شهر خبر
برچسب‌های مهم خبری:#انگلیسی

شانس ابتلای افراد 5 تا 17 ساله به کرونای انگلیسی خیلی بیشتر از بقیه است!

به گزارش منیبان، فرزین خوروش روز سه شنبه گفت: افراد پنج تا ۱۷ ساله در مواجهه با ویروس قبلی کرونا کمتر علامت دار و مبتلا می‌شدند اما شانس ابتلای آنها به ویروس جهش یافته انگلیسی بیشتر است.

وی با اشاره به دیگر ویژگی های خاص ویروس جهش یافته انگلیسی، اظهار داشت: میزان انتقال این ویروس نسبت به کرونای قبلی ۳۰ تا ۷۰ درصد بیشتر و شانس پیشرفت و شدت بیماری نیز تا ۳۰ درصد بالاتر است بطوریکه ممکن است ریه افراد ناگهانی گرفتار آن و به مرگ منجر شود.

این پزشک متخصص با تاکید بر اینکه ویژگی های ویروس جهش یافته انگلیسی، اهمیت آن را دو چندان می کند و باید راه های انتقال آن را جدی تر بگیریم، تصریح کرد: روش های انتقال ویروس در گونه جهش یافته انگلیسی تغییر نکرده و لازم است مردم همان چهار اصل رعایت فاصله اجتماعی یک و نیم تا ۲ متر، شستن دست و ضد عفونی کردن آن، ماسک زدن و قرنطینه کردن افراد مبتلا را رعایت کنند.

استاد گروه بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه از نظر بالینی هیچ تفاوتی بین ویروس جهش یافته انگلیسی و کرونای قبلی وجود ندارد، گفت: تب، سر درد، لرز، بدن درد، خستگی، ضعف، سُرفه، تنگی نفس و اختلال بویایی از جمله علائم بالینی آن است.

خوروش با اشاره به اینکه تشخیص ویروس جهش یافته نیاز به آزمایش های تخصصی تری دارد، اظهار امیدواری کرد که با رعایت شیوه‌نامه های بهداشتی توسط مردم از گسترش آن جلوگیری شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همچنین با بیان اینکه برای ایجاد ایمنی گسترده در جامعه باید ۶۰ تا ۸۰ درصد مردم علیه کرونا واکسینه شوند تا انتقال ویروس متوقف شود، تاکید کرد: اگر فردی شانس تزریق واکسن کرونا را دارد باید آن را دریافت کند.

وی با اشاره به اینکه تا کنون هیچ عارضه جدی و حادی از انواع واکسن کرونای تولید شده در جهان گزارش نشده است، خاطرنشان کرد: تا کنون عوارض جدی در تزریق واکسن اسپوتنیک وی روسی نیز دیده نشده است بنابراین نگرانی از عوارض حاد نداریم.

به گفته وی، ویروس کرونا با هیچکس شوخی ندارد بهمین دلیل افراد نباید خود را از شانس تزریق واکسن محروم کنند.

خوروش با اشاره به اینکه واکسن کووید ۱۹ به ایمنی در مقابل بسیاری از ویروس های کرونای جهش یافته منجر می شود، تصریح کرد: در زمان حاضر در هیچ کجای دنیا قدرت انتخاب برای این واکسن وجود ندارد.