شهر خبر

معاون استاندار همدان: آماده همکاری با شستا برای توسعه کارخانه دولومیت نهاوند هستیم

معاون استاندار همدان: آماده همکاری با شستا برای توسعه کارخانه دولومیت نهاوند هستیم

همدان- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان گفت: آماده هر گونه همکاری با شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) برای فرآوری، توسعه و اجرای فاز ۲ و سه کارخانه دولومیت نهاوند هستیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «ظاهر پورمجاهد» روز پنج‌شنبه در آیین افتتاح کارخانه دولومیت کلسینه نهاوند افزود: با توجه به ظرفیت های بالای استان همدان این آمادگی وجود دارد که در اجرای طرحهای مختلف با شرکت سرمایه گذاری شستا همکاری لازم را داشته باشیم.

وی ادامه داد: استان همدان برنامه یک ساله برای تمدید برنامه ششم توسعه با برش شهرستانی تدوین کرده است که در آن متناسب با ظرفیت هر شهرستان برای توسعه برنامه ریزی شده است.

پورمجاهد با بیان اینکه دولت سیزدهم تلاش و سیاست ارزشمند و خوبی در حوزه تولید، ایجاد اشتغال و سرمایه گذاری دارد افزود: در این راستا وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایجاد یک میلیون شغل در کشور را تعهد کرده است.

وی تصریح کرد: سهم استان همدان از این تعهد ۲۳ هزار و ۵۰۰ شغل و رشد هفت و نیم درصدی اقتصادی است که امیدواریم با حرکت و تلاش بیشتر مسئولان محقق شود.

معاون استاندار همدان: آماده همکاری برای توسعه کارخانه دولومیت نهاوند با شستا هستیم

مدیرعامل شرکت صدر تامین (وابسته به شستا) نیز در این آیین گفت: وجود ۶۰ عنصر معدنی در کشور  همیشه مورد توجه است چراکه اینگونه صنایع محور اقتدار کشور محسوب می شود و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بر این موضوع بسیار تاکید داشتند.

«امیرحسین نادری» افزود: در این مجموعه ظرفیت های معدنی بالایی از جمله معادن طلا وجود دارد که در حوزه اکتشاف و بهره برداری تاکنون فعالیت های خوبی انجام شده و بزودی خبرهای خوبی به مردم می دهیم.

وی تصریح کرد: استان همدان به عنوان پایتخت برخی از معادن مانند سیلیس و دولومیت مطرح است چراکه از مجموع حدود ۵۰ میلیون تن دولومیت کشور ۴۰ درصد در استان همدان وجود دارد.

نادری خاطر نشان کرد: با توجه به این ظرفیت ها باید به دنبال فرآورده های معدنی و تکمیل زنجیره ارزشی در استان همدان باشیم که این موضوع با تلاش و همکاری مسئولان محقق می شود.

مدیرعامل کارخانه دولومیت نهاوند نیز گفت: حدود ۳۰ هزار تن دولومیت سالانه در این کارخانه تولید می شود که از مهمترین نوع یعنی کوره چهار گوش است.

«علی تدین» با بیان اینکه تلاش شده در این کارخانه با آخرین فناوری ها دولومیت تولید شود که نتایج خوبی برای استان دارد ابراز امیدواری کرد: فازهای بعدی این کارخانه با زمین بزرگتر و تامین زیر ساخت ها از جمله آب و برق محقق شود.

معاون استاندار همدان: آماده همکاری برای توسعه کارخانه دولومیت نهاوند با شستا هستیم

کارخانه دولومیت کلسینه نهاوند روز پنجشنبه با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ،معاون استاندار همدان و جمعی از مسئولان ملی و استانی به بهره‌برداری رسید.

احداث این واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری ۱۲۰ میلیارد تومان در فروردین ماه سال گذشته آغاز شد و امروز با ظرفیت تولید سالانه ۳۳ هزار تن دولومیت کلسینه شده به بهره برداری رسید.

کارخانه دولومیت کلسینه نهاوند برای ۴۰ نفر جویای کار فرصت شغلی ایجاد کرده است و همچنین با توجه به حجم محصول تولید شده و به منظور توسعه بازارهای صادراتی، حدود ۵۰ درصد محصولات این کارخانه به سایر کشورها مانند عراق و ترکیه صادر می‌شود.

میزان درآمد حاصل از راه‌اندازی کارخانه کلسینه نهاوند در استان همدان، حدود ۳۰۰ میلیارد ریال و ارز آوری آن حدود ۵۰۰ هزار دلار پیش‌بینی شده است که با توجه به قابلیت توسعه این واحد تولیدی، میزان تولید، فروش، درآمد و اشتغال می‌تواند افزایش پیدا کند.

معدن دولومیت ۲ چشمه نهاوند بهترین نوع دولومیت در جهان است و یک کالای استراتژیک محسوب می‌شود.