شهر خبر

پنجره مهر؛

قدیمی ترین شهرک صنعتی تبریز راه دسترسی ندارد

قدیمی ترین شهرک صنعتی تبریز راه دسترسی ندارد

تبریز- شهرک صنعتی شهید مدنی که قدیمی ترین، نزدیک ترین و نخستین شهرک صنعتی تبریز است، اکنون پس از گذشت ۳۸ سال از تاسیس آن، هنوز یک مسیر استاندارد ورود و خروج ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، شهرک صنعتی شهید مدنی تبریز که از سال ۶۲ احداث و فعالیت خود را آغاز کرده است به عنوان قدیمی ترین و اولین شهرک صنعتی تبریز شناخته می‌شود.

بیش از یک هزار واحد کارگاهی در این شهرک مستقر شده و حدود پنج هزار نفر در کارگاه‌ها که عمدتاً مربوط به صنایع چوب، کابینت، مبلمان و دیگر حوزه‌ها هستند، مشغول به کار هستند.

این شهرک از داشتن بسیاری از زیرساخت‌ها همچون آب شرب بهداشتی و راه دسترسی محروم بوده و گاز این شهرک نیز بعداز ۳۸ سال به تازگی وصل شده است.

نبود راه دسترسی مناسب گلایه اصلی فعالان و شاغلان این شهرک است. همچنین این شهرک آب شرب بهداشتی نیز ندارد و کارگران و فعالان شهرک صنعتی شهید مدنی مجبور هستند آب مورد نیاز خود را از طریق یک لوله آب آشامیدنی در ورودی شهرک تأمین کنند.

گفتنی است این شهرک علاوه بر نداشتن راه دسترسی مناسب و استاندارد، وضعیت خوبی نیز در زمینه آسفالت خیابان‌ها و معابر ندارد.

احداث تقاطع غیرهمسطح به فراموشی سپرده شد

رئیس هیات امنای شهرک صنعتی شهید مدنی تبریز در خصوص نبود راه دسترسی به این شهرک گفت: طبق طرح تفصیلی مصوب در استانداری آذربایجان شرقی در سال ۱۳۹۳، قرار بود تقاطع غیرهمسطح از روی اتوبان کسایی به داخل این شهرک احداث شود ولی مسئولان به وعده‌های خود عمل نکردند.

احمد حق لاله با بیان اینکه احداث تقاطع غیرهمسطح به فراموشی سپرده شد، ادامه داد: با اجرای اتوبان تبریز - سهند راه دسترسی صاحبان واحدهای تولیدی این شهرک به اتوبان شهد کسایی تبریز و اتوبان تبریز- سهند مسدود شد.

وی ادامه داد: در پی مسدود شدن راه دسترسی این شهرک، صاحبان واحدهای تولیدی و شاغلان در این شهرک صنعتی برای رفت و آمد مجبور هستند بخشی از مسیر و رمپ موجود را خلاف حرکت رانندگی کنند که این موضوع موجب بروز تصادفات حادثه ساز روزانه در آن منطقه می‌شود.

وی افزود: پس از اجرای اتوبان تبریز - سهند یک ورودی جدید برای این شهرک از مسیر وادی رحمت تعریف شد ولی این مسیر نیز طولانی بود و همچنین خروجی برای آن تعریف نشده بود.

حق لاله با تاکید بر اینکه خواستار احداث راه دسترسی به این شهرک هستیم، گفت: شهرداری تبریز، استانداری آذربایجان شرقی و همچنین شرکت عمران شهر جدید سهند در این خصوص کوتاهی کرده‌اند. ما خواهان اجرا و عمل به طرح تفصیلی مصوب هستیم در حالی که شرکت عمران شهر جدید سهند به خاطر منافع شخصی برای اجرای این پروژه سنگ اندازی می‌کند.