شهر خبر
برچسب‌های مهم خبری:#معلمان#حوزه

رئیس دانشگاه فرهنگیان:

بهره مندی از مباحث قرآنی در گواهینامه صلاحیت حرفه‌ای دانشجو معلمان

بهره مندی از مباحث قرآنی در گواهینامه صلاحیت حرفه‌ای دانشجو معلمان

رئیس دانشگاه فرهنگیان، بهره مندی از مباحث قرآنی در گواهینامه صلاحیت حرفه‌ای دانشجو معلمان را ابزار مهم انگیزشی به منظور افزایش و ارتقای بیش از پیش ظرفیت و توانمندسازی افراد در حوزه قرآن و معارف اسلامی، ذکر کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین خنیفر، در اختتامیه سی و پنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت، با اشاره به جامعه جوان مخاطب این جشنواره در نظام آموزش عالی کشور و وزارت بهداشت، اظهار کرد: دوران جوانی، بهترین زمان برای انس با قرآن و کسب معارف آن است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان، در رابطه با فعالیت‌ها و اقدامات مهم انجام شده طی ۳ سال اخیر در دانشگاه فرهنگیان گفت: در سال‌های اخیر فعالیت‌های قرآنی در این دانشگاه رشد مضاعف داشته است و با این روند، طی سال‌های آتی شاهد رشد چشمگیر فعالیت‌های قرآنی در جمع دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان خواهیم بود.

وی، کسب رتبه نخست دانشگاه فرهنگیان در بین کلیه دانشگاه‌های کشور در بیست و هفتمین نمایشگاه‌های بین المللی قرآن کریم را از جمله موفقیت های دانشگاه برشمرد.

این مقام مسئول، تفاهم نامه‌های مشترک این دانشگاه با وزارت ارشاد اسلامی و مراکز فعال قرآنی و همچنین برگزاری سی امین جشنواره قرآن و عترت سراسری دانشگاه فرهنگیان را از فعالیت‌های مثبت و اثرگذار دانشگاه دانست و افزود: دانشگاه فرهنگیان، دانشگاهی آمایشی است، چرا که موفقیت در کسب رتبه برتر سی و پنجمین جشنواره ملی قرآن کریم حاصل تلاش ۹۸ پردیس و مرکز و نزدیک به ۲۰ مرکز تابعه جدید در سطح ۳۱ استان کشور است.

دبیر هیات امنای دانشگاه فرهنگیان، اجرای طرح سراج در قالب حفظ جزء سی قرآن کریم با حضور ۷ هزار و ۸۹۲ نفر از دانشجو معلمان سراسر کشور و معرفی تعداد زیادی از برگزیدگان این طرح، همچنین طراحی و تصویب اساسنامه و راه‌اندازی دارالقرآن و عترت در ۶۴ پردیس را از دیگر اقدامات سازنده این دانشگاه عنوان کرده و تاکید کرد: بدون تردید این فعالیت‌ها بیان کننده افزایش فعالیت‌های قرآنی در دانشگاه فرهنگیان است.

دکتر خنیفر، توجه بیش از پیش به مفاهیم، تفسیر و تحلیل قرآن را مهمتر از روخوانی این کتاب آسمانی دانست و افزود: ثبت و تمهید مقدمات راه اندازی نشریه قرآنی با عنوان زمزمه محبت از برنامه‌ها و اقدامات در دست اجرای دانشگاه فرهنگیان به صورت مجازی به شمار می‌رود.

رئیس دانشگاه فرهنگیان، حفظ موضوعی آیات قرآن کریم و حکمت‌های نهج البلاغه با عنوان طرح قرآنی غدیریه و اجرای طرح ملی دوشنبه‌های قرآنی در هر استان را از دیگر فعالیت‌های اساسی دانشگاه دانست و خاطر نشان کرد: مشارکت تعداد ۱۵ هزار و ۵۰۰ نفری دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان در بستر فضای مجازی در طرح ملی دوشنبه‌های قرآنی ستودنی است.

وی ایجاد گروه‌های مجازی اختصاصی قرآن کریم با فعالیت گروه و تیم‌های متعدد، راه اندازی کانال‌های مجازی مشهور ثقلین و سبک زندگی، به سمت نور و همچنین معلم تراز اول با محوریت قرآن کریم و عترت را از دیگر برنامه‌های در حال اجرای دانشگاه فرهنگیان معرفی کرد و از عضویت تعداد ۳۰ هزار نفر از دانشجو معلمان این دانشگاه در کانال‌ها و گروه‌های مجازی دانشگاه خبر داد.  

وی، تداوم و تقویت برنامه‌های موثر و فاخر قرآنی را از برنامه‌های مهم دانشگاه فرهنگیان تا افق ۱۴۰۴ دانست و اظهار داشت: به همان اندازه که حافظ قرآن لازم است، محافظ قرآن هم لازم است. حفظ قرآن کریم در اولویت است، اما تدبر، تعمق و ژرف نگری در مفاهیم قرآن نیز لازم و ضروری است.

دکتر خنیفر، توسعه مشارکت و همکاری با سایر دستگاه‌ها خصوصا نهادهای دولتی و غیردولتی در امر قرآن کریم و آموزش عالی، اجرای طرح‌ها و برنامه‌های مختلف تبلیغی، نظیر تربیت مربی قرآن کریم، برگزاری دوره‌های توانمندساز دانشجو معلمان، برگزاری دوره‌های توانمندساز معلمان، راه‌اندازی و توسعه دارالقرآن و عترت، ایجاد و توسعه مرکز مستقل قرآنی در دانشگاه فرهنگیان به صورت ملی و بین المللی و تهیه و تدوین آثار جدید در رابطه با قرآن کریم و ارتقای نخبگان قرآنی دانشگاه را از دیگر برنامه‌های دانشگاه فرهنگیان تا افق ۱۴۰۴ برشمرد.

دکتر حسین خنیفر، اهتمام به درک و فهم مفاهیم قرآنی، مشارکت حداکثری دانشجو معلمان و تشویق و ترغیب سایر دانشجویان در مشارکت استانی و ملی، همگام با دانشگاه فرهنگیان در راستای برنامه‌های ارزشمند دو وزارت علوم و بهداشت را از اهم رویکردهای معاونت فرهنگی، در جشنواره‌های آتی اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان، رئیس دانشگاه فرهنگیان، سی و پنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور، از ابتدای سال تحصیلی ۹۹-۹۸ با میزبانی وزارت بهداشت و با مشارکت دانشگاه‌های فرهنگیان، آزاد اسلامی، پیام نور، علمی و کاربردی، علوم و معارف قرآن، فنی و حرفه‌ای و جهاد دانشگاهی فعالیت خود را آغاز  کرد و در تاریخ سوم خرداد به کار خود پایان داد.  

انتهای پیام