شهر خبر
برچسب‌های مهم خبری:#موادمخدر#غریب#آبادی:#مبارزه#مسئولیتی#مشترک#است

غریب آبادی: مبارزه با موادمخدر مسئولیتی مشترک است

غریب آبادی: مبارزه با موادمخدر مسئولیتی مشترک است

دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان گفت: در دیدار با مدیر اجرائی دفتر مقابله با مواد مخدر سازمان ملل بر ضرورت توسعه و گسترش همکاری‌های بین المللی بویژه در حوزه مبارزه با مواد مخدر تاکید شد.

به گزارش خبرگزاری برنا، به نقل از مدیریت ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت امور بین‌الملل قوه قضائیه و ستاد حقوق بشر، کاظم غریب آبادی، معاون امور بین الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در تشریح دیدار خو با غادا والی مدیر اجرائی دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سامان ملل، گفت: در این دیدار بر ضرورت توسعه و گسترش همکاری‌های بین المللی بویژه در حوزه مبارزه با مواد مخدر تاکید شد، چون این یک مسئولیت مشترک است و فقط وظیفه کشوری مثل ایران نیست.

غریب آبادی در ادامه گفت: برنامه پنج ساله جدید همکاری ما با سازمان ملل الان آماده امضا شده که یک بخش مهم آن در حوزه مبارزه با جرم؛ فساد و همچنین عدالت کیفری است.

وی گفت: از خانم والی دعوت کردیم که برای امضای سند همکاری پنج ساله و همچنین پیگیری حوزه‌های دیگر، به ایران سفر کند.

غریب آبادی افزود: در این دیدار بر ضرورت توسعه و گسترش همکاری‌های بین المللی بویژه در حوزه مبارزه با مواد مخدر تاکید شد، چون این یک مسئولیت مشترک است و فقط وظیفه کشوری مثل ایران نیست.

معاون امور بین الملل قوه قضائیه گفت: خانم والی هم از تلاش‌های ایران به عنوان کشوری که پرچمدار مبارزه با موادمخدر است قدردانی و اذعان کرد که ایران جایگاه اول در مبارزه با مواد مخدر و بویژه کشف مشتقات تریاک و هروئین در عرصه جهانی را کسب کرده است.

غریب آبادی همچنین درباره حضورش در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو گفت: هدف ما این بود که در سطح مناسبی موضوع مخالفت با تحریم‌ها و اقدامات یک جانبه را به دستور کار بین المللی تبدیل کنیم.

وی گفت: گزارش نهایی خانم آلنا دوهان گزارشگر ویژه اقدامات قهری یک جانبه درباره آثار منفی تحریم‌های یک جانبه و بهره مندی افراد از حقوق بشر در نشست این هفته شورای حقوق بشر در ژنو ارایه شد.

غریب آبادی افزود: با گزارشی که خانم دوهان داد و تحرکات هیات ایرانی و همچنین تشریح مواضع و سخنرانی در شورای حقوق بشر؛ الان این موضوع به یک دغدغه مهم بین المللی تبدیل شده و اگر تا دیروز جامعه بین الملل و یا افکار عمومی در مورد آثار منفی تحریم‌ها از زبان مسئولان ایران حرفی را می‌شنیدند؛ الان یک سند مهم بین المللی و حقوقی تولید شده است و دیگر نمی‌توانند این سند را رد کنند.

غریب آبادی گفت: البته متاسفانه غربی‌ها و آمریکایی‌ها گستاخ‌تر از این حرف‌ها هستند که بخواهد این گزارش‌ها بر روی آن‌ها تاثیری بگذارد. اما در هر صورت؛ جامعه بین المللی به این اسناد به عنوان اسناد معتبر نگاه خواهد کرد و ما سرمایه گذاری مناسب دیپلماسی در حوزه عمومی و رسمی را در این حوزه داریم که بتوانیم پرچمداری مقابله و مخالفت با تحریم‌های یک جانبه را داشته باشیم.

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران افزود: نکته دومی که ما پیگیری کردیم بحث گزارشگری ویژه حقوق بشر علیه ایران است که خوب این تصمیم کاملا سیاسی است. گزارشگری که از چندین سال پیش نصب کردند و عموما یک پروژه انگلیسی است و عموما یک تبعه انگلیسی را انگلیسی‌ها معرفی می‌کنند و بعنوان گزارشگر ویژه ایران منصوب می‌کنند. من به صراحت آثار مخرب چنین اقدامی را به رئیس شورای حقوق بشر؛ به کمیسار عالی موقت حقوق بشر و به هیات‌ها و برخی از افراد دیگری که ملاقات کردم یادآور شدم و گفتم که این مسیر؛ مسیر تقابل است؛ این مسیر موجب همکاری و حمایت از حقوق بشر نمی‌شود.

انتهای پیام