شهر خبر
برچسب‌های مهم خبری:#مسکن

علم‌الهدی: هدف ما از انقلاب این نبود به مملکتی برسیم که اقتصادش درست باشد

علم‌الهدی: هدف ما از انقلاب این نبود به مملکتی برسیم که اقتصادش درست باشد

انتخاب: علم‌الهدی، نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی تصریح کرد: هدف ما از انقلاب چه بود؟ آیا هدف این بود که فقط به مملکتی برسیم که نانش، آبش و اقتصادش درست باشد و یک جریان متدین و دین‌مدار در این کشور حاکم شود؟ آیا هدف ما این بود که یک عده مزدور آمریکایی را بیرون کنیم تا خود در قدرت باشیم؟ خیر، هرگز این‌طور نبود. نه قدرت، نه وزارت، نه امارت و هیچ‌چیز دیگری از این دست، هدف انقلاب نبود بلکه هدف انقلاب این بود که مردم ما آزاد زندگی کنند

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی تصریح کرد: هدف ما از انقلاب چه بود؟ آیا هدف این بود که فقط به مملکتی برسیم که نانش، آبش و اقتصادش درست باشد و یک جریان متدین و دین‌مدار در این کشور حاکم شود؟ آیا هدف ما این بود که یک عده مزدور آمریکایی را بیرون کنیم تا خود در قدرت باشیم؟ خیر، هرگز این‌طور نبود. نه قدرت، نه وزارت، نه امارت و هیچ‌چیز دیگری از این دست، هدف انقلاب نبود بلکه هدف انقلاب این بود که مردم ما آزاد زندگی کنند.

حجت‌الاسلام سید احمد علم‌الهدی در خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته که با حضور زائران و مجاوران در رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به سخنرانی رهبر معظم انقلاب در سالگرد ارتحال حضرت امام(ره) اظهار کرد: بیانات رهبری در جوار مرقد مطهر امام راحل همچون همیشه جامع و کامل بود تا جایی که کسی نمی‌تواند ادعا کند درباره امام، نکته را می‌داند اما در سخنرانی‌های رهبر معظم انقلاب مورداشاره قرار نگرفته است.

وی افزود: همه‌ساله، دو سخنرانی از رهبر معظم انقلاب به‌طور مشخص بیانگر راهبردهای نظام است؛ یکی سخنرانی رهبری در عید نوروز که در جوار حرم مطهر رضوی صورت می‌گیرد و دیگری سخنرانی رهبری در سالگرد ارتحال امام(ره) که در مرقد ایشان برگزار می‌شود. در سخنرانی نوروزی راهبرد حرکتی نظام در سال پیش رو تبیین می‌شود و در سخنرانی ۱۴ خرداد، راهبرد حرکت کلی امت در مسیر انقلاب، راه امام و خط امام(ره) مورداشاره قرار می‌گیرد.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: یکی از فرازهای مهم سخنرانی ۱۴ خرداد امسال مربوط به تشریح امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری امام(ره) بود. رهبری در فرمایشاتشان فرمودند که امام(ره) سخت‌افزار قوی نداشت و سخت‌افزار امام(ره) فقط منحصر در یک کاغذ، یک خودکار و حداکثر یک ضبط‌صوت بود اما این نرم‌افزار قوی امام(ره) بود که انقلاب را به پیش می‌برد و آن عبارت بود از ایمان و امید. امام(ره) خدا را باور داشت، مسیر حق را باور داشت، رسالت الهی را برای خود باور داشت، هدفی را که باید به آن می‌رسید در نظر می‌گرفت و به قدرت خدا نیز ایمان داشت. این‌ها، مصادیق ایمان خدشه‌ناپذیر امام امت بود.

وی ادامه داد: رکن اول نرم‌افزار امام(ره) این‌ها بود و دومین رکن نیز ناظر بر امیدی بود که امام(ره) به پیروزی داشت؛ به این معنا که از همان ابتدا، امام(ره) باور داشت که این انقلاب پیروز می‌شود و می‌توان ملت را از یوغ استکبار نجات داد. اینجاست که می‌گوییم نرم‌افزار امام(ره)، همان نرم‌افزار حرکتی ما در این انقلاب نیز بوده است و اگر مردم مسلح به همان نرم‌افزار باشند یعنی خدا را باور کنند و ایمان داشته باشند که باید به هدف انقلاب برسند، خدا هم به آنان کمک خواهد کرد و به همان توفیقات و دستاوردهایی می‌رسند که امام رسید.

در مسیر انقلاب، عقب‌گرد بی‌معناست

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: هدف ما از انقلاب چه بود؟ آیا هدف این بود که فقط به مملکتی برسیم که نانش، آبش و اقتصادش درست باشد و یک جریان متدین و دین‌مدار در این کشور حاکم شود؟ آیا هدف ما این بود که یک عده مزدور آمریکایی را بیرون کنیم تا خود در قدرت باشیم؟ خیر، هرگز این‌طور نبود. نه قدرت، نه وزارت، نه امارت و هیچ‌چیز دیگری از این دست، هدف انقلاب نبود بلکه هدف انقلاب این بود که مردم ما آزاد زندگی کنند، روی پای خود بایستند، پیشرفت کنند، جلو بروند، ترقی کنند و به جایی برسند که به دنیا ثابت شود مدیریت سیاسی و اجتماعی بشر باید به‌دست خدا و نماینده خدا باشند و مردم دنیا نمونه این زندگی را ببینند تا آماده شوند برای پذیرش حکومت جهانی مهدوی.

وی تأکید کرد: ما باید خدا و قدرت نصر الهی را به‌عنوان برترین قدرت‌ها باور کنیم. باید به هدف ایمان داشته باشیم. این مصداق ایمان امام(ره) بود که باعث شد تا ملت با امام(ره) قدم‌به‌قدم جلو برود و یک قدم نیز عقب‌گرد نداشته باشد. شما حقیقت این پیشرفت دائمی را درک کرده‌اید. از پاییز ۱۳۴۱ که امام(ره)، نخستین بیانیه خود را صادر کرد تا خرداد ۱۳۴۲ که حماسه مردم در جای‌جای کشور صورت گرفت، انقلاب به وضعی رسید که مردم متأثر از ایمان امام(ره) باور پیدا کردند که این نهضت به پیروزی می‌رسد حتی به این قیمت که برایش شهید شوند. این وضعی بود که در پاییز ۱۳۴۱ هیچ‌کس حتی فکرش را هم نمی‌کرد اما زمان گذشت و ثابت شد که در طول این ۶۱ سال از پاییز ۱۳۴۱ تا به امروز، ملت ایران می‌تواند بدون شکست قدم‌به‌قدم جلو بیاید.