شهر خبر
برچسب‌های مهم خبری:#تهران#دولت

جایگاه کم فروغ رمزارزها در آینده اقتصاد جهان/ هشدار به مردم درباره افتادن در چاه ارز دیجیتال


جایگاه کم فروغ رمزارزها در آینده اقتصاد جهان/ هشدار به مردم درباره افتادن در چاه ارز دیجیتال

عضو هیأت علمی دانشگاه تهران با تأکید بر اینکه دولت به صرف به روز نشان دادن خود، نباید رمز ارزها را به رسمیت بشناسند گفت: مردم را در چاه ارزهای دیجیتال نیندازید.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، آلبرت بغزیان با توصیه به احتیاط در خصوص رمز ارزها تأکید می کند که نباید بانک مرکزی رمز ارزها را به رسمیت بشناسد و نباید مردم را نسبت به تولید و استخراج و استفاده و مبادله ارزهای دیجیتال دعوت و توصیه کرد.

وی بازار رمز ارزها  را یک بازار 24 ساعته  می داند که تنها کسانی باید وارد این حوزه شوند که مسلط و آگاه و حرفه ای باشند.

او بر این باور است که به یاری ارزهای دیجیتال تلاش می شود تا یورو تضعیف شود و موجبات فروش بیشتر کالاها از طریق رمز ارزها توسط کشورهایی که به بازار رمز ارزها می دمند، فراهم شود.

دیگر نظرات بغزیان را در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم می خوانید.

*رمز ارزها از اقتصاد جهان حذف نخواهند شد ولی جایگاهشان نیز ارتقا نمی یابد

جایگاه و آینده رمز ارزها را چطور می بینید؟

ارزهای دیجیتال منبع ارزشی و هیچگونه پشتوانه ای ندارند و براساس فرمولهای ریاضی ایجاد و دست به دست و مبادله می شوند.

بازار رمز ارزها توسط افرادی خاص و با تحرکات آنها و البته متأثر از برخی مسائل، بازارش گرم و پر رونق یا کم رونق می شود. به نظر من نهایت جایگاهی که رمز ارزها می توانند در اقتصاد جهانی بیابند اینکه مانند مواد مخدر در اقتصاد جهانی خواهند بود نه حذف می شوند و نه جایگاهشان ارتقای آن چنانی می یابد.

*هدف تضعیف یورو و فروش کالا به یاری ارزهای دیجیتال است

آیا آمریکا و چین به سمت ارزهای دیجیتال و عرضه آن به صورت رسمی حرکت خواهند کرد؟

به نظر من نقشه این است که به یاری ارزهای دیجیتال، یورو را تضعیف کنند و کالاها از طریق رمز ارزها مبادله شده و به صورت دلار و طلا نگهداری شوند. از این منظر تلاش می شود تا افراد و کشورهایی که از این شرایط منتفع می شوند، ارزش رمز ارزها را تقویت کنند تا بتوانند کالاهایشان را به یاری رمز ارزهای دیجیتال  به فروش برسانند.

*اقبال برای تولید ارزهای دیجیتال توسط کشورهای مواجه با محدودیت و دارای اقتصاد زیرزمینی بالا

چه کشورهایی به سمت ارزهای دیجیتال بیشتر می روند؟

اقبال از استخراج و مبادله ارزهای دیجیتال در برخی کشورها بالاست، کشورهای فقیر، کشورهایی که با محدودیتهایی به لحاظ تحریم و... روبرو هستند و البته کشورهایی که اقتصاد زیرزمینی درصد زیادی از اقتصادشان را تشکیل می دهد و به یاری رمز ارزها می توانند به فعالیتهای غیرقانونی یا مجرمانه اقدام کنند. همچنین کشورهایی که قیمت انرژی در آنها پایین تر است، ورود به حوزه ارزهای دیجیتال برایشان جذاب و مقرون به صرفه است.

چه توصیه ای به دولت در حوزه رمز ارزها دارید؟

دولت و بانک مرکزی رمز ارزها را به رسمیت نشناسند. باید در خصوص آنها با احتیاط پیش رفت. حوزه رمز ارزها با نوسانات شدید و با ریسکها و خطراتی بسیاری روبرو هستند.

دولت به صرف به روز نشان دادن خود، نباید رمز ارزها را به رسمیت بشناسند.

گرچه استفاده از رمز ارزها برای نقل و انتقال پولهای بلوکه شده، دور زدن تحریمها و... جذابیتها و مزایایی دارد ولی با خطر استفاده از آنها در حوزه پولشویی و قاچاق و... نیز مواجه هستند.

نباید مردم را نسبت به تولید و استخراج و استفاده و مبادله ارزهای دیجیتال دعوت کرد و نباید آنها را در چاه ارزهای دیجیتال انداخت. حمایت از ورود مردم به خصوص مردم فقیری که به دنبال محل درآمدی برای خود می گردند، ممکن است به ضرر آنها تمام شود. افراد به منظور استخراج رمز ارز و کسب درآمد به امید اعتماد به سخنان یک مسئول و... ممکن است وارد این حوزه شوند و سپس با بروز نوسانات در این حوزه، دچار ضرر شوند.

بازار رمز ارزها یک بازار 24 ساعته است. تنها کسانی می توانند وارد این حوزه شوند که مسلط، آگاه و حرفه ای باشند.

انتهای پیام/