شهر خبر

در توئیتر اعلام کرد؛

ابراز بدبینی سفیرسابق فرانسه در آمریکا درباره احیای توافق هسته ای

ابراز بدبینی سفیرسابق فرانسه در آمریکا درباره احیای توافق هسته ای

سفیر سابق فرانسه در آمریکا در حساب کاربری خود در توئیتر به اظهار نظر درباره مذاکرات وین و احیای توافق هسته‌ای پرداخت.

به گزارش خبرگزاری مهر، «جرارد آرود»، سفیر سابق فرانسه در آمریکا در حساب کاربری خود در توئیتر درباره مذاکرات وین و احیای توافق هسته‌ای گفت: «از یک سو، دولت آمریکا به دلیل مخالفت حزب‌جمهوری‌خواه، مخالفت بسیاری با ایران و گوش‌به‌زنگی اسرائیل دست‌بسته است. آمریکا نمی‌تواند امتیازات زیادی اعطا کند. از طرف دیگر ایران تمایلی به اعطای امتیاز در ازای رفع جزئی یا موقت تحریم‌ها ندارد.»

ابراز بدبینی سفیرسابق فرانسه در آمریکا درباره احیای توافق هسته ای

آرود همچنین گفت: «ایران ممکن است این را در نظر بگیرد که به مرور و با کمک چین روسیه و دیگران فشار حداکثری را تضعیف خواهد کرد و در نهایت، قابلیت هسته‌ای بهترین تضمین برایش در آینده خواهد بود.»

سفیر پیشین فرانسه در ادامه افزود: «من از ابتدا درباره احتمال بازگشت به برجام بعد از سه سال فشار حداکثری خوش‌بین نبودم. تنها تصمیم فوری آمریکا در ماه ژانویه می‌توانست این دیوار بی‌اعتمادی را از بین ببرد. الان خیلی دیر است.»

پیش از این، «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بعد از نشست مشترک کمیسیون مشترک برجام در روز جمعه اعلام کرد که هیئت‌های مذاکره کننده روزهای چهارشنبه یا پنجشنبه هفته آتی برای ادامه مذاکرات به وین باز خواهند گشت.

وی در این باره افزود: رایزنی‌ها ادامه خواهد داشت و همه طرف‌ها به بررسی تمامی پیشنهادها خواهند پرداخت.

مو را همچنین گفت که رایزنی‌های مثمر ثمری را با هیئت مذاکره کننده جدید ایران آغاز کردیم.

نماینده چین در این مذاکرات هم گفت: ما به کار بیشتری نیاز داریم و درباره بازگشت در اواسط هفته آینده توافق کردیم. هیئت‌های مذاکره کننده درباره بازگشت به پایتخت‌های خود به منظور مشورت‌های بیشتر، توافق کردند.

روز جمعه، آخرین روز از دور هفتم مذاکرات وین بود و انتظار می‌رود که هیئت‌های مذاکره کننده برای بررسی پیش‌نویس‌های ارائه شده از سوی ایران، به پایتخت‌های خود برگردند.

هیئت ایرانی، دو سند را به طرفین مقابل ارائه داده که اولی مربوط به برچیدن تحریم‌ها و سند دوم مرتبط با موضوعات هسته‌ای است. سند سومی هم وجود دارد که هنوز ارائه نشده و در آن نحوه اطمینان از برچیده شدن تحریم‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد.