شهر خبر
برچسب‌های مهم خبری:#انگلیس#بریتانیا#کرونا

موزه بریتانیا بزرگترین قربانی فرهنگی کرونا در انگلیس است

ایرنا/ براساس آخرین خبرهای بدست رسیده، موزه بریتانیا بزرگترین قربانی فرهنگی کرونا در انگلیس است.

داستان چیست؟

نتایج پژوهش سالانه روزنامه هنر لندن درباره آمار بازدیدکنندگان موزه های جهان، از تاثیر ویران کننده شیوع کرونا بر چهار موزه بزرگ و مهم انگلیس پرده برداشت. براساس این آمار، میزان بازدیدکنندگان موزه تیت مدرن، موزه بریتانیا، نگارخانه ملی لندن و موزه ویکتوریا و آلبرت در سال 2020 در مقایسه با سال 2019، به طور متوسط 78 درصد کاهش یافت.

در بین چهار موزه بزرگ انگلیس، موزه بریتانیا بیشترین خسارت را از کرونا دید و میزان بازدیدکنندگان ماهانه آن از 372 هزار نفر در بازه ژانویه تا مارس 2020 (قبل از شیوع کرونا) به 32 هزار نفر در بازه اوت تا دسامبر (پس از بازگشایی کرونایی) رسید، یعنی 91 درصد کاهش.

قبل از قرنطینه سراسری ماه مارس سال 2020 در انگلیس، این چهار موزه معروف سطح عادی بازدیدکنندگانشان را داشتند اما با آغاز اولین دور از سه قرنطینه این کشور، موزه ها به ناچار نصف سال را تعطیل شدند و به این ترتیب خسارت ها رو به افزایش گذاشت.

تخمین زده می شود درآمد مستقل موزه تیت در این سال مالی که رو به پایان است، 56 میلیون پوند پایین تر از مقدار پیش بینی شده باشد. این مقدار در مقایسه با 94 میلیون پوندی که این موزه در سال مالی 2020-2019 کسب کرد، از کاهشی 60 درصدی حکایت دارد. درآمد مستقل موزه ویکتوریا و آلبرت نیز با 63 درصد کاهش از 64 میلیون پوند به 24 میلیون پوند رسید. سخنگوی این موزه می گوید، درآمد حاصل از بازدیدکنندگان بیش از 90 درصد کاهش یافته است.

حتی پس از پایان اولین دور از قرنطینه و بازگشایی موزه ها، تعداد بازدیدکنندگان به آمار پیش از شیوع کرونا نزدیک هم نشد. در سه ماهه اول سال 2020، موزه تیت مدرن که پربازدیدترین موزه انگلیس در سال گذشته میلادی بود، به طور میانگین ماهانه 357 هزار بازدیدکننده داشت. در نیمه دوم همان سال (از ژوئیه تا دسامبر) همین موزه در مجموع تنها 60 هزار بازدیدکننده در ماه داشت و این یعنی افت 83 درصدی.

از طرف دیگر کسادی بازار گردشگری در انگلیس نیز مزید بر علت شد؛ قبل از شیوع کرونا درصد بازدیدکنندگان خارجی موزه بریتانیا 77 ، نگارخانه ملی لندن 60 ، موزه ویکتوریا و آلبرت 51 و مجموعه تیت 45 درصد بود. اما با شیوع کرونا و اعمال محدودیت های مسافرتی موزه ها عملا این گروه از بازدیدکنندگان را از دست دادند.

براساس گزارشات اخیر اداره آمار ملی انگلیس از سال 2020، در سه ماهه دوم این سال همزمان با آغاز اولین دور از قرنطینه سراسری در انگلیس، آمار گردشگران خارجی که به این کشور سفر کردند در مقایسه با سال 2019، 96 درصد کاهش یافت و به گزارش سازمان نظارت و ارزیابی شرکت ها و خطوط هواپیمایی این کشور، تعداد مسافران تا پایان سال به حالت اول برنگشت.

احتمال احیای کامل موزه های انگلیس در سال 2021 میلادی در هاله ای از ابهام است. موزه های این کشور تا قبل از 17 می بازگشایی نخواهند شد و بعد از بازگشایی هم باید با ظرفیت محدود به فعالیت خود ادامه دهند. به علاوه گردشگری نیز تا چند سال آینده به شرایط پیش از شیوع کرونا برنخواهد گشت. به گفته تیم ریو (Tim Reeve)، معاون مدیر موزه ویکتوریا و آلبرت برگشت به جایگاه پیش از شیوع کرونا ممکن است تا پنج سال طول بکشد.

موزه بریتانیا بزرگترین قربانی فرهنگی کرونا در انگلیس است