شهر خبر
برچسب‌های مهم خبری:#ایران#استانی#دارای#جلوگیری#ملت ایران
قرنطینه سراسری در تمامی مناطق دارای رنگ قرمز در کشور
حزب اتحاد ملت ایران در نامه‌ای به ریاست جمهوری درباره‌ی بحران کرونا مطرح کرد:

قرنطینه سراسری در تمامی مناطق دارای رنگ قرمز در کشور

حزب اتحاد ملت ایران در نامه‌ای خطاب به رئیس‌جمهوری نوشت: قرنطینه سراسری در تمامی مناطق دارای رنگ قرمز در کشور و جلوگیری از عبور و مرور بین استانی در تمامی مناطق کشور فارغ از هر نوع رنگ‌بندى و بیان شرایط دقیق بازگشت از محدودیت‌های وضع شده را خواستاریم.

اعتمادآنلاین| استفاده از تمام ظرفیت کشور در زمینه مقابله با کرونا، به ویژه بهره‌مندی از ظرفیت‌های ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد مستضعفان و نیروهای مسلح در برپایی و تجهیز بیمارستان‌های موقت و صحرایی به منظور کاهش بار ورودی به بیمارستان‌ها و نیز در تأمین منابع لازم برای جبران آسیب های مالی به دهک های کم درآمد با دستور مستقیم و صریح مقام رهبری.

 

به گزارش امتداد، حزب اتحاد ملت ایران در نامه‌ای خطاب به حسن روحانی نسبت به مدیریت بحران کرونا در موج چهارم آن نوشت:

 

بسمه تعالی


ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران


جناب حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی


با سلام و آرزوی قبولی طاعات

 

قریب به 14 ماه از پذیرش رسمی اولین فرد مبتلا به کووید-19 در ایران می‌گذرد. همان طور که مستحضرید طی مدت مورد اشاره، شیوع ابتلا به بیماری کرونا در سه برهه‌ی زمانی رو به صعود گذاشت و این روند با اعمال برخی محدودیت‌ها، همکاری مردم و اهتمام ویژه‌ی کادر سلامت کشور کاهنده شد. سوگ‌مندانه اکنون و با ورود به چهارمین اوج‌گیری این بیماری در کشور، میانگین میزان فوت روزانه شهروندان در یک هفته به مرز 300 نفر رسیده و پس از اندک زمانی از مرز 400 نفر نیز گذشته است؛ طی همین مدت مبتلایان از مرز 23 هزار نفر متجاوز گشته است. متعاقب آن ورودی بیماران مبتلا به کرونا به بیمارستان‌ها و تعداد ناکافی تخت‌های بیمارستانی، تجهیزات درمانی و اقلام دارویی برای پوشش‌دهی این حجم از مراجعان شرایط نامناسبی را تصویر می‌نماید؛ با گذر از چرایی وقوع اوج‌گیری چهارم کرونا (که پیش از ورود به این موقعیت، بارها و به کرات از سوی متخصصان همه‌گیرشناسی هشدار داده شده بود)، اکنون و هر لحظه، وقت و زمان برای مهار وضعیت کنونی، به محاق می‌رود. در این مقطع و به توصیه بسیاری از کارشناسان و متخصصان امر سلامت، راهکاری جز قرنطینه کامل نمی‌تواند کارگر افتد. لذا در این شرایط پیشنهادات و خواسته‌هایی که در پی می‌آید به حضور تقدیم می‌شود:

 

1.    قرنطینه سراسری در تمامی مناطق دارای رنگ قرمز در کشور و جلوگیری از عبور و مرور بین استانی در تمامی مناطق کشور فارغ از هر نوع رنگ بندى (به استثناء موارد واقعا ضروری و مطابق با پروتکل‌های استاندارد) و بیان شرایط دقیق بازگشت از محدودیت‌های وضع شده.

 

2.  سیاستگذاری متمرکز در حمایت از اقشار کمتر برخوردار و آسیب‌دیدگان از وضع محدودیت‌ها که غالبا بیش تر در معرض خطر هستند، با استفاده بهینه از داده‌ها و اطلاعات موجود در پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان از محل منابع دولتی و عمومی.

 

3.  هوشمندسازی و متوازن سازی نظام مالیاتی کشور به گونه‌ای که مشاغل با درآمد بیشتر در دوران کرونا مالیات متناسبی پرداخت نموده و در عین حال معافیت‌ها و بخشودگی‌هایی نیز برای کسب و کارهای زیان دیده از کرونا در نظر گرفته شود.

 

4.     استفاده از تمام ظرفیت کشور در زمینه مقابله با کرونا، به ویژه بهره‌مندی از ظرفیت‌های ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد مستضعفان و نیروهای مسلح در برپایی و تجهیز بیمارستان‌های موقت و صحرایی به منظور کاهش بار ورودی به بیمارستان‌ها و نیز در تأمین منابع لازم برای جبران آسیب های مالی به دهک های کم درآمد با دستور مستقیم و صریح مقام رهبری.

 

5.   اهتمام دولت به تأمین واکسن از همه راه های متصور به گونه ای که سلامت مردم، دستمایه انشقاق در جامعه و سوداگری و نیز فرصت آزمون و خطای جویندگان نام نشود. استفاده از تمام ظرفیت دستگاه دیپلماسی و فراهم آوردن تنوعی از واکسن های مختلف، شفاف سازی و اطلاع رسانی در مراحل تهیه، توزیع و تزریق واکسن، مشتمل بر شفاف سازی قراردادهای منعقده، جدول واکسیناسیون گروه های مختلف جمعیتی با زمان بندی روشن و ….

 

6.      حمایت ویژه از کادر سلامت کشور بالاخص کادر مقابله با کرونا در تمام سطوحِ برخورد از سطح تشخیص تا درمان و تامین مالی مناسب و همچنین ارتقا کادر درمان از لحاظ کمیت با ارائه برنامه‌‌های جذب و تبدیل وضعیت استخدامی و تامین تجهیزات و ملزومات بیمارستان‌ها به منظور افزایش بخش‌های ویژه‌ی ICU و CCU.


7.  ارائه آمار شفاف استانی به جامعه و تفویض اختیارات لازم از سوی ستاد ملی کرونا به استانها در اعمال محدودیت‌ها به منظور اتخاذ تصمیمات سریع، مؤثر و چابک.


8.    مبنا قرار دادن شاخص های سلامت (از جمله میزان واگیری، مرگ و میر روزانه، ظرفیت زیرساخت های درمانی و…) در سیاست های اعلامی و اعمالی و عدم تغییر سیاست ها در مناسبت های ملی و مذهبی

 

با آرزوی موفقیت در مهار بیماری کرونا