شهرخبر

ارائه خدمات روان‌شناختی به آسیب‌دیدگان حادثه حرم شاهچراغ(ع)

مدیرکل بهزیستی فارس از ارائه خدمات روان‌شناختی اجتماعی به آسیب‌دیدگان حادثه تروریستی حرم شاهچراغ(ع) خبر داد.

محمدرضا هوشیار، مدیرکل بهزیستی فارسبه گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی بهزیستی فارس، محمدرضا هوشیار، مدیرکل بهزیستی فارس عصر جمعه، 6 آبان ضمن تسلیت حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ(ع)، بیان کرد: در پی بروز این حادثه تعدادی از کودکان به شهادت رسیدند ومصدوم شدند.

وی ادامه داد: آرتین سرایداران، یک کودک ٥ ساله در این حادثه سه نفر از اعضای خانواده خود را از دست داد و با بستری شدن در بیمارستان نمازی، به اتفاق معاونین اداره کل بهزیستی فارس از وی عیادت کردیم.

مدیرکل بهزیستی فارس افزود: آرتین یک خواهر ٢٠ ساله دارد که در حال حاضر در تهران ساکن است و اعلام کرده که سرپرستی برادرش را به عهده خواهد گرفت.

هوشیار با بیان اینکه با خانواده او در خصوص وضعیت نگهداری آرتین صحبت کردیم، بیان کرد: تیم مددکاری و روان‌شناسی بهزیستی فارس با آرتین و خواهرش در ارتباط است.

وی با تصریح اینکه از آنجا که یکی از مباحث سازمان بهزیستی فارس ارائه خدمات روان‌شناختی است، به خدمات تیم محب که ارائه‌دهنده خدمات و حمایت‌های روان‌شناختی در بحران‌هاست اشاره کرد و افزود: خدمات روان‌شناختی بهزیستی استان به آسیب دیدگان این حادثه ادامه دارد.

مدیرکل بهزیستی فارس تصریح کرد: رامتین اسلامی، کودک دو ساله از دیگر مصدومان این حادثه است که از ناحیه روده دچار آسیب شده و در بخش ویژه بستری است.

وی در پایان یادآور شد: تیم محب متشکل از ٩ روانشناس از امروز در بیمارستان‌های شهید رجایی و مسلمین در کنار رامتین و دیگر بیماران مستقر شده‌اند.

انتهای پیام