شهر خبر

انتقاد امام جمعه همدان از «آزادسازی واردات خودرو» / چه منافعی برای عموم مردم دارد؟ / تیم اقتصادی دولت باید در معیشت مردم و ارز قوی‌تر عمل کند

انتقاد امام جمعه همدان از «آزادسازی واردات خودرو» / چه منافعی برای عموم مردم دارد؟ / تیم اقتصادی دولت باید در معیشت مردم و ارز قوی‌تر عمل کند

ایسنا نوشت: نماینده ولی فقیه در استان همدان ضمن انتقاد از شرایط معیشتی و اقتصادی فعلی جامعه، بیان کرد: می‌گویند واردات خودرو قرار است آزاد شود، سوال دارم که این موضوع چه منافعی برای عموم مردم و قشر متوسط خواهد داشت؟

آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی‌موثقی جمعه ۲ دی‌ماه در خطبه‌های نمازجمعه شهر همدان، اظهار کرد: دولتمردان به این سوال جواب بدهند که آیا واردات خودرو شکاف طبقاتی را بین عموم مردم با برخی افراد مرفه بیشتر نخواهد کرد؟ چه تدبیری برای قشر متوسط جامعه دارید؟ کیفیت خودرو مربوط به امنیت جانی مردم است، با این وضعیت گرانی خودرو و با این کیفیتی که خودرو در جامعه ما دارد، یک تدبیر اساسی که قشر متوسط از او بهره مند شود نه فقط انسان هایی که مرفه هستند و واردات خودرو فقط منافع آنها را در خیلی از موارد می خواهد تامین کند.

وی ادامه داد: نمی خواهم مخالفت کنم، فقط می گویم برای قشر متوسط چه تدبیری دارید؟ در مساله خودرو فضا را برای ورود نخبگان جوان به موضوع تولید خودرو باز کنید، بگذارید بخش خصوصی وارد شود، این فضای انحصاری را بشکنید، واقعا مساله خودرو بسیار مهم است که باید در جامعه حل و فصل شود.

شعبانی‌موثقی افزود: با این ماشین های ناامنی که گاهی از موارد وجود دارد و مساله امنیت جانی و جان مردم در میان است، در این زمینه توجه بیشتری شود. انتظار از دولت مردمی و انقلابی تحول در این زمینه هاست و ایستادن در مقابل انحصارگرایی هایی که در زمینه خودرو وجود دارد.

وی مطرح کرد: تیم اقتصادی دولت باید قوی تر، بابرنامه تر و منسجم تر عمل کند، وضعیت معیشت مردم و ارز نیاز به برنامه ریزی دقیق تری دارد، دولت اعلام کرده برنامه دارد، باید قوی تر و جدی تر عمل کند و مردم در میدان عمل ثمرات این زحمت‌ها را ببینند، این مهم است که مردم در کوچه و بازار سبد معیشتی، وضعیت اقتصادی و اداره زندگی برایشان آسان تر شود.

امام جمعه همدان در ادامه ضمن اشاره به ایام فاطمیه و بهره‌مندی از فرصت‌های آن و دعوت مردم و مسئولان به تقوای الهی، با بیان اینکه حرکت اجتماعی و سیاسی حضرت زهرا(س) الگو و اسوه نه تنها برای زنان بلکه تمام مؤمنان واقعی است، مطرح کرد: الگوی افراد در مسائل اجتماعی و سیاسی باید حضرت زهرا(س) باشد.

وی با بیان اینکه یکی از مسائل اساسی که حضرت زهرا(س) در این قضیه ورود پیدا کردند، تقابل با انحرافات اجتماعی است، افزود: تشخیص درست انحراف و اثرات اجتماعی یک انحراف، تشخیص درست و بصیرت داشتن نسبت به اثرات یک انحراف که در آینده می تواند سرنوشت یک ملت و جامعه را تغییر دهد، اینها جزء مسائل اساسی درس فاطمیه است.

وی ادامه داد: توجه به این نکته که یک انحراف ولو یک انحراف کوچک چگونه می تواند سرنوشت ملتی را در طول هزاران سال تغییر دهد، غفلت یک ملت در انحرافات اجتماعی چگونه می تواند مسیر یک جامعه را به قهقرا ببرد، اینها جزء نکات اساسی است. حضرت زهرا(س) در آن سخنرانی که در منزلشان داشتند، بعد از آن خطبه فدکیه مطرح شد و حضرت در بستر بیماری بودند، زنان مدینه گفتند به عیادت ایشان برویم، حضرت آنجا سخنرانی کوتاهی دارند و از مردان انصار و مهاجر و همسران این بانوان گله‌مندی می‌کنند، گله ایشان در یک جمله کوتاهی جامعه مدینه در مقابل انحرافی است که ایجاد شد.

۲۱۲۱۷