شهاب طباطبایی چهره سیاسی اصلاح طلب در گفت و گو با خبرنگار سیاسی برنا، در رابطه با دیدار اخیر رئیس جمهور با اصلاح طلبان و رسانه های اصلاح طلب و محورهای گفت و گو در این جلسه، اظهار کرد:   در این جلسه دوستان نقد و پیشنهاداتی در حوزه های مختلف به آقای رییسی داشتند و بیشتر موضوعات اقتصادی و معیشت مردم مطرح شد و موضوع انتخابات یکی از موضوعات جدی بود، مسائلی در حوزه  سیاست خارجی و برجام  هم مورد بحث قرار گرفت.

او افزود:   آقای رییسی در ماجرای نظرات و پیشنهادات تاکید و محور مشخصی داشتند، رئیس جمهور تاکید کردند که  ما همه روی مسائل و نکات و محورها اشتراک نظر داریم. اینکه امید آفرینی و برون رفت از مشکلات را همه قبول داریم و تقریبا در اولویت‌ها همه اتفاق نظر داریم، مهم این است که درباره روش ها شاید اختلاف نظری وجود داشته باشد که تلاش من این است که برای تک تک مسائل و موضوعات اتفاق نظر باشد، حداقل به این صورت پیش برویم که هر طرح سیاسی و اقتصادی  مد نظر داریم مورد تائید 80 درصد از کارشناسان باشد.

طباطبایی تاکید کرد: نکته دیگری که رییسی بر آن تاکید  داشت این بود که محاسبه من برای اینکه طرحی اجرایی شود منفعت مردم است و نه اینکه آبرو و میزان محبوبیت خود من،  پیشنهاد ما این بود که رسانه ها پیگیر سفرهای استانی باشند و بر آنها نظارت داشته باشند، رئیس جمهور هم با این موضوع موافق بود.

این چهره اصلاح طلب خاطرنشان کرد: آیت الله رئیسی در این جلسه به نقد منصفانه تاکید داشتند و یادآوری کردند که  از  نقد منصفانه  استقبال می کنند البته نقدی که پیرو آن حل مساله  مطرح شود و خلاصه به یک نقد ساده نباشد، ایشان تاکید داشتند که روشی که در پیش گرفته اند تخریب دولت های قبلی نیست. نگاه به آینده و حل مسائل است و بنا ندارند که به این برگردند که در گذشته چه اتفاقی افتاده است و افق رو به آینده برای ما مهم است.

طباطبایی افزود: در این جلسه در مورد انتصابات اعتراض هایی وارد شد و ایشان گفتند تضمین ندارم که حتما همه آدم ها را نگه دارم و هم رصد تدریجی داریم و هم رصد سالانه داریم و اگر کسی نتوانست با برنامه ها همراه باشد و خوب اجرا کند اینطور نیست که عهد بسته باشیم که تا آخر با ایشان می مانیم. در مورد تعامل با دنیا گفتند که اینطور نیست که ما غرب را کنار گذاشته باشیم. من مذاکراتی با فرانسوی ها دارم و می خواهم مذاکرات خوب و کاربردی باشد و تعامل را در عمل پیش خواهیم برد نه در حرف.

او ادامه داد: رییس جمهور در مورد بنزین گفتند حداقل ده جلسه در مورد مساله بنزین داشتند و به دنبال راه حلی اساسی در مورد مساله بنزین بودند.

طباطبایی در مورد مشکلات در مطبوعات کشور ادامه داد: موضوع بعدی که د رجلسه مطرح شد کاغذ برای مطبوعات بود و گفتند در داخل امتحانی می کنیم و اگر نشد واردات را در دستور کار داریم.

او افزود: در مورد دوز سوم واکسن هم رئیس جمهور برنامه های خود را شرح داد و گفت اگر تامین کننده داخلی نتوانست و دیدیم فرصت از دست می رود به سراغ واردات می رویم. این جزو مواردی بود که همه به دلیل قاطعیت ایشان در موضوع واکسن تشکر کردند.