شهرخبر

حسینی: دولت مشغول رفع مشکلات بجا مانده و گره‌گشایی از گرفتاری‌های مردم و کشور است

حسینی: دولت مشغول رفع مشکلات بجا مانده و گره‌گشایی از گرفتاری‌های مردم و کشور است

معاون امور مجلس رئیس‌جمهور گفت: دولت شبانه روز و بدون وقفه مشغول رفع مشکلات بجا مانده و گره گشایی از گرفتاری‌های مردم و کشور است.

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، سید محمد حسینی معاون رئیس‌جمهور در امور مجلس در بیست و یکمین جلسه شورای معاونان وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی با تقدیر از زحمات و فعالیت‌های ارزشمند آنان اظهار داشت: در 16 ماه گذشته تلاش شد تا همگرایی و تعامل حداکثری بین دولت و مجلس که در دوره گذشته به شدت آسیب دیده بود، احیا و تقویت شود.

وی ایجاد تعامل با نمایندگان بر مبنای دوستی و همکاری متقابل را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: بر این باوریم که با تعامل متقابل و همدلی بر مبنای دوستی و رفاقت با نمایندگان مجلس که دغدغه مشکلات مردم و پیشرفت کشور را دارند، می توان بسیاری از امور را بخوبی پیش برد و بی تردید با توجه به تجربیات گذشته، رفتاری خارج از این چارچوب نمی تواند به نتیجه مطلوب برسد.

حسینی معاونان پارلمانی وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی را به حفظ و تقویت هرچه بیشتر همگرایی و همکاری صمیمانه در مسیر پیشبرد اهداف دولت مردمی توصیه کرد و گفت: در شرایط حساس کنونی همه باید کمک کنیم تا اهداف و آرمان های دولت در راستای رفع مشکلات مردم و ارتقای سطح کشور تحقق یابد.

معاون امور مجلس رئیس‌جمهور گفت: همواره خود را بدهکار نظام می‌دانم و بر این اعتقاد هستم که مسئولیت بار امانتی است که بر عهده ما گذاشته می‌شود که باید آن را به بهترین نحو ممکن انجام دهیم.

حسینی تاکید کرد: روند همکاری و همگرایی خوبی بین معاونین پارلمانی با یکدیگر و با نمایندگان مجلس آغاز شده و امیدوارم با قوت هرچه بیشتر ادامه یابد.

وی اظهار داشت: جایگاه معاون پارلمانی رئیس جمهور به منظور اثر بخشی هر بخش بیشتر آن باید ارتقا یابد.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه سال آینده انتخابات مجلس شورای اسلامی در پیش است طبیعتا نمایندگان انتظار دارند که اقدامات بیشتری از طرف دستگاه‌های اجرایی در حوزه‌های انتخابیه‌شان انجام شود لذا معاونان امور مجلس کار سختی در پیش دارند اما با درک مشترک از امکانات کشور و تعامل و دوستی می‌توان امور را مدیریت کرد.

حسینی گفت: دولت شبانه روز و بدون وقفه مشغول رفع مشکلات بجا مانده و گره گشایی از گرفتاری‌های مردم و کشور است.

وی خاطرنشان کرد: رئیس‌جمهور انتظار دارند سوالات و ابهاماتی که از سوی نمایندگان مطرح می‌شود بلافاصله مورد رسیدگی قرار گرفته و پاسخ مناسبی به افکار عمومی داده شود لذا باید تلاش کرد تا قبل از اینکه این گونه سوالات به صحن علنی مجلس راه یابد در تعامل و گفتگو با نمایندگان نسبت به حل و فصل آن اقدام کرد.

معاون امور مجلس رئیس‌جمهور با تقدیر از انسجام و همگرایی مفیدی که در جریان استیضاح وزیر صمت شکل گرفت، اظهار داشت: بسیاری بر این اعتقاد بودند که تلاش معاونت پارلمانی ریاست جمهوری در جریان استیضاح دکتر فاطمی امین به جایی نخواهد رسید اما با برنامه ریزی و تقسیم کار توانستیم بسیاری از نمایندگان را با فعالیتها و دستاوردهای وزارت صمت آشنا کرده و اعتماد مجدد آنان را جلب کنیم.

حسینی در بخش دیگری است سخنان خود با گرامیداشت یاد مرحوم عباس شیبانی اظهارداشت:متاسفانه در معرفی شخصیت ها و مدیرانی که بدون هیاهو در کمال ساده زیستی وظایف انقلابی خود را انجام می‌دهند و مشغول خدمت و مجاهدت هستند کوتاهی شده و اقدامات چندانی انجام نشده است. مرحوم شیبانی می تواند الگویی برای مدیران کشورمان باشد.

وی با اشاره به سوابق مبارزاتی و حضور شیبانی در جریان نهضت اسلامی اظهار داشت: مرحوم شیبانی همواره در رکاب امام راحل و رهبری عزیز بوده است و هیچگاه از مسیر راستین انقلاب منحرف شد.

معاون امور مجلس رئیس‌جمهور گفت : مرحوم شیبانی با اینکه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در مناصب بالای نظام، حضور داشت اما هیچگاه دلبسته و شیفته امکانات مادی اغوا کننده ای که مربوط به این حوزه ها است، نشد.

حسینی گفت : مرحوم شیبانی انسانی وارسته و پاکباخته بود که در کمال ساده زیستی در مسیر نهضت اسلامی و انقلاب انقلاب اسلامی قرار داشت و در این راه به راحتی از اعتبار و حیثیت خود نیز هزینه کرد و امروز وظیفه داریم که این شخصیت مجاهد فی سبیل الله را برای نسل جوان و مردم معرفی کنیم.

انتهای پیام/