به گزارش برنا؛ سردار احمدعلی گودرزی، فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی سه‌شنبه شب در حاشیه سفر به شهرستان مرزی زیرکوه گفت: سامانه‌های الکترونیکی و اپتیکی ساخت کشور خودمان است و توسط دانشمندان جوان کشور تولید می‌شود که در امنیت مرزهای کشور بسیار تاثیرگذار بوده است.

او با بیان اینکه استفاده از امکانات نوین در امنیت پایدار مرزها اثرگذار خواهد بود افزود: تاکنون دولت در این زمینه کمک‌های ارزنده‌ای کرده و امسال هم اعتبارات مناسبی را برای این بخش مصوب کرده که اگر محقق بشود، اتفاقات بسیار خوبی در حوزه مرزبانی کشور رخ می‌دهد.

فرمانده مرزبانی ناجا گفت: توان عملیاتی مرزبانان را با مهارت‌های آموزشی، تقویت قوای جسمی، تجهیزات پیشرفته اعم از سلاح، خودرو، سامانه‌های الکترونیکی و اپتیکی، پهپادی به ویژه خودروهای متحرک که می‌تواند در امنیت پایدار مرزها اثرگذار باشد و در اختیار استان‌های جنوب و شرق کشور به ویژه استان خراسان جنوبی قرار گرفته است، افزایش دادیم.

او با بیان اینکه بررسی‌ها نشان می‌دهد مرزبانان با آمادگی کامل و با نشاط و امید در پاسگاه‌های مرزی از امنیت و خاک کشور دفاع می‌کنند افزود: در این زمینه برای ایجاد امنیت هشت هزار و ۷۵۵ کیلومتر مرزهای کشورمان در کل مرزهای خشکی و آبی، هوشمندسازی را در دستور کار قرار دادیم.

سردار گودرزی گفت: اولویت برنامه‌های این فرماندهی استفاده از سامانه‌های الکترونیکی، اوپتیکی و راداری، پهپادی و هلی‌شات و نیز گوادکوپتر برای پایش هوشمند تصویری مرزها است.

او اظهار کرد: با عنایت رییس ستاد کل نیروهای مسلح، اقدامات خوبی در خوشایندسازی پاسگاه‌ها و احداث منازل سازمانی برای ارتقای روحیه کارکنان و معیشت خانواده‌ها انجام شده است.

فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی با تاکید بر اینکه استان خراسان جنوبی مرزهایی بسیار مستحکمی دارد افزود: برآوردها بر این است که مواد مخدر در این استان تحت هیچ شرایطی نمی‌تواند عبور کند و رزمندگان عزیز ما همه وقت با استفاده از سامانه‌های در اختیار، مرزها را پایش می‌کنند.

او عنوان کرد: بعضا اتباع بیگانه که متاسفانه مستکبران عالم برای آنان مشکلاتی در کشورشان ایجاد کردند، قصد ورود به داخل کشورمان را پیدا می‌کنند که همکارمان تعداد زیادی از آنان را دستگیر می‌کنند و با حفظ حرمت به کشورشان بر می‌گردانند.

سردار گودرزی گفت: به مردم عزیز ایران اسلامی این مژده را می‌دهیم که مرزهای کشور، مرزهای امن و پایداری است و امروز مرزبانی با ساز و کاری که از لحاظ ساختاری و زیرساختی دارد در حد قابل قبولی در تراز نظام جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.

او اضافه کرد: به هر استانی که سفر می‌کنیم حتما با مرزنشینان که مرزیاران افتخاری هستند نیز جلساتی داریم و در این سفر هم در منطقه عمومی گزیک، شاهرخت و یزدان با عشایر مرزنشین دیدار داشتیم.

فرمانده مرزبانی ناجا گفت: مرزنشینان پشتیبان بسیار خوبی برای مرزبانان هستند و در لحظاتی که نیاز است، حضور پیدا می‌کنند و خودشان اعلام می‌کردند که مرزبانان به آنان آموزش مرزی دادند و استیفای حقوق را به معنای واقعی انجام دادند.

او با اشاره به ۹ مرحله رزمایش کمک‌های مومنانه مرزبانی خراسان جنوبی گفت: مرزبانان در خراسان جنوبی از حقوق خودشان به نیازمندان کمک کردند که مرزنشینان از این اقدام خداپسدانه بسیار قدردانی و تشکر کردند و این مصداق این است که مرزبانان ما در کارهای خیر سبقت می‌گیرند و این استان زبانزد است که جای قدردانی دارد.