به گزارش برنا؛ وضعیت کرونا در کشور به‌دلیل ساده‌انگاری و عدم توجه به پروتکل‌های بهداشتی در شب‌های عید، حضور در صف‌های مرغ، ترددهای غیرضرور، استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی، عدم رعایت پروتکل‌ها در صف‌ نان، حضور در رستوران‌ها و هزاران کم توجهی و عادی انگاری به کرونا افزایش یافته است. البته شیوع ویروس کرونای انگلیسی وضعیت مهار این بیماری را دشوارتر کرده است. هم‌اکنون بسیاری از شهرهای کشور در وضعیت قرمز هستند. البته به باور ویروس‌شناسان رنگ‌بندی در زمان شیوع کرونا معنا ندارد و هر مکان و زمان منشا انتقال ویروس کرونا است.

مینو محرز، عضو کمیته مقابله با کرونا در این خصوص به خبرنگار برنا گفت: وضعیت رنگ‌بندی کرونایی در کشور رنگین کمان شده است. دیگر وضعیت از رنگ قرمز هم گذشته است. در شرایط کنونی بیمارستان‌ها از بیماران کرونایی پر شده است.

 او افزود: در صورت وجود یک فرد کرونایی در خانه دیگر اعضای خانواده در کمترین زمان ممکن مبتلا می‌شوند.

 محرز ادامه داد: سرعت ویروس انگلیسی فراوان و شدت بیماری هم  افزایش یافته است. هم‌اکنون تمامی بیمارستان‌ها پر شده است.

خبر توقف تولید واکسن کرونا صحت ندارد/ اقدامات در زمینه تولید واکسن کرونای داخلی عالی انجام می‌شود/ روزانه 50 نفر واکسن کرونا را تزریق می‌کنند

این عضو ستاد مقابله با کرونا درباره آخرین اخبار درباره تولید واکسن کرونای داخلی افزود: برخی اخبار مبنی‌بر توقف تولید واکسن کرونای تولید داخل صحت ندارد. بنده در محل واکسیناسیون حضور دارم. روزانه 40 تا 50 نفر در فاز دوم واکسن تزریق می‌کنند.

محرز گفت: مرحله دوم تزریق واکسن کرونا هم به زودی به اتمام می‌رسد. در صورت تایید وارد فاز سوم تزریق واکسن می‌شویم. بنده در روزهای اخیر از کارخانه تولید واکسن بازدید داشتم. باید به این امر اذعان کرد که تمامی اقدامات عالی پیش می‌رود.

او تاکید کرد: کارخانه بزرگی با تولید انبوه واکسن هم به زودی راه اندازی می‌شود.

 محرز ادامه داد: بنابراین در زمینه تولید واکسن کرونای داخلی جای نگرانی نیست.

90درصد ویروس کرونا در کشور انگلیسی است/ باید مراقب ویروس آفریقای جنوبی بود

این پزشک عفونی درباره آخرین اخبار از ورود ویروس آفریقایی و برزیلی ادامه داد:  بر اساس بررسی‌های انجام شده بیشترین نوع ویروس در کشور ما انگلیسی است. ویروس‌های برزیلی و آفریقایی هم اکنون در ترکیه شیوع پیدا کرده است. از سوی دیگر مراودات ایرانیان با کشور ترکیه فراوان است.

محرز ادامه داد: باید مراقب ویروس آفریقای جنوبی  بود. تاکنون 90 درصد ویروس در کشور ما از نوع انگلیسی است.

چگونگی مهار ویروس برزیلی و آفریقایی

او درباره چگونگی مهار ویروس برزیلی و آفریقایی در صورت ورود به کشور گفت: از مردم خواستار حضور در خانه هستیم. افراد در ماه مبارک رمضان از برگزاری هر گونه مراسم افطاری، شرکت در دورهمی و ... اجتناب کنند و در این ایام در منزل حضور داشته و به روزه‌داری و دیگر عبادات ماه مبارک رمضان  بپردازند.

محرز گفت: مردم برای مهار انواع ویروس‌ها فقط فاصله‌گذاری فیزیکی، زدن ماسک و شست و شوی دست را مورد توجه قرار دهند.

//انتهای پیام:3