شهر خبر
برچسب‌های مهم خبری:#دولت#دولت سیزدهم#نقش#نخبگان#چیست؟

نقش نخبگان در دولت سیزدهم چیست؟

رئیس جمهور در بیان چرایی عصبانیت و ناامیدی دشمنان از دانشگاه و جامعه دانشجویی کشور، گفت: دانشگاه‌های ما امروز سرمنشاء همه پیشرفت‌ها در کشور بوده و افتخارات دانشمندان ما در علم و فناوری، صنعت هسته‌ای، هوافضا و دستاوردهای دفاعی و امنیتی محصول دانشگاه است، از این جهت دشمن به دنبال تعطیل کردن دانشگاه‌ها، از بین بردن نشاط دانشجویی و مقابل هم قرار دادن دانشجویان برآمد، اما جامعه دانشجویی ما نشان داد صدای واقعی دانشجوی ایرانی صدای ضد استکباری است.

دکتر رئیسی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود در جمع پرشور دانشجویان با اشاره به تلاش دشمنان برای ممانعت از ایجاد تحول در مدیریت اجرایی کشور، از جمله تلاش برای متوقف کردن صادرات نفتی و غیرنفتی، سنگ‌اندازی در برقراری ارتباط موثر با کشورهای همسایه و جلوگیری از افزایش حجم تجارت خارجی ایران تصریح کرد: برغم همه تلاش‌ها و توطئه‌ها امروز صادرات نفت ما به میزان پیش از تحریم‌ها افزایش یافته، ارتباطات ما با زیرساخت‌های آسیا از طریق پیمان‌های شانگهای و اوراسیا برقرار شده، حجم تجارت خارجی کشور ۴۸ درصد افزایش یافته و صدها کارخانه نیمه تعطیل یا تعطیل به چرخه تولید بازگشته و یا در حال راه‌اندازی است.

رئیس جمهور با اشاره به تشکیل «اردوهای راهیان پیشرفت» برای آشنایی دانش‌آموزان با دستاوردها و پیشرفت‌های کشور در حوزه‌های مختلف، اظهار داشت: شما جامعه دانشجویی کشور نیز باید راویان این پیشرفت‌ها برای عموم مردم باشید.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به دیدار خود با دبیرکل سازمان ملل و عذرخواهی او به خاطر ناتوانی در رفع تحریم‌ دارویی کشورمان در دوران کرونا گفت: بنده خطاب به دبیرکل سازمان ملل گفتم امروز به رغم همه فشارها و تحریم‌ها ما نه‌ تنها با تولید شش نوع واکسن به دست متخصصان کشورمان از واردات واکسن کرونا بی‌نیاز شدیم، بلکه به صادرکننده واکسن نیز تبدیل شده‌ایم، اما زشتی و روسیاهی این مسئله برای مدعیان حقوق بشر باقی خواهد ماند.

رئیس جمهور با بیان اینکه پشت پرده اغتشاشات اخیر و ناامنی‌ها در کشور، متوقف ساختن پیشرفت‌ها، تعطیلی دانشگاه‌ها و ناامید کردن مردم بوده است، افزود: در همین راستا تلاش همه ما مسئولان و شما جامعه دانشجویی کشور و اساتید دانشگاهی باید بر امیدوار کردن هر چه بیشتر مردم با کار جهادی و فعالیت شبانه‌روزی باشد که اگر چنین شود یقین بدانید دشمن روز به روز ناامیدتر و مردم روز به روز امیدوارتر خواهند شد.

دکتر رئیسی با بیان اینکه کسانی که دانشجوی ما و مدافعان امنیت همچون شهید آرمان علی‌وردی و روح‌الله عجمیان را به شهادت می‌رسانند، مسئله‌شان مشکلات اقتصادی نیست، تصریح کرد: مردم ما و جامعه دانشجویی کشور به خوبی تفاوت میان اعتراض و اغتشاش را می‌فهمند و به همین دلیل آنها را ناکام گذاشتند.

رئیس جمهور با اشاره به سفر اخیرش به کردستان و حضور در بازار سنندج و مشکلاتی که در پی آن برای برخی از بازاریان از سوی اغتشاشگران ایجاد شد، تصریح کرد: چرا به دروغ می‌گویید به دنبال زندگی و آزادی برای مردم ایران هستید؟ شما دیدید که با آن بنده خدا که یک شکلات به ما تعارف کرد چه کردند، چه کسی دیکتاتور است؟ امروز ادعای کسانی که شعار زندگی و آزادی می‌دهند، اما با فشار و تحریم زندگی را از مردم ایران سلب کرده‌اند، ادعایی مضحک است!

آیت‌الله رئیسی تاکید کرد: امروز مستبدترین و دیکتاتورترین حکومت دنیا هیئت حاکمه ایالات متحده آمریکاست و ۱۶ آذر روز مبارزه با ابردیکتاتور عالم یعنی آمریکاست. لعن و نفرین الهی بر آنها که داعش را پایه‌گذاری کردند و جنایاتی نظیر جنایات حرم مطهر حضرت شاهچراغ را رقم زدند.

رئیس جمهور همچنین در بخش دیگری از سخنان خود درباره برخی سوالات دانشجویان درباره نحوه انتصاب مدیران در دولت سیزدهم، میزان پیشرفت نهضت ملی مسکن، اشتغال، اینترنت، حذف ارز ترجیحی، بازار خودرو، بازار سرمایه و همچنین استفاده دولت از ظرفیت کانون‌های فرهنگی و دانشگاهی توضیحاتی ارائه کرد.

دکتر رئیسی با بیان اینکه دولت سیزدهم تنها دولتی پس از پیروزی انقلاب اسلامی است که برنامه‌ای مدون برای حل مشکلات کشور دارد و برنامه خود را نیز به بوته نقد کارشناسان، نخبگان و فرهیختگان گذاشته است، افزود: معتقدیم با توجه به ظرفیت‌‌های عظیم موجود در کشور و حمایت و پشتیبانی مردم، مشکلات قابل حل است و اقتصاد کشور و معیشت مردم نیز بهبود خواهد یافت.

رئیس جمهور در پایان ضمن قدردانی از دانشجویان و اساتید با بصیرت دانشگاه که با رونق کلاس‌ها و پافشاری بر ارزش‌ها اجازه ندادند فضای دانشگاه به محلی برای جولان اغتشاشگران تبدیل شود، به روح پاک همه شهدا به ویژه شهدای دانشجو و شهدای مدافع امنیت درود فرستاد.

پیش از آغاز سخنان رئیس جمهور امیرمحمد پولانی دانشجوی کارشناسی ارشد مطالعات منطقه‌ای، محمد هوش‌چیان دانشجوی مهندسی مکانیک بیوسیستم، امیرحسین سیدرحیم‌زاده دانشجوی رشته اقتصاد، فاطمه سادات هوشمند دانشجوی مقطع کارشناسی رشته هوافضا، زهرا کمالی دانشجوی زبان و ادبیات عرب، محمدهادی نصر دانشجوی مدیریت دولتی و معین رضیعی دانشجوی حقوق عمومی به بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود درباره مسائل مختلف کشور پرداختند.

انتهای پیام