
به گزارش رکنا، سرهنگ محمد شریفی معاونت اجتماعی پلیس آگاهی فراجا در گفتگوی اختصاصی به رکنا، در رابطه با بیشترین آمار کلاهبرداری درکشور که مرتبط با موضوع اسناد و مدارک جعلی است، گفت: بیشترین میزان کلاهبرداری با شگرد اسناد و مدارک جعلی مربوط به 2 استان کرمانشاه و خراسان رضوی است که بیش از 70 درصد از این جرایم در این 2 استان رقم می خورد.
وی افزود: این مدارک جعلی عموما عبارتند از :« گواهینامه، مدارک رسمی، پاسپورت...».
سرهنگ شریفی ادامه داد: نکته قابل توجه این قبیل کلاهبرداری ها و در واقع کلید آنها اعتماد سازی از طریق استعلام است که فرد شیاد با تبلیغ در فضای مجازی و با تاکید بر اینکه مدارک قابل استعلام است سوژه ها را فریب داده و پس از دریافت پول و ارائه مدارک جعلی ناپدید می شوند.
وی افزود: شهروندان می توانند این قبیل موضوعات و برای پیگیری این پرونده ها و مدارک شکایت کنند و بر اساس مفاد قانون تعزیرات چنانچه فردی از مدارک جعلی استفاده کند 6 ماه تا 3 سال حبس و جریمه نقدی محکوم می شود.
سرهنگ شریفی همچنین اضافه کرد: از شهروندان خواهشمندیم برای دریافت مدارک رسمی به مراجع قانونی مراجعه کنند.