شهرخبر

روسیه آب پاکی را ریخت/ چشم‌اندازی برای مذاکرات صلح با اوکراین وجود ندارد

کدخبر: ۵۴۸۱۸۹
سخنگوی کرملین تاکید کرد که روسیه همیشه آماده حل مشکلات از طریق مذاکره بوده است و ولادیمیر پوتین نیز بارها اعلام کرده است که ما همچنان در این زینه آمادگی داریم.
 روسیه آب پاکی را ریخت/  چشم‌اندازی برای مذاکرات صلح با اوکراین وجود ندارد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایلنا، از روسیا الیوم، نوشت: «دیمیتری پسکوف»، سخنگوی کرملین تاکید کرد  که هیچ چشم‌اندازی برای مذاکرات صلح با اوکراین وجود ندارد، زیرا قانون کی‌یف گفت‌و‌گو با روسیه را ممنوع کرده و غرب نیز به آن اجازه نمی‌دهد که از خود انعطاف نشان دهد.

پسکوف افزود: «روسیه همیشه آماده حل مشکلات از طریق مذاکره بوده است و ولادیمیر پوتین نیز بارها اعلام کرده است که ما همچنان در این زینه آمادگی داریم.»

وی افزود: «طبیعتا تحقق اهدافمان از راه‌های صلح‌آمیز، سیاسی و دیپلماتیک اولویت ماست  اما وقتی قوانین اوکراین رئیس‌جمهور این کشور را از هر گونه تماس و یا گفت‌و‌گو با ما منع کرده است و با توجه به داده ها غرب نیز مانع انعطاف کی‌یف در این باره می‌شود، ‌باید بگوییم که در حال حاضر هیچ امکانی برای مذاکره وجود ندارد.»