به گزارش برنا، مختاری امروز یکشنبه در ماده پرتاب وزنه کلاس F53 با پرتابی به میزان 8.48 متر موفق به کسب مدال نقره شد. در این ماده ورزشکار آذربایجانی با پرتاب 8 متر و 77 سانتیمتر صاحب گردن آویز طلا شد و پرتابگر جمهوری چک با 8 متر و 25 سانتیمتر برنز گرفت.

مختاری در خصوص کسب مدال نقره گفت: در ابتدا باید بگویم که شرمنده مردم ایران شدم و دوست داشتم مدال خوشرنگ تری کسب کنم با این حال تمام تلاش خودم را انجام دادم .

وی با اشاره به اینکه در طول برگزاری بازی های پارالمپیک ریو مادر خود را از دست داد ، اظهار داشت: متاسفانه در حین برگزاری پارالمپیک قبل مادرم به رحمت خدا رفت و هشت ماه پس از آن هم پدرم را از دست دادم و جایشان خیلی خالی بود. دوست داشتم آنها بودند و این موفقیت ها را می دیدند. دوست دارم این مدال نقره را به روح این دو عزیز و مردم خوب کشورم تقدیم کنم.

مختاری در ادامه گفت: ورزشکار آذربایجان در یک کلاس بالاتر بود اما در این ماده شرکت کرد. من پیش از این 8 متر و 73 سانتیمتر هم پرتاب کردم اما اینجا شرایط متفاوت بود. امیدوارم مردم از من راضی باشند.

بهمن رضایی، سرمربی تیم دوومیدانی، نیز با ابراز امیدواری نسبت عملکرد تیمش در توکیو گفت: ما با ۱۶ ورزشکار که شامل ۱۲ ورزشکار مرد و چهار خانم هستند در این بازی‌ها شرکت کرده ایم که چهار ورزشکار ما به صورت حمایتی در توکیو شرکت کرده اند. اما ۱۲ ورزشکار دیگر شانس موفقیت دارند. کمیته ملی پارالمییک نگاه حمایتی به چهار ورزشکار دارد.

رضایی ادامه داد: امیدوارم تمامی بچه‌های ما موفق باشند اما در کل نظرم این است که می توانیم عملکرد بهتری نسبت به پارالمپیک ریو داشته باشیم. سعید افروز در ۳۴ نیزه، حامد امیری ۵۴ نیزه، صادق بیت سیاح ۴۱ نیزه و آقای مهدی اولاد که جزو ورزشکاران نابینایان و کم بینایان هستند در این بازی ها مدال بیاورند.

وی در خصوص عملکرد علیرضا مختاری گفت: با توجه به اینکه مختاری رکوردهای کمتری داشت و فقط در جاکارتا بالاتر از این رکورد زده بود، نسبت به عملکرد وی رضایت داریم. مختاری در چهار رکوردگیری قبلی به این رکورد نرسیده بود و برای همین رضایت داریم از پرتاب این ورزشکار.

ایران در ریو ۲۰۱۶ موفق به کسب یک مدال طلا، شش نقره و پنج برنز شده بود.