"سند تحول گزینش کشور" تدوین شده و بهزودی رونمایی میشود
دبیر هیئت عالی گزینش کشور با بیان اینکه زمینه ارتباط با مخاطبان از طریق "سامانه انتخاب برتر" فراهم شده و اطلاعرسانی صحیح در خصوص گزینش صورت میپذیرد، گفت: "سند تحول گزینش کشور" تدوین شده و بهزودی رونمایی میشود.
دکتر علی حاجیخانی؛ دبیر هیئت عالی گزینش کشور در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در آستانه سالروز صدور فرمان حکومتی حضرت امام خمینی(ره) در امر گزینش اظهار کرد: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری، هیئت عالی گزینش جهاد تبیین را از ابتدای فعالیت در دوره جدید در دستور کار خود قرار داده و نشستهای متعددی با حضور مسئولان ارشد دستگاههای مختلف برگزار شده است.
وی ادامه داد: از سوی دیگر زمینه ارتباط با مخاطبان از طریق "سامانه انتخاب برتر" فراهم شده و اطلاعرسانی صحیح در خصوص گزینش صورت میپذیرد ضمناً با استفاده از این سامانه و در یک ارتباط تعاملی و دوطرفه، نقطهنظرات مردم نیز به گزینش منعکس میشود.
دبیر هیئت عالی گزینش کشور تصریح کرد: برگزاری همایش مسئولان گزینش کشور، احیاء روابط عمومی و ارتباط با رسانههای جمعی از دیگر اقداماتی است که در این راستا انجام شده است.
وی درباره رویکرد دبیرخانه هیئت عالی گزینش در دوره جدید خاطرنشان کرد: در دوره جدید، دبیرخانه با نصب العین قرار دادن منویات مقام معظم رهبری مبنی بر انجام گزینش خردمندانه و صحیح و در راستای تحقق بند 3 سیاستهای کلی نظام اداری کشور ابلاغی از سوی معظم له مبنی بر بهبود معیارها و روزآمدی روشهای گزینش منابع انسانی، برنامهریزیها انجام و با بهرهگیری از خرد جمعی و نظر تخصصی خبرگان گزینش گامهای مؤثری برداشتیم.
دبیر هیئت عالی گزینش کشور در پاسخ به این سؤال که بهرهگیری از خردجمعی و نظر تخصصی نخبگان در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری تا چه حد در رفع موانع پیش روی گزینش مؤثر بوده است، گفت: تجربه ثابت کرده بهرهگیری از آراء و نظرات نخبگان و متخصصین امور و رویکرد جامعالاطراف و سنجیده، همواره موجب ارتقاء هر مجموعه بوده و این امر در گزینش نیز به اثبات رسیده و نتیجه آن سند تحول گزینش کشور است که چراغ راه مجموعه گزینش خواهد بود.
دبیر هیئت عالی گزینش کشور درباره اقدامات انجام شده برای بهبود معیارهای گزینش کشور یادآور شد: به عنوان نخستین اقدام، بازنگری و اصلاح ضوابط و معیارهای حاکم بر گزینش کشور در دستور کار قرار گرفت و اقداماتی در راستای بهبود معیارها انجام شد که در حال حاضر بهصورت آزمایشی در یکی از هیئتهای مرکزی در دست اجراست و در این راستا شرایط خاص دستگاههای اجرایی در خصوص انتخاب نیروی انسانی مورد توجه ویژه قرار گرفت.
دکتر حاجیخانی در پاسخ به این سؤال که آیا در مورد روزآمدی روشها نیز در این مدت گامی برداشته شده است، متذکر شد: در این خصوص علاوه بر اصلاح برخی فرایند بررسیها، با طراحی و تولید سامانه انتخاب برتر (ساب) برای نخستین بار در طول بیش از 40 سال از تأسیس گزینش، ارتباط مستقیمی با تمام افراد معرفیشده با گزینش برقرار شد که از این پس افراد فرایند تشکیل پرونده ارتباط با گزینش و نیز اطلاع از روند کار گزینش خود را در این سامانه انجام خواهند داد و عملاً با بهرهگیری از سامانه ساب، 70 درصد مراجعات بهگزینش کاهش و متقاضیان با سهولت با گزینش تعامل خواهند کرد البته بهرهگیری از بانک اطلاعاتی سایر دستگاهها نیز در این سامانه پیشبینی شده است.
وی درباره اقدامات صورت گرفته برای کوتاه کردن زمان فرایند گزینش نیروی انسانی کشور گفت: در این خصوص با محول کردن برخی وظایف وفق قانون و مقررات و ضوابط به هیئتهای مرکزی با رویکرد جدید کاهش تصدیگری هیئت عالی و تقویت نظارت عالیه هیئت عالی و همچنین بهرهبرداری از سامانه جدید انتخاب برتر، گامهای موثری در تقلیل زمان فرایند گزینش برداشته شده است.
دکتر حاجیخانی تصریح کرد: نکته پایانی اینکه گزینش بهعنوان بازوی اصلی اصلاح نظام اداری کشور است و همانطور که مقام معظم رهبری مدظلهالعالی فرمودند، گزینش برای همه دستگاهها اجرایی مثل آب خوردن لازم و واجب است لذا نیازمند حمایت همهجانبه مسئولان کشور است و سلامت نظام اداری کشور صرفاً با جذب نیروهای متخصص و متعهد محقق خواهد شد.
انتهای پیام/