شهر خبر

دستگیری ۱۵۳ قاچاقچی توسط پلیس راه آهن

بیش از ۹۵ تن اموال سرقتی کشف شد/ دستگیری ۱۵۳ قاچاقچی

رئیس پلیس پیشگیری فراجا از کشف بیش از ۹۵ تن اموال سرقتی در هفت ماهه اخیر خبر داد و گفت: امسال در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و ارز ۱۵۳ نفر دستگیر و مقادیر قابل توجهی کالا و ارز قاچاق کشف و ضبط شد.

به گزارش مشرق، سردار رضا بنی اسدی فر در تشریح اقدامات پلیس راه آهن کشور از ابتدای امسال تاکنون اظهار داشت: در این مدت ۶۷۵ نفر در رابطه با سرقت آلات و ادوات ریلی کشور دستگیر و بیش از ۹۵ تن اموال مسروقه به ارزش تقریبی بیش از ۲۵ میلیارد ریال کشف و با تشکیل پرونده به مراجع قضائی ارسال شد.

وی جابه جایی ایمن مسافر و کالا از اهمیت بالایی برخوردار است و در این میان استفاده از حمل و نقل ریلی به دلیل بالا بودن ضریب امنیت و مقرون به صرفه بودن و آسایش نسبی حائز اهمیت ویژه‌ است؛ بنابراین لزوم توجه به رفع مشکلات و زیرساخت‌های آن با هدف افزایش امنیت مسافران و کالا، ضروری است.

بنی اسدی فر یادآور شد: همزمان با تشکیل راه آهن جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از سازمان‌های مهم کشور، پلیس راه آهن نیز به عنوان یکی از با سابقه‌ترین یگان‌های پلیس با قدمتی حدود ۸۰ سال به عنوان یکی از واحدهای پویا و هدفمند، همگام با توسعه راه آهن نقش کاربردی و بسزایی در تأمین امنیت و توسعه صنعت حمل و نقل ریلی داشته است.

رئیس پلیس پیشگیری فراجا با اشاره به مأموریت‌های پلیس راه آهن در کشور افزود: تأمین امنیت یکی از عوامل اصلی رشد و توسعه صنعت ریلی کشور است و کارکنان پلیس راه آهن به عنوان ضابط خاص و تأثیرگذار در محدوده وظایف معین، همواره در حال حفظ و حراست از این سرمایه ملی هستند.

وی افزود: پلیس راه آهن مسئول برقراری امنیت و آرامش ۱۴ هزار کیلومتر خطوط راه آهن با گستردگی وسیع در بیشتر استان‌های کشور و متناسب با شرایط هر منطقه است که با تلاش شبانه روزی و مجاهدانه کارکنان پلیس راه آهن امنیت این مجموعه بزرگ میسر می‌شود.

بنی اسدی فر با تاکید بر اینکه با حضور پلیس مأموریت‌های خاص و رسیدگی به سایر امور تأمینی در راه آهن انجام می‌گیرد تصریح کرد: لازمه توانایی در انجام چنین مأموریت‌های مهم و حیاتی، برخورداری از امکانات و تجهیزات نوین و پیشرفته و ارائه آموزش‌های تخصصی به کارکنان است که پلیس راه آهن در این زمینه از کارنامه درخشانی برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: به منظور بهره گیری مناسب از ظرفیت نهادهای برون سازمانی، تعامل گسترده‌ای با سرمایه‌های اجتماعی اعم از بسیج، حراست، مدارس، شوراها، دهیاری‌ها برای پیشگیری از وقوع هرگونه جرایم و تخلفات در حوزه صنعت حمل و نقل ریلی در طول هفت ماهه جاری انجام شده است.

رئیس پلیس پیشگیری در تشریح سایر اقدامات پلیس راه آهن گفت: با توجه به گستردگی و وسعت جغرافیایی در مجاورت شهرها و روستاها در سراسر کشور ضمن انجام تعامل سازنده با شوراهای اسلامی روستاها و دهیاری‌ها توسط یگان‌های تابعه و به منظور نظارت بر حوزه سرزمینی و رصد تحرکات بزهکاران، بالغ بر هزاران جلسه تعاملی توسط پلیس راه آهن در راستای جلب مشارکت‌های اجتماعی برگزار شده است.

وی خاطر نشان کرد: خدمت‌رسانی به مردم کشور و برقراری نظم و امنیت شبکه ریلی برای ایجاد سفری امن برای هموطنان از افتخارات پلیس راه آهن است.