شهر خبر
برچسب‌های مهم خبری:#نمایشگاه

تکمیل 90 درصدی بخش‌های مختلف نمایشگاه

تکمیل 90 درصدی بخش‌های مختلف نمایشگاه

حسین صفری، مدیر کمیته اجرایی و پشتیبانی نمایشگاه کتاب نیز در ادامه این نشست با اشاره به مقدمات اجرایی نمایشگاه گفت: «غرفه خانه کتاب را به بخش مجازی منتقل کرده و در فضای فیزیکی هم غرفه خود را در اختیار سایر ناشران قرار دادیم. پیرو جلسات متعدد با اداره پست، منطقه 15 به عنوان منطقه معین اعلام شده که در نمایشگاه حضور خواهد یافت. در بخش خارجی هم پست به صورت ویژه حضور خواهد داشت. مکاتباتی نیز با پست استان‌ها انجام شده است و کار مثبتی که در نمایشگاه مجازی 2 انجام شد، در نمایشگاه این دوره نیز انجام خواهد شد و وضعیت پست تقویت خواهد شد.»

به گزارش خبرگزاری برنا، حسین صفری با بیان اینکه کار تکمیل نمایشگاه در همه بخش‌ها به 90 درصد رسیده است، افزود: «عملاً کار جدی باقی نمانده است.  جز بخش کودک جنوبی که در واقع این بخش نیز غرفه‌بندی‌هایش درحال انجام است. در حوزه ساخت و ساز نیز تقریباً کار تمام شده است و بزودی این بخش را تکمیل و تحویل خواهیم داد.»

توجه ویژه به گرنت در نمایشگاه امسال

اسماعیل جان‌علی‌پور، مدیر کمیته ناشران خارجی نیز گفت: «موضوع ثبت‌نام ناشران خارجی تمام شده است و تلاش کردیم هیچ ناشری بدون تکمیل اطلاعات به نمایشگاه مراجعه نکند. تا این لحظه 29 هزار و 740 عنوان کتاب در سامانه بارگذاری شده است. 66 غرفه هم تحویل داده‌ایم که از این تعداد 167 ناشر در بخش لاتین و عرب کتاب‌های خود را به فروش می‌رسانند.»

وی ادامه داد: «در بخش لاتین و عرب هم کار غرفه‌ها تمام شده است و از جمعه غرفه‌داران می‌توانند غرفه‌های خود را تحویل بگیرند. امسال به بحث گرنت توجه ویژه‌ای داشتیم و غرفه‌مان تقریباً سه یا چهار برابر شده است. سعی داریم در کنار این رویداد به رونمایی کتاب‌های ترک، عرب و ایتالیایی و... بپردازیم و کنار غرفه نیز می توانیم تولید محتوای رسانه‌ای به پیوست گرنت داشته باشیم.»

حسین‌علی سبزه‌، مدیر بخش بین‌الملل نیز در این نشست گفت: «در بحث گرنت، محل خوبی را با متراژ بیشتر به این موضوع اختصاص دادیم، چون در سال های گذشته در بازار جهانی بود و چندان توجهی به آن نمی شد. ضمناً مهمانی که از سایر کشورها در قالب نویسنده و ناشر حاضر می شوند را با هدف فعال‌سازی گرنت به سمت دیدار و گفتگو هماهنگ می‌کنیم.»

وی ادامه داد: «در مورد جانمایی مشکلی نداریم و غرفه‌های خودسازمان کار خود را آغاز کرده‌اند. کتب ناشرانی مثل قطر، عمان و روسیه بارها تا شنبه ترخیص خواهد شد. 25 مهمان نیز در قالب روسای نمایشگاه‌ها، بورسیه‌ها، روسای اتحادیه ناشران، ناشران و نویسندگان که با هزینه‌های خود و حمایت‌های صورت گرفته در نمایشگاه حضور خواهند داشت. امیدواریم سرای ملل نیز بزودی راه اندازی شود. تاکنون 30 نشست پیش‌بینی شده است و سعی شده تا مهمان‌هایی که در نمایشگاه حضور می‌یابند، نشست‌های مشترک در قالب ناشر با ناشر، نویسنده با نویسنده و برنامه‌های بین‌المللی که در قالب نامه‌های کتبی به دست ما رسیده است نیز در سرای ملل به انجام خواهد رسید.»

سی‌و‌سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از بیست‌ویکم تا سی‌ویکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه ketab.ir  برگزار می‌شود.

انتهای پیام