شهر خبر
سبک زندگی

آنفولانزای جدید در کودکان | علائم آنفولانزای جدید در کودکان

تفاوت آنفولانزا و سرماخوردگی چیست ؟ | معرفی علائم آنفولانزای جدید در کودکان و روش تشخیص آن

تشخیص این که فرزندتان به آنفولانزای جدید مبتلا شده یا نه، همیشه آسان نیست. این بیماری کودکان را سریع مبتلا می‌کند و شدیدتر از سرماخوردگی است.

تفاوت آنفولانزا و سرماخوردگی چیست ؟ | معرفی علائم آنفولانزای جدید در کودکان و روش تشخیص آن

علائم آنفولانزای جدید در کودکان

تشخیص این که فرزندتان به آنفولانزای جدید مبتلا شده یا نه، همیشه آسان نیست. این بیماری کودکان را سریع مبتلا می‌کند و شدیدتر از سرماخوردگی است. آنفولانزای جدید در کودکان در سه روز اول خیلی شدید است. هرچند شاید فکر کنید سرماخورده اما حتما به علل و علائم آنفولانزای جدید دقت کنید تا در اسرع وقت برای درمان آن اقدام کنید.

علائم آنفولانزای جدید در کودکان

از علائم آنفولانزای جدید در کودکان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

برخی از والدین آنفولانزا را با مشکلات دستگاه گوارش ‌اشتباه می‌گیرند. به این دلیل که برخلاف بزرگسالان، کودکان مبتلا به آنفولانزای جدید ممکن است حالت تهوع، درد معده و استفراغ داشته باشند.

بیشتر بخوانید: پیشگیری از آنفولانزای جدید؛ ۷ راهکار که احتمال ابتلا را کاهش دهید

چه چیزی باعث ابتلا به آنفولانزای جدید می‌شود؟

سه نوع اصلی از ویروس‌های آنفولانزا می‌توانند شما را بیمار کنند. انواع A و B باعث شیوع سالانه آنفولانزا در افراد می‌شوند. نوع C نیز منجر به موارد خفیف و ناگهانی بیماری در افراد می‌شود. اما نوع جدید آنفولانزا شدت بیشتری نسبت به انواع قبل آن دارد و افراد مبتلا احساس ناراحتی بیشتری می‌کنند.

آنفولانزای جدید چگونه گسترش می‌یابد؟

آنفولانزای جدید بسیار مسری است، به ویژه زمانی که بچه‌ها در اجتماعاتی مانند کلاس مدرسه حضور دارند. هنگامی‌که کودک از قطرات پاراکنده ویروس در هوا که با سرفه یا عطسه فرد مبتلا در هوا پخش شده، استنشاق می‌کنند خیلی زود به آنفولانزای جدید مبتلا می‌شوند. یا هنگامی‌که آن‌ها در تماس مستقیم با مخاط یا تف از فردی مبتلا به آنفولانزای جدید قرار می‌گیرند نیز بیمار می‌شوند.

همچنین کودکان می‌توانند آنفولانزای جدید را یک روز قبل از شروع علائم آن و ۵ تا ۷ روز پس از بیمار شدن به دیگران منتقل کنند. آنفولانزای جدید می‌تواند به راحتی از کودکی به کودک دیگر منتقل شود. زیرا آن‌ها بیشتر از بزرگتر‌ها چیزهایی مانند مداد، اسباب بازی، کامپیوتر، قاشق و چنگال خود را بین هم به اشتراک می‌گذارند. تماس دست به دست یکی دیگر از روش‌های اصلی انتقال این ویروس مسری است.

چگونه از انتشار آنفولانزای جدید جلوگیری می‌کنید؟

آیا آنفولانزای جدید می‌تواند منجر به بروز مشکلات دیگری شود؟

بله. این موارد می‌تواند شامل عفونت سینوسی، عفونت گوش، تشدید آسم یا ذات الریه باشد. اگر تب کودک شما بیش از ۳ تا ۴ روز طول کشید باید فوری با پزشک تماس بگیرید. همچنین اگر از مشکل تنفسی، گوش درد، گرفتگی بینی، سرفه‌های‌های شدید و پی هم رنج می‌برد و حالش نسبت به روزهای قبل آن وخیم تر بود حتما باید به پزشک مراجعه کنید.

کودکان خردسال زیر ۲ سال – حتی کودکان سالم – بیشتر از کودکان در سنین بالاتر به دلیل عوارض آنفولانزا در بیمارستان بستری می‌شوند.

آیا کودکان می‌توانند داروهای ضد ویروسی مصرف کنند؟

اگر پزشک فکر می‌کند که کودک شما احتمالا تحت تاثیر عوارض آنفولانزای جدید می‌باشد ممکن است داروهای ضد ویروسی برای کاهش نشانه های آنفولانزای جدید تجویز کند. اما این داروها باید تحت نظر پزشک به کودک داده شود.

این داروها فقط در ۴۸ ساعت اول پس از بیماری قابل تجویز هستند. همچنین داروهای ضد ویروسی دوره آنفولانزای جدید را ۱ یا ۲ روز کوتاه تر می‌کند. حتی در برخی موارد می‌توانند از آن جلوگیری کنند. این داروها از تولید مثل ویروس جلوگیری می‌کنند و مانع گسترش آن می‌شوند. با این حال، بهترین راه برای پیشگیری از آنفولانزای جدید، دریافت واکسن است.

به خاطر داشته باشید که داروهای آنتی بیوتیکی تاثیری بر علائم آنفولانزای جدید در کودکان ندارد. زیرا این نوع داروها عفونت‌های باکتریایی را درمان می‌کنند، در حالی که آنفولانزای جدید یک عفونت ویروسی است.

آیا درمان خانگی برای درمان آنفولانزای جدید در کودکان موثر است؟

بله، درمان خانگی می‌تواند به کودک شما کمک کند تا احساس بهتری داشته باشد. به طور مثال شما می‌توانید از موارد زیر استفاده کنید تا کودک شما زودتر بهبود یابد:

نکات مهم برای درمان آنفولانزای جدید در کودکان

چه زمانی باید کودک را به بیمارستان ببرید؟

اگر کودکان شما چنین علائمی ‌داشت حتما به بیمارستان مراجعه کنید:

منبع: خبرنامه