شهرخبر

دعوت کانون اساتید و دانشگاهیان شورای ائتلاف از آیت الله رئیسی برای کاندیداتوری


دعوت کانون اساتید و دانشگاهیان شورای ائتلاف از آیت الله رئیسی برای کاندیداتوری

کانون اساتید و دانشگاهیان شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با انتشار بیانیه‌ای خواستار حضور آیت الله رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، کانون اساتید و دانشگاهیان شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با انتشار بیانیه‌ای خواستار حضور آیت الله رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری 1400 شد.

 متن این بیانیه به شرح ذیل است؛
بسمه تعالی
جناب آقای دکتر حداد عادل
ریاست محترم شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی
سلام علیکم
«إِنَّ اللّهَ یَأْمُرُکُمْ أَن تُؤدُّواْ الأَمَانَاتِ إِلَى أَهْلِهَا وَإِذَا حَکَمْتُم بَیْنَ النَّاسِ أَن تَحْکُمُواْ بِالْعَدْلِ إِنَّ اللّهَ نِعِمَّا یَعِظُکُم بِهِ إِنَّ اللّهَ کَانَ سَمِیعًا بَصِیرًا.» (سورة نسا/ آیه 58) خداوند به شما فرمان می‌دهد که امانت‌ها را به صاحبانش بدهید! و هنگامی که میان مردم داوری می‌کنید، به عدالت داوری کنید! خداوند، اندرزهای خوبی به شما می‌دهد! چراکه خداوند، شنوا و بیناست.»

 انتخابات ریاست جمهوری، همواره از مهمترین مناسبات اجتماعی و سیاسی در سپهر گفتمانی مردمسالاری دینی در جمهوری اسلامی ایران است. رئیس جمهور دومین قدرت سیاسی کشور است و نظام فرهنگی، سیاسی، علمی، اقتصادی و... کشور در پیکره دولتی رقم می‌خورد که منتخب مردم به پشتوانه اعتماد عمومی به تشکیل آن همت می گمارد. کیست که نداند عزت و اقتدار ملی در پرتو چشم انداز برنامه ها و اسناد حاکمیتی و در سایه تصمیم گیری ها، سطح تدابیر و کارآمدی دولت بازتعریف می شود و هرگونه بی تدبیری و ناهماهنگی میان ارکات دولت و دستگاه های اثرگذار آسیب های جبران ناپذیری به اعتماد عمومی و افق های پیشرفت و تعالی کشور وارد می سازد. ناکارآمدی در نظام برنامه ریزی و اجرایی دولت در سال های اخیر خود بهترین شاهد برای اثبات چنین مدعایی است.

بی گمان بخشی عمده از بحران های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی در سال های اخیر محصول ناکارآمدی دولتی است که علی رغم شعار انتخاباتی خود که ریشه مشکلات را در ضعف ساختاری و مدیریتی می دانست نه تحریم خود با غایت ضعف مدیریتی، بجای تکیه بر توان داخلی و درون زا و بهره گیری از امکانات و ظرفیت های کم نظیر کشور بویژه نیروی جوان و پویا، چشم امید به دروازه‌های تمدن غرب گشوده و تمام همّ و غمّ و وقت و انرژی کشور صرف برجام نافرجامی کرده است که ثمرات آن نه چرخ صنعت هسته ای کشور را به گردش درآورد و نه چرخ اقتصاد کشور را به جنبش کشاند.

اکنون در دهه چهارم انقلاب اسلامی ایران در گذرگاه مهم و پیچ تاریخی دیگری قرار گرفته ایم که هرگونه انتخابگری نادرست می تواند دستاوردهای عظیم نظام را که با خون دل ها و مجاهدت های نیروهای خدوم انقلاب در عرصه های مختلف به دست آمده، به نابودی کشاند و بیش از پیش به شکاف و گسست بین حاکمیت و مردم بینجامد. تجربه محبوبیت حاج قاسم سلیمانی و گرایش قاطبه مردم به قهرمان ملی چون ایشان که با خلوص و تقوا پا در میدان جهاد و دفاع از پیشرفت و کیان اسلام و انقلاب و سرافرازی ملت ایران گذاشت نشان می-دهد ملت تشنة حضور شخصیتی است که بیش از آنکه خود اهل ادعا و حرف بی عمل باشد، عاملی عادل و مجاهدی نستوه و برنامه مدار باشد.

روشن است در فضایی که برخی با ایجاد تقابل کاذب میدان/ دیپلماسی باردیگر در پی فریب ملت ایران گام برداشته تا باشد به این حربة فرافکنانه و دست آویز مزوّرانه، چوب بی تدبیری و ناتوانی خویش را در هشت سال سکان داری امور اجرایی و مدیریتی کشور، بر گُرده های رنجور و آسیب دیدة ملت و خون پاک سرداران میدان دیده چون حاج قاسم عزیز فرود آورند، اجماع تمام جریان های سیاسی درون گفتمانی و نهضت های نخبگانی که دل در گرو پیشرفت کشور، آسایش و امنیت مردم و اهتزار پرچم اسلام و رهبری دارند بر محور حضور شخصیتی چون آیت الله رئیسی ضرورتی انکارناپذیر است؛ چراکه برآنیم از یک سو از میان همة کاندیداهای مطرح احتمالی، ایشان قابلیت جذب و اجماع همه جریان های انقلابی و پشتیبانی توده مردم را به سبب کارنامه اجرایی ستودنی در قوه قضائیه و صداقت و رویکرد عدالت محور و ضد فساد داراست و از دیگر سو، طبق بررسی ها و نظرسنجی های علمی و تخصصیِ فراهم شده از جامعه‌ی اساتید متعهد، متخصص و انقلابی دانشگاه، حضور ایشان می تواند به مشارکت بیشتر مردم در انتخابات منجر شود؛ چراکه نامزدی ایشان در انتخابات پیشین با وجود رقابت نابرابر و تخریب ها و بی اخلاقی های جناح رقیب و رأی قابل توجه مردم آزاده ایران به گفتمان دولت مورد نظر او، نشان از انتظار و امید مردمی است که تشنه عدالت واقعی و مدیریت متعهدانه برضد فساد و تبعیض و فقر در سپهر سیاسی ایران اند. این درحالی است که در کشاکش امواج مخالف یا موافق حضور ایشان در انتخاباتِ ریاست جمهوری پیشِ رو، همه محاسبات و رصدهای میدانی گواه تمایل گسترده مردم برای گذار از مدیریت ناتوان و پیر و خسته دولت کنونی به تحقق دولت جوان انقلابی مورد نظر رهبری معظم انقلاب دارد و قطعا آیت الله رئیسی واجد بیشترین مؤلفه های کاندیدای اصلح مورد نظر رهبری است و تشکیل دولت انقلابی از جانب شخصیتی مهذب و با تقوا و کارآزموده چون او می‌تواند بستر آشتی ملی و تقویت اعتماد عمومی مردم به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گردد.

کانون اساتید و دانشگاهیان شورای ائتلاف نیروهای انقلاب بنا بر رسالت ذاتی خود به دلایل یادشده قولی که جملگی برآنیم دعوت مجدانه از حضور آیت الله رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری را امری لازم و واجب می داند؛ باشد که با پذیرش این دعوت که بی گمان از منش مسئولانه و پدرانه ایشان امید می رود  ضمن رفع تردید موجود همه گمانه زنی ها و جدال مخالفان و موافقان و بایدها و نبایدها  که جز هدر رفت نیرو و ایجاد شکاف و تشتت در بین مردم حاصلی نخواهد داشت زمینه های وحدت نیروهای انقلاب محقق گردد؛ تا در این گریوه پرخطر گوش جان به هشدار خداوند سپرده و از تفرقه های پشیمان کننده دوری نماییم که «واطیعوا الله و رسوله و لا تنازعوا فتفشلوا و تذهب ریحکم» و از فرمان خدا و پیامبرش اطاعت نمایید و نزاع و کشمکش نکنید که سست شوید و قدرت (و شوکت) شما از بین برود. (انفال/ 46)      

و آخر دعوانا أَنِ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِین.

انتهای پیام/