شهر خبر
برچسب‌های مهم خبری:#ایران#ارتش#حافظ

رئیس مرکز قرآن نیروی زمینی ارتش اعلام کرد:

در سطح نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران ۱۴۰ حافظ کل داریم

در سطح نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران ۱۴۰ حافظ کل داریم

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با مدیران قرآنی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیران قرآنی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور در مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با رئیس این مرکز دیدار کردند.

در این نشست ظرفیت‌های قرآنی نیروی زمینی ارتش توسط حجت الاسلام نوری رئیس مرکز قرآن و عترت این نیرو و سایر مدیران و صاحبنظران مطرح و نکاتی نیز توسط حمید مجیدی مهر رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و دبیر ستاد عالی مسابقات قرآنی کشور ارائه شد.

حجت الاسلام نوری رئیس مرکز قرآن نیروی زمینی ارتش ضمن ارائه گزارشی از روند انجام فعالیت‌های قرآنی در نیروی زمینی ارتش به تشریح چشم انداز فعالیت‌های قرآنی و برنامه‌های پیش بینی پرداخت و گفت: چهل و دومین دوره مسابقات نیروی زمینی ارتش امسال برگزار می‌شود و دی ماه سال جاری هم مسابقات سراسری ارتش به میزبانی نیروی زمینی برگزار خواهد شد.

وی افزود: نیروی زمینی ارتش بعد از سازمان اوقاف باسابقه‌ترین ارگان برگزار کننده مسابقات قرآن در کشور می‌باشد و از طریق هم افزایی بین اوقاف و نیروی زمینی ارتش می‌توان شاهد اقدامات مبارکی در این عرصه بود چرا که نیروی زمینی ارتش با دارا بودن ظرفیت عظیمی از افراد شایسته و قرآنی می‌تواند در پیشبرد اهداف قرآنی بویژه در سطح نیروهای مسلح در جهت رسیدن به ارتش قرآنی و مکتبی ایفای نقش نماید.

وی ضمن تشکر از فعالیت‌های هدفمند ستاد عالی مسابقات؛ از دبیر این ستاد خواست تا در تربیت نیروی انسانی لازم جهت داوری در سطح نیروی زمینی ارتش این نیرو را کمک نمایند. ایشان در ادامه گفت: این نیرو نیز تابع سیاست‌های ستاد عالی مسابقات در استفاده از داوران دارای مدرک داوری معتبر است لذا فراهم نمودن زمینه برای اخذ مدرک داوری توسط پرسنل و خانواده‌های نیروی زمینی ارتش مزید امتنان خواهد بود.

حجت الاسلام نوری در ادامه از مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف خواست تا در دانش افزایی مربیان قرآن کریم این نیرو را یاری نماید و گفت: خیلی از یگان‌های ما در خطوط مرزی مشغول خدمت هستند که اعزام استاد کار سختی است ولی اگر این استاد در درون ارتش تربیت شود، طبیعتاً در سطح نیرو می‌توان استفاده راحت تری از اینگونه افراد نمود.

نوری گفت: در سطح نیروی زمینی ارتش ۱۴۰ حافظ کل داریم و حافظان اجزا پایین‌تر نیز خیلی بیشتر هستند و از ابتدای سال ۱۴۰۰ نهضت حفظ را شروع کردیم و از تعداد ۴۵۰۰ نفر حافظ اجزا ۱ تا ۳۰ در ابتدای سال، به ۱۷۰۰۰ نفر در پایان سال ۱۴۰۰ رسیده ایم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش تشویقات رسمی برای حفاظ در نظر گرفته اند

در ادامه این نشست سرهنگ کشتگر قائم مقام مرکز قرآن و عترت نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی گفت: برگزاری جلسه فی مابین اوقاف و نیروی زمینی ارتش باعث برکات فراوانی است و باعث توسعه فعالیت‌های قرآنی اثرگذار و ریشه‌ای در سطح نیرو خواهد شد و هدف ما هم افزایی در حوزه‌های مختلف خصوصاً در عرصه مسابقات است.

کشتگر گفت: ما ۸۰ مؤسسه در سطح کشور داریم که در زمینه حفظ فعالیت می‌کنند و در زمینه برگزاری مسابقات در تلاش هستیم خودمان را به استانداردهای مسابقات اوقاف نزدیکتر کنیم.

وی همچنین با اشاره به اینکه بستر مناسب قرآنی برای دانشجویان دانشگاه‌های افسری داریم عنوان کرد: از سال ۹۳ مسابقات با حضور خانواده‌ها برگزار می‌شود و خانواده‌های موفق یک هفته اقامت رایگان در کنار قرآن در شهرهای زیارتی و سیاحتی خواهند داشت.

کشتگر گفت: در طول سال حدود ۵ هزار جوان و نوجوان ارتش و خانواده‌ها مخاطب فعالیت‌های قرآنی هستند و این موضوع مخصوص نیروی زمینی ارتش است و در همین راستا فرمانده نیروی زمینی ارتش تشویقات رسمی برای حفاظ در نظر گرفته اند.

در ادامه این نشست نایب علی عبدالهی از قاریان ممتاز ارتش گفت: مسابقات ما در شهرهایی برگزار می‌شود که شناختی درباره افراد ممتاز قرآنی استان‌ها نداریم لذا اگر سازمان اوقاف داوران و چهره‌های ممتاز قرآنی شهرستان‌های مختلف را به ما معرفی کند می‌توانیم از ظرفیت بومی این شهرها استفاده کنیم. همچنین سازمان اوقاف در زمینه اهدا قرآن کریم به ارتش کمک نماید تا تعداد ۷ هزار محفل در مکان‌ها مختلف به خوبی پوشش داده شود.

همچنین در ادامه جلسه استاد آقامحمدی از پیشکسوتان قرآنی ارتش با بیان اینکه هم افزایی بین بخش‌های قرآنی کشور می‌تواند باعث حرکت رو به جلوی کارها شود گفت: توسعه فعالیت‌های قرآنی در مراکز درمانی تحت نظارت ارتش از مهم‌ترین اقدامات قرآنی می‌تواند باشد.

حمید مجیدی مهر رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه ضمن ابراز مسرت از مجموعه فعالیت‌های قرآنی نیروی زمینی ارتش و همچنین ایجاد ساختار جدید قرآنی که دارای استقلال بیشتری نسبت به قبل می‌باشد، آمادگی مرکز برای هرگونه حمایت از فعالیت‌های قرآنی در سطح نیروهای مسلح بویژه نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام نمود و عنوان کرد: مرکز امور قرآنی در زمینه ساماندهی و آموزش داوران قرآن کریم نیروی زمینی ارتش جهت داوری در مسابقات قرآنی که ویژه این قشر برگزار می‌شود؛ همکاری لازم را خواهد داشت و ایجاد تعامل و همکاری پیرامون فعالیت‌های مشترک، تبادل و انتقال تجارب دو نهاد را مورد تاکید قرار داد.

در پایان این جلسه در خصوص برنامه ریزی جهت آموزش و مسابقات قرآن کریم کارکنان پایور و وظیفه آجا و مسابقات خواهران شاغل، همسران و فرزندان کارکنان ارتش بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت.

مجیدی مهر در این نشست با اشاره به تربیت مربیان قرآنی در سطح نیروی زمینی ارتش، این موضوع از وظایف خود در خدمت به این نهاد مقدس دانست. همچنین مجیدی مهر در زمینه تربیت داوران شاغل در نیروی زمینی ارتش قول مساعد داد.

در این جلسه حمید مجیدی مهر رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، کریم دولتی مسئول دبیرخانه ستاد عالی مسابقات کشور و حجت الاسلام نوری رئیس مرکز قرآن و عترت نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، سرهنگ کشتگر قائم مقام مرکز قرآن و عترت نیروی زمینی ارتش، نایب علی عبدالهی از قاریان و داوران ممتاز قرآنی نیروی زمینی ارتش، استاد آقامحمدی حافظ کل قرآن و از پیشکسوتان قرآنی ارتش حضور داشتند.