جانشین فرمانده کل انتظامی کشور بر لزوم هوشمندسازی پلیس راهور با افزایش اختیارات، مقررات و ابزار فنی برای کاهش معضل ترافیک شهرتاکید و اظهار داشت: باید برای کاهش ترافیک در مناطق مختلف شهر برآوردهای اجتماعی تهیه و تبیین شود.
به گزارش آیند، سردار قاسم رضایی در جلسه بررسی ترافیک تهران اظهار داشت: بر روح بلند و ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) درود و رحمت می فرستیم و یاد و خاطره شهدای والامقام انقلاب اسلامی، دوران دفاع مقدس، مدافعان حرم و حریم نظم و امنیت به ویژه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش را گرامی می داریم و برای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) آرزوی طول عمر توام با صحت و سلامتی داریم.
او افزود: در آستانه شهادت سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی جا دارد که مروری بر خصوصیات و رفتار این شهید عزیز داشته باشیم و از خود درباره اینکه او چگونه تبدیل به یک الگو برای جبهه مقاومت و ملت‌های آزادی‌خواه شد.
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه قطعا اخلاص ولایتمداری، صدق و تبیعت از ولایت، اقتدار، روحیه و سلحشوری او رمز ماندگاری مکتب «حاج قاسم» است، گفت: این شهید عزیز نقشه‌های چند ساله دشمنان را با یک حرکت کوچک از بین می‌برد و برای همین دشمنان سالیان زیادی در صدد بودند تا او را به شهادت برسانند.
سردار رضایی خاطر نشان کرد: امروز ما در لباسی هستیم که فرصت داریم تا با چاشنی کردن اخلاص در خدمتگزاری به مردم و سر از پا نشناختن در این امر بتوانیم در راه و مکتب حاج قاسم قدم برداریم.

حل معضل ترافیک در بسیاری از کشورها با ارتقاء فرهنگ ترافیکی

او در ادامه ضمن خداقوت به کارکنان مجموعه پلیس راهور تهران بزرگ اظهار داشت: قطعا معضل ترافیک در تهران قابل حل است و در این زمینه باید با ارتقاء فرهنگ ترافیکی به سمت حل شدن این معضل حرکت کنیم چرا که بسیاری از کشورها با همین روش توانسته‌اند معضل ترافیک را حل کنند.

مماشاتی در تخلفات رانندگی وجود ندارد

سردار رضایی به شرایط خاص در حوزه شهر تهران اشاره کرد و اظهار داشت: ما به عنوان یک سرباز مطالبات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در این خصوص را که اخیرا فرموده اند به جد پیگیر هستیم و تا حصول نتیجه اقدام خواهیم کرد.
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور بیان این مطلب از سوی برخی افراد ناآگاه که پلیس برای تأمین بودجه مردم را جریمه می‌کند نادرست عنوان کرد و گفت: چه کسی قبول می‌کند که فردی در یک خانواده کشته شود، در صورتی که می‌توان برخی از جرم‌های پرخطر که باعث مرگ و میر می‌شود را با اعمال جرایم سنگین جلوگیری کرد.
سردار رضایی بر لزوم هوشمندسازی پلیس راهور با افزایش اختیارات، مقررات و ابزار فنی برای کاهش معضل ترافیک شهر تاکید و اظهار کرد: باید برای کاهش ترافیک در مناطق مختلف شهر برآوردهای اجتماعی تهیه و تبیین شود. در تخلفات رانندگی به هیچ عنوان نباید مماشات صورت پذیرد و از عاطفه بی‌جا در مقابله با تخلفات رانندگی جلوگیری شود.

طرح‌های جدید برای باز شدن گره ترافیکی بهشت زهرا (س)

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به ضرورت ارتقاء فرهنگ ترافیکی با محوریت معاونت اجتماعی و فرهنگی مجموعه انتظامی کشور گفت: در این موضوع مستلزم صرف زمان هستیم و شاید امروزه بستن کمربند ایمنی برای مردم امری اجتناب‌پذیر است و این نشان از کار فرهنگی انجام شده در گذشته است.
سردار رضایی ادامه داد: ضرورت دارد تا در طرح‌های ارائه شده قبلی در مکان‌های خاص خصوصا بهشت‌زهرا (س) در روزهای پنجشنبه و جمعه که ترافیک سنگینی در آن محدوده ایجاد می‌شود بازنگری و طرح‌های جدید ارائه شود.
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با بیان این مطلب که نیاز مردم یک توفیق برای خدمات دهی ما به آنها محسوب می‌شود، بر ضرورت رفتار با متانت و سعه صدر در مواجهه با مردم تاکید و اظهار کرد: بسیاری از مردم در هنگام مواجهه شدن با یک افسر یا سرباز راهور این فرد را به فرموده مقام معظم رهبری ویترین نظام می‌دانند و از این بابت باید سیمای صالحین نیز در این افراد رعایت شود.
سردار رضایی به بدحجابی در برخی خودروها نیز اشاره و افزود: ماموران پلیس راهور نباید نسبت به بی‌حجابی درون خودرو بی‌تفاوت باشند و باید با ادب و متانت این وظیفه را که امر به معروف و نهی از منکر محسوب و یک فریضه است و برکات زیادی در زندگی شخصی دارد را انجام دهند.
او بر ضرورت تهیه پیوست رسانه‌ای برای اجرای طرح‌های پلیس راهور از جمله برخورد با موتورسواران متخلف تاکید و اظهار داشت: ضرورت دارد تا معاونت اجتماعی و فرهنگی در این زمینه اذهان عمومی و قشر دلسوز جامعه که از عواقب تخلفات موتورسواران به نوعی ناآگاهند را با تهیه مستندات آماده اجرای طرح‌ها کند.
گفتنی است، در ابتدای این جلسه سرداران حسین رحیمی، فرمانده انتظامی تهران بزرگ – سردار حمیدی، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ – مهدی حاجیان، معاون اجتماعی و فرهنگی – دولتخواه، معاون فاوا و حسینی، جانشین رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی، گزارشی از اقدامات و ارائه طرح‌هایی در راستای کاهش معضل ترافیک ارائه کردند.