شهرخبر

واکنش خانواده سیامک اطلسی به چند شبهه و سوال

حوادث/فرزند زنده‌یاد سیامک اطلسی با اشاره به برخی اظهارنظرها درباره چگونگی ابتلای پدرش به کرونا که منجر به فوت او شد، از طرف خانواده‌اش تاکید می‌کند که واکسیناسیون به شرط ادامه‌دار بودن رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تنها کاری است که برای عبور از این بحران باید انجام داد.

حدود 10 روز از درگذشت سیامک اطلسی بازیگر و دوبلور قدیمی می‌گذرد و از همان روز اعلام خبر درگذشت او سوال‌ها و کامنت‌هایی در خبرها و فضای مجازی مطرح بود و عده‌ای می‌پرسیدند، مگر واکسن نزده بود؟ چه واکسنی زده بود؟ ایرانی یا خارجی؟ و یا اینکه می‌گفتند این هم از واکسن! نزنیم بهتر است.

این دوبلور خاطرنشان می‌کند: با همه احترامی که برای مخالفان تزریق واکسن قائل هستم، اما نباید فراموش کنیم که تزریق واکسن در این شرایط واجب است، به شرط آنکه پروتکل‌های بهداشتی بعد از تزریق واکسن هم رعایت شود. من هیچ گروه و فردی را مقصر مرگ پدرم نمی‌دانم و روزی هم که همراه ایشان سر صحنه سریالی که بازی می‌کردند رفتم می‌دیدم که برای رعایت پروتکل‌ها تلاش می‌شود ولی به هر حال با وجود افراد متعدد، این کار سخت است بویژه آنکه بازیگران باید برای گفتن دیالوگ‌ها ماسک خود را از روی صورت بردارند و این اتفاق در تمام پروژه‌های تصویری رخ می‌دهد.

سحر اطلسی بیان می‌کند: در این روزها با توجه به شرایط روحی خانواده این اتفاق‌های حاشیه‌ای یک چالش عجیب برای ما بود و می‌دانم که همین صحبت‌ فعلی هم چالش دیگری برای من به وجود می‌آورد اما بخاطر سلامتی جامعه ترجیح می‌دهم این یکی را هم بپذیرم تا تاکید کنم که برای عبور از این شرایط نیاز داریم واکسیناسیون هرچه سریع‌تر میان همه مردم انجام شود اما تا رسیدن به شرایط مطلوب باید بعد از تزریق واکسن پروتکل‌های بهداشتی را نیز رعایت کنیم.

سیامک اطلسی که متولد سال 1320 بود، صبح روز چهارم مهر 1400 براثر کرونا درگذشت.

او از دهه ۴۰ کار خود را با گویندگی در انجمن گویندگان آغاز کرد و بعد به سینما رفت و از سال ۵۰ تا همین سه سال قبل در بیش از ۴۰ فیلم سینمایی بازی کرده بود. از جمله آثار او در سینما به «چریکه تارا»، «پرونده»، «شاید وقتی دیگر»، «آن سوی آتش»، «دو فیلم با یک بلیت»، «آقای بخشدار»، «همسر»، «روز واقعه»، «در کمال خونسردی»، «خط آتش»، «دلباخته»، «دختری به نام تندر»، «ملک سلیمان»، «گلوگاه»، «دلتنگی‌های عاشقانه» و «مردی بدون سایه» می‌توان اشاره کرد.

وی در فیلم‌ها و سریال‌های مختلفی نیز همچون «مادر»، «جنگجویان کوهستان»، «پهلوانان نمی‌میرند»، «افسانه جومونگ» دوبلوری کرده بود. همچنین برخی از سریال‌های او نیز «پدر سالار»، «پهلوانان نمی‌میرند»، «فرار بزرگ»، «پدرخوانده»، «کلانتر ۲»، «شیخ بهایی»، «تعبیر وارونه یک رویا»، «معمای شاه»، «هشت و نیم دقیقه» و «مختارنامه» است.

منبع: آفتاب