هشتم، نهم و دهم به ترتیب دانمارک (۱۹۹.۶۲ مگابیت برثانیه)، اسپانیا (۱۸۵.۶۵مگابیت برثانیه) و رومانی (۱۷۶.۳۳ مگابیت برثانیه) قرار دارند که جایگاه آن‌ها در رده بندی کشور‌هایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت ثابت نسبت به ماه قبل هیچ تغییری نکرده است.