شهر خبر
برچسب‌های مهم خبری:#سینما#تلویزیون

بازیگر زن مشهور در آغوش پسرش / عکس

مهوش صبرکن بازیگر زن پیشکسوت سینما و تلویزیون تصویر جدیدی از خود و همسرش محمود پاک نیت در کنار پسرشان را در صفحه شخصی اینستاگرامش به اشتراک گذاشت.

بازیگر زن مشهور در آغوش پسرش / عکس
به گزارش سلام نو، بازیگری مهوش صبر کن را همه ما با سریال پس از باران و یوسف پیامبر با هنرنمایی در کنار کتایون ریاحی میشناسیم . مهوش صبرکن بانوی هنرمند سینما و تلویزیون همسر محمود پاک نیت بازیگر نقش یعقوب نبی در سریال یوسف پیامبر است. مهوش صبر کن بازیگر سینما و تلویزیون درخصوص فعالیت های اخیر خود گفت:یک کار سینمایی پیشنهاد شده است اما هنوز قطعی نشده که در آن کار حضور داشته باشم یا نه البته همسرم نیز در این فیلم حضور دارد.مهوش صبرکن در خصوص اینکه آیا پیشنهاد های تلویزیونی نیز داشته است یا خیر گفت:در حال حاضر تلویزیون کار خاصی ندارد. ما کارگردان ها ، بازیگران و متن های خوبی داریم، که با توجه به وضع مالی فعلی صدا و سیما نمیتوانیم آز آنها بهره مند باشیم، البته فیلم هایی هستند که با اسپانسر ساخته می شوند ، مثلا سریال پرستاران که در آن بازی کردم یا سریال پریا که همسرم محمود پاک نیت در آن بازی کرد. مهوش صبر کن دو پسر به نام مسعود و مهرداد دارد

بازیگر زن مشهور در آغوش پسرش / عکس

مهوش صبرکن

بیوگرافی کامل مهوش صبرکن

مهوش صبرکن

نام اصلی : مهوش صبرکن

متولد : ۱۶ خرداد ۱۳۳۹ شیراز

زمینه فعالیت : سینما ، تئاتر و تلویزیون

پیشه : بازیگر

مدرک تحصیلی :

سالهای فعالیت : ۱۳۵۶ تاکنون

قد : ۱۶۵ سانتیمتر

همسر : محمود پاک نیت

فرزندان : مسعود و مهرداد

مهوش صبرکن متولد ۱۶ خرداد ۱۳۳۹ در شیراز بازیگر تئاتر ، سینما و تلویزیون اهل ایران است

من ۷ تا خواهر و یک برادر دارم. مادرم ما را طوری تربیت کرد که احترام هم را نگه داریم و پسوند آقای یا خانم را کنار اسم هم به کار ببریم. مادرم گذشت را هم به ما آموخت.

 مهوش صبر کن در کنار همسرش

مهوش صبرکن

مهوش صبرکن

شروع فعالیت

خانوم صبرکن از سال ۱۳۵۶ با تئاتر حرفه ای شروع به کار کرد و در حدود ۲۰ نمایش حضور یافت.

از ابتدای کار تئاتر در تلویزیون نیز فعالیت داشت و در کنار بازی در تله تئاترهای تلویزیونی و سریال در شیراز به آموزش کودکان و نوجوانان در زمینه تئاتر پرداخته است و هم اکنون نیز به عنوان بازیگر مشغول به کار است.

کارهای بیادماندنی

صبرکن در سریال های مختلفی همچون پس از باران ، خانه ای در تاریکی ، شب می گذرد و یوسف پیامبر (ع) در کنار همسرش نقش آفرینی کرده است.

در سال ۱۳۵۶ که سال آخر دبیرستان را می گذراندم و تازه فعالیتم را در این حرفه آغاز کرده بودم (۱۸ سالم بود) ، در تئاتر شاتره نقش مقابل محمود پاک نیت را بازی کردم.

همین تئاتر سبب آشنایی و ایجاد علاقه شد و با هم ازدواج کردیم ، که ثمره آن دو پسر بنام مسعود و مهرداد که هر دو بالای ۳۰ سال دارند.

مراسم ازدواج مهوش صبر کن

مهوش صبرکن

شهریور سال ۱۳۵۸ جشن عروسی مان را در خانه فرهنگ شماره یک شیراز برگزار کردیم. اقوام و بچه های تئاتر همه دعوت بودند.

معمولا بچه های تئاتر شیراز در این مکان فرهنگی عروسی شان را برگزار می کردند. مراسم خوبی برگزار شد و همه بچه های تئاتر کمکمان کردند. مراسم عقدمان را در منزل مادر همسرم برپا کردیم و همان شب هم عروسی مان را گرفتیم.

مراسم ساده

من با دخترهای همسن و سالم فرق می کردم. به مادیات اهمیت نمی دادم. با اینکه در خانواده مرفهی بزرگ شده بودم ، ساده فکر می کردم. همان زمان هم منزل پدری ام شیک و بزرگ بود. خیلی از اقوام در منزل ما مراسم عروسی شان را برگزار می کردند ، اما ما فقط مراسم عقدمان را در منزل پدری گرفتیم.

مهوش صبرکن در کنار همسر و فرزندش

مهوش صبرکن

مهاجرت به تهران

مشکلات زیادی در فرهنگ و هنر شیراز برای ما پیش آمد و کسی بود که مانع کار ما می شد. از طرفی ، هم من و هم همسرم دوست داشتیم کنار تئاتر در کارهای سینمایی و تلویزیونی هم بازی کنیم.

به همین دلیل از سال ۱۳۷۴ در تهران مستقر شدیم.

مشکلات در تهران

بعد از ترک شیراز و مهاجرت به تهران ، حدود ۲ سال خانه نشین بودم و فرصتی برای کار کردن پیش نیامد. به جایش تا دلتان بخواهد محمود من و بچه ها را رها می کرد و برای بازی به شهرستان می رفت. تا اینکه بعد از ۲ سال ، بازی در «کهنه سوار» را شروع کردم و بعد از آن هم در«فالگیر» و «پس از باران» بازی کردم.

بین شیراز و تهران

ما مرتبط در حال رفت و آمد بین تهران و شیراز هستیم.

از طرفی یکی از پسرانم در شیراز ازدواج کرده و همانجا ماندگار شده است ، حالا دیدار با او ، عروس و نوه ام بهترین بهانه است که من و همسرم مدام شال و کلاه کنیم و به دیدار آنها برویم.

فیلم شناسی مهوش صبرکن

مهوش صبرکن

سینما

زیباتر از زندگی (۱۳۹۰)

زمهریر (۱۳۸۸)

یوسف پیامبر (۱۳۸۶)

جای او دیگر خالی نیست (۱۳۸۴)

فرستاده (۱۳۸۱ جواد شمقدری)

صنوبر (فیلم) (۱۳۸۰)

غزال (فیلم) (۱۳۷۴ به کارگردانی مجتبی راعی)

در مسیر تندباد (۱۳۶۷ مجید جعفری جوزانی)

گشتی ها (۱۳۶۵ مرادی)

تشریفات (۱۳۶۴ مهدی فخیم زاده)

نشانه (۱۳۵۶ احمد هاشمی)