شهر خبر
برچسب‌های مهم خبری:#آمریکا#واشنگتن

سخنگوی کرملین:

هیچ تماسی از سوی واشنگتن درباره حملات سایبری به آمریکا نداشتیم

هیچ تماسی از سوی واشنگتن درباره حملات سایبری به آمریکا نداشتیم

سخنگوی کاخ کرملین امروز اعلام کرد: هیچ تماسی از سوی واشنگتن درباره حملات سایبری به آمریکا نداشتیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رویترز، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز دوشنبه در سخنانی اعلام کرد که تماسی از سوی واشنگتن در خصوص اخاذی‌های سایبری اخیر علیه شرکت‌های آمریکایی دریافت نکرده است.

بر اساس اعلام این خبرگزاری، سخنگوی کرملین پیرامون اشتراک گذاری داده میان مسکو و واشنگتن در این باره گفت: از اینکه داده ای فراهم شده باشد اطلاعی ندارم. اطلاعاتی دریافت نکرده‌ایم.

رئیس جمهور آمریکا اخیراً در سخنانی گفت که واشنگتن هنوز مطمئن نیست که روسیه در حمله سایبری گسترده اخیر به صدها شرکت آمریکایی دخیل باشد.

«جو بایدن» در این باره گفت: ما مطمئن نیستیم چه کسی پشت این حمله قرار دارد، تخمین و برآورد اولیه این است که دولت روسیه دخیل نیست اما هنوز مطمئن نیستیم.

گفتنی است که شرکت امنیت سایبری «هانترس لبز» پیش از این تأیید کرد که در حدود ۲۰۰ شرکت آمریکایی هدف حمله سایبری یک «باج افزار» قرار گرفتند.

بر اساس اعلام این شرکت، در این حمله سایبری نرم افزار «وی اس ای» شرکت کاسیا (Kaseya) که خدمات فناوری اطلاعات و امنیت به کسب و کارهای کوچک و متوسط ارائه می‌کند، هدف حمله قرار گرفت.

شرکت کاسیا هم در بیانیه‌ای از کلیه کسانی که از نرم افزار «وی اس ای» این شرکت استفاده می‌کنند، خواسته تا اطلاع ثانوی سرورهایشان را خاموش کنند.

ماه گذشته نیز یک گروه هکر به شبکه کامپیوتری شرکت «کلونیال» که بزرگ‌ترین خط لوله انتقال سوخت در آمریکا است حمله کرد. تحت تأثیر این حمله که با استفاده از باج افزار صورت گرفت انتقال بنزین و گازوئیل در بخش‌های گسترده‌ای از مناطق شرقی آمریکا مختل شد.

شرکت «کلونیال» در نهایت برای حل این مشکل ناگزیر شد حدود پنج میلیون دلار در قالب رمز ارز به باج‌گیران بپردازد.

در حملات سایبری که با استفاده از باج‌افزار انجام می‌گیرد هکرها به شبکه کامپیوتری قربانی نفوذ کرده و با پیاده کردن یک سیستم رمزنویسی‌شده در این شبکه مانع ادامه فعالیت آن می‌شوند. تبهکاران در ازای کلید این نرم‌افزار رمزنویسی‌شده اقدام به باج‌خواهی می‌کنند.

آمریکا در ماه‌های اخیر شاهد دو حمله سایبری دیگر نیز بوده است؛ اولی نفوذ هکرها به شبکه کامپیوتری چندین نهاد دولتی با استفاده از نرم‌افزار روزآمد شده «سولار ویندز» بود. مورد دوم هم رخنه در تعدادی از سرورهای هدایت‌کننده ایمیل‌های شرکت «مایکروسافت» بود.

بر اساس ادعای مقامات آمریکایی، حمله سایبری با «سولار ویندز» به هکرهای تحت حمایت روسیه نسبت داده شده است اما اخلال در سرورهای مایکروسافت احتمالاً توسط یک کارزار جاسوسی سایبری چینی صورت گرفته است.