شهر خبر
برچسب‌های مهم خبری:#کره جنوبی#شهردار

رسوایی واکسن؛ عذرخواهی شهردار در کره جنوبی

شهردار کره جنوبی: "به دلیل سخنان و بی‌احتیاطی من تصویر شهر دائگو مخدوش شد. من همچنین باعث ناامیدی و زخم‌های عمیق شهروندانی شدم که از بیماری کووید 19 رنج می‌بردند."

رسوایی واکسن؛ عذرخواهی شهردار در کره جنوبی

یک شهردار در کره جنوبی به دلیل رسوایی واکسن کرونا، فریب خوردن در معامله و ناامید کردن مردم از اقدامات خود عذرخواهی کرد.

به گزارش عصرایران به نقل از بی بی سی، "کِوون یانگ جین"  شهردار کنونی شهر "دائگو"ی کره جنوبی در ماه گذشته به رسانه‌ها گفت که یک کمپانی‌های خارجی به او وعده داده تا در 3 هفته 30 میلیون دوز واکسن "فایزر- بیون‌تک" را برای کره جنوبی تامین کند.

16.4 درصد از جمعیت کره جنوبی با اولین دوز واکسینه شده‌اند

 

اما کمی بعد دولت کره جنوبی کشف کرد که واکسن فایزر از طریق شخص ثالث یا کمپانی‌های متفرقه توزیع نمی‌شود.

شهردار شهر دائگواز منتقدان  به برنامه واکسیناسیون دولت محسوب می‌شود.

کره جنوبی در مقایسه با دیگر اقتصادهای توسعه یافته منطقه روند کندتری در واکسیناسیون داشته است.

حدود 16.4 درصد از جمعیت کره جنوبی با اولین دوز واکسینه شده‌اند و حدود 14 میلیون نفر دیگر تا پایان ماه جاری میلادی واکسینه می‌شوند.

شهردار کِوون که با وعده تامین 30 میلیون دوز واکسن از سوی یک شرکت خارجی اینک رسوا شده است از اعضای حزب مخالف دولت محسوب می‌شود.

کِوون به "یونهاپ" خبرگزاری رسمی کره جنوبی گفت: "این اشتباه من بودو این پرونده به عنوان یکی از موارد ساده واردات ناموفق واکسن تلقی می شود و سریعا به یک پرونده کلاهبرداری و واردات واکسن جعلی تبدیل شد".

این شهردار کره جنوبی افزود: به دلیل سخنان و بی‌احتیاطی من تصویر شهر دائگو مخدوش شد. من همچنین باعث ناامیدی و زخم‌های عمیق شهروندانی شدم که از بیماری کووید 19 رنج می‌بردند."

آقای کِوون در تاریخ 31 می (10 خرداد) به خبرنگاران گفت که انجمن موسسه پزشکی در شهر دائگو مذاکراتی با یک شرکت بازرگانی خارجی برای واردات 30 میلیون دوز واکسن فایزر انجام داده است.

گزارش‌ها حکایت از اسنادی دارند که بین گروه پزشکی شورای شهر دائگو و یک شرکت تجاری رد و بدل شده است. این اسناد کمی بعد به وزارت بهداشت و رفاه این کشور انتقال یافت.

اما دولت متوجه شد که پیشنهاد خرید این واکسن دارای "قابلیت اعتماد" است و یادآور شد که فایزر تنها در اختیار دولت‌ها و سازمان‌های بهداشت بین الملل قرار می گیرد.

شرکت فایزر نیز در این باره افزود که هیچ نهادی اجازه تامین واکسن برای کره جنوبی را ندارد و افزود که تحقیقاتی را در این باره آغاز خواهد کرد.

اخیرا مشاور سیاسی وزیر بهداشت و رفاه کره جنوبی در پست فیس بوکی خود فاش کرد ظاهرا مشخصات شرکت کلاهبرادر در فلوریدا پیدا شده است. 

براساس گزارش روزنامه "جونگ آنگ دیلی" شماره تلفن‌های از این شرکت در کشور پرتغال ردیابی شده است.

گفته می‌شود "مون جائه این" رئیس جمهور کره جنوبی در واکنش به این اتفاق گفت این رویداد به "وجهه بین المللی کره جنوبی" آسیب زده است.

کره جنوبی در روز چهارشنبه بیش از  600 مبتلای جدید کرونایی را شناسایی کرده و در حال مبارزه با یک عفونت‌های خوشه‌ای جدید است.

 این کشور در اوایل سال گذشته و به دلیل واکنش سریع و گسترده به شیوع ویروس کرونا، استفاده خلاقانه از سیستم ردیابی دیجیتالی این بیماری و ممانعت از شیوع بیشتر ویروس کووید- 19 از سوی جامعه جهانی تحسین شد.

 

منبع: عصر ایران