شهر خبر
برچسب‌های مهم خبری:#مجلس#دولت#لایحه بودجه
اختصاص اعتبار برای مقابله با تهدیدات اینترنت ماهواره‌ای
از سوی نمایندگان مجلس تصویب شد؛

اختصاص اعتبار برای مقابله با تهدیدات اینترنت ماهواره‌ای

نمایندگان مجلس در جریان بررسی جزئیات لایحه بودجه در بخش هزینه‌ای، در مصوبه‌ای مقرر کردند 10 درصد افزایش حق‌الامتیاز و حق‌السهم دولت از کارور (اپراتور)‌های ارائه‌دهنده خدمات مخابراتی صرف سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر (ساترا) و مقابله با تهدیدات اینترنت ماهواره‌ای شود.

اعتمادآنلاین| نمایندگان مجلس در مصوبه‌ای مقرر کردند 10 درصد افزایش حق‌الامتیاز و حق‌السهم دولت از کارور (اپراتور)‌های ارائه‌دهنده خدمات مخابراتی صرف سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر (ساترا) و مقابله با تهدیدات اینترنت ماهواره‌ای شود.

 

نمایندگان مجلس در جلسه علنی بعدازظهر امروز (شنبه 16 اسفندماه) مجلس و در جریان بررسی جزئیات لایحه بودجه در بخش هزینه‌ای، بندی تبصره 6 لایحه بودجه را به تصویب رساندند که براساس آن:

 

1 - کارور (اپراتور)های ارائه‌دهنده خدمات مخابراتی، علاوه بر قیمت هر پیامک مبلغ ده (10) ریال از استفاده‌کنندگان خدمات مزبور دریافت و به حساب درآمد عمومی ردیف 160154 نزد خزانه‌داری کل کشور واریز کنند.

 

درآمد حاصله متناسب با وصول تا سقف هزارمیلیارد (1.000.000.000.000) ریال جهت اجرای مواد (5) و (8) قانون حمایت از حقوق معلولان مصوب 20/ 12/ 1396 و ساماندهی کودکان کار و خیابانی در اختیار سازمان بهزیستی ردیف 131500 قرار می‌گیرد.

2- حق‌الامتیاز و حق السهم دولت از کارور (اپراتور)‌های ارائه‌دهنده خدمات مخابراتی به میزان ده درصد (10%) افزایش یافته و به حساب درآمد عمومی ردیف 130404 نزد خزانه داری کل واریز می شود و کارورهای ارائه دهنده خدمات اجازه افزایش تعرفه اینترنتی مصرفی را در سال 1400 ندارند.

 

منابع حاصل مازاد بر شصت و نه هزار و هشتصد میلیارد(69.800.000.000.000) ریال در ردیف 130404 صرف موارد زیر می‌شود:

 

1 – 2 - توسعه زیرساخت اینترنت ثابت پرسرعت توسط شرکت مخابرات ایران که امکان ارائه سرویس‌های صوت و تصویری پیشرفته را داشته باشد. اینترنت ثابت پرسرعت می بایست امکان رقابت و مقابله با تهدیدات اینترنت ماهواره ای توسط کشورهای خارجی دیگر در حریم کشور را داشته باشد.

 

2 – 2 - حمایت از تولید محتوا در فضای مجازی

 

3 – 2 – پروژه‌ها و طرحهای مرتبط با فضای مجازی تحت نظارت و راهبرد مرکز ملی و در راستای مصوبات شورای عالی فضای مجازی به خصوص «طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات» مصوب شهریور 1399 با اولویت بومی سازی تجهیزات و خدمات امنیت و سالم سازی، ذخیره سازی و پردازش کلان داده‌ها

 

4 – 2 – وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مکلف است در چارچوب الزامات شورای عالی فضای مجازی تا پایان سال 1400 شبکه ملی اطلاعات را اجرا کند.

 

5 – 2 - مسئولیت صدور مجوز و تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر و نظارت بر آن، منحصراً بر عهده سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر(ساترا) سازمان صدا و سیما است و متناسب با توسعه زیرساخت اینترنت ثابت پر سرعت، سازمان صدا و سیما موظف به ارائه محتوای تولیدی خود در این بستر است.

 

6 – 2 – وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مکلف است به نحوی سیاستگذاری کند که توسعه اقتصاد دیجیتال بر بستر شبکه ملی اطلاعات دارای مزیت‌های مالی و اقتصادی قابل توجه نسبت به توسعه آن در خارج از شبکه ملی اطلاعات باشد.

 

منبع: ایسنا