شهر خبر
برچسب‌های مهم خبری:#تولید نفت#اوپک#سرمایه‌گذاری

اوپک ظرفیت مازاد افزایش تولید نفت ندارد/ تولید اضافی نفت نیازمند سرمایه‌گذاری کلان است

اوپک ظرفیت مازاد افزایش تولید نفت ندارد/ تولید اضافی نفت نیازمند سرمایه‌گذاری کلان است

وزیر نفت نیجریه اعلام کرد اگر قرار به افزایش تولید باشد، اوپک اولین گروهی است که تولید خود را بالا می‌برد. اما متأسفانه این ظرفیت در بیشتر کشورهای اوپک وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا؛ چندی پیش وزیران انرژی گروه هفت (G۷) از اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) خواسته بودند که نقش بیشتری در افزایش عرضه نفت به بازارهای جهانی ایفا کنند، زیرا این ائتلاف هنوز با ظرفیت کامل نفت تولید نمی‌کند.
آنان در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند: از کشورهای تولیدکننده نفت و گاز می‌خواهیم به شیوه‌ای مسئولانه عمل و توانایی خود را برای افزایش عرضه به بازارهای جهانی، به‌ویژه در مواردی که تولید به ظرفیت کامل نرسیده است، بررسی کنند.
تیمیپره سیلوا، وزیر نفت نیجریه اعلام کرد اوپک هیچ ذخایر مازادی برای بالا بردن تولید نفت خام بیشتر از آنچه امروز تولید می‌کند ندارد.
وی در مصاحبه با خبرگزاری آناتولی ترکیه گفت:«چیزی با عنوان باز کردن شیر نفت در حال حاضر وجود ندارد. باید یک ذخیره مازادی وجود داشته باشد که آن را به بازار بیاوریم. تولید اضافی نفت احتیاج به سرمایه‌گذاری بسیاری دارد».
بسیاری از تولیدکنندگان اوپک از جمله نیجریه با بیشترین ظرفیت خود در حال تولید هستند.
سیلوا اضافه کرد:«اگر قرار به افزایش تولید باشد، اوپک اولین گروهی است که تولید خود را بالا می‌برد. اما متأسفانه این ظرفیت در بیشتر کشورهای اوپک وجود ندارد».

قیمت سبد نفت اوپک به 56.55 دلار در هر بشکه رسید
وزیر نفت نیجریه گفت اوپک از قیمت بالای نفت راضی نیست چون نمی‌خواهد مشتریانش آسیب ببینند، اما این گروه نمی‌تواند نفت بیشتری تولید کند.
طبق گفته‌ی جف کوری، سرپرست بخش تحقیقات کالای گلدمن ساچز، تولیدکنندگان نفت با مشکلات وسیعی در عرضه مواجه شده‌اند. تمام تولیدکنندگان به‌جز عربستان و امارات کمتر از سطح تولید خود در 2020 تولید می‌کنند.
ائتلاف اوپک پلاس در ماه فوریه بسیار پایین‌تر از هدف خود نفت تولید کرده بود. تولید این گروه در فوریه 1 میلیون بشکه در روز پایین‌تر از کل سهمیه این ائتلاف بود و میزان پای‌بندی آن به قرارداد اوپک پلاس به 136 درصد رسید.
عراق به‌عنوان دومین تولیدکننده بزرگ نفت اوپک در ماه مارس تنها 4.1 میلیون بشکه در روز نفت تولید کرد که بسیار پائین‌تر از سهمیه آن طبق قرارداد اوپک پلاس بود.
نشانه‌هایی از کاهش تولید نفت روسیه هم به‌عنوان یکی از شرکای اصلی اوپک در قرارداد اوپک پلاس، در هفته‌های اخیر دیده می‌شود.
انتهای پیام