وحشت اشغالگران از مقاومت به اوج خود رسید؛ توصیه به شهرکنشینان برای حضور مسلحانه در انتخابات
پلیس رژیم صهیونیستی از ترس عملیاتهای مقاومت فلسطینیان در روز برگزاری انتخابات کنست(پارلمان) از شهرک نشینان صهیونیست خواسته است با سلاح گرم شرکت کنند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، پنجمین انتخابات کنست(پارلمان) رژیم صهیونیستی طی تنها سه سال و اندی قرار است روز سه شنبه این هفته برگزار شود و پلیس رژیم اشغالگر توصیه عجیبی به شهرکنشینان صهیونیست کرده است.
بر اساس گزارش شبکه عبری کان، پلیس رژیم صهیونیستی به شهرک نشینان توصیه کرده است که روز انتخابات با سلاح گرم شرکت کنند.
پلیس رژیم صهیونیستی از بیم وقوع عملیات مقاومت فلسطینیان در روز برگزاری انتخابات کنست از شهرک نشینان خواسته است که سلاح گرم به همراه داشته باشند.
خبر دیگر اینکه شاباک(سرویس امنیت داخلی) رژیم صهیونیستی خواستار تخریب منازل عامل عملیاتهای ضد صهیونیستی در شعفاط و معالیه آدومیم شده است.
انتهای پیام/