شهر خبر
برچسب‌های مهم خبری:#شورای عالی

ضرورت ورود نخبگان به عرصه شوراها و سیاست گذاری

داوطلبان انتخابات شوراها در سال ۱۴۰۰ باید آزمون بدهند؟

رئیس شورای عالی استان‌ها با بیان اینکه حضور نخبگان در جایگاه اجرایی ضروری است گفت: برای اینکه خیلی از دردهای جامعه دوا شود باید نخبگان وارد عرصه اجرا و سیاست گذاری شوند.

به گزارش مشرق، علیرضا احمدی رئیس شورای عالی استان‌ها صبح امروز در دومین روز از سفر خود به استان هرمزگان به میان نخبگان، دانشگاهیان و فرهیختگان این استان رفت.

وی در سخنانی گفت: برای اینکه خیلی از دردهای جامعه دوا شود باید نخبگان وارد عرصه اجرا و سیاست گذاری شوند.

احمدی ادامه داد: تا زمانی که نخبگان خودشان وارد عرصه سیاست گذاری و اجرا نشوند نمی‌توانند اهداف ذهنی شأن را به منصه ظهور بگذارند.

رئیس شورای عالی استان‌ها تصریح کرد: نخبگان علمی و فرهنگی و اجتماعی و حتی نخبگان اقتصادی باید در مسندهای مدیریتی قرار بگیرند و اقدامات علمی خود را اجرایی کنند

وی بیان داشت: برای آنکه سیاست گذاری‌های ما در سراسر کشور رنگ و بوی علمی به خود بگیرد باید نخبگان علمی و دانشگاهی ما صندلی‌های سیاست گذاری شهرها و روستاها را به دست بگیرند.

رئیس شورای عالی استان‌ها اظهار کرد: امروز در هیچ نقطه‌ای از کشور وارد نمی‌شوید، مگر اینکه تصمیمات شوراهای اسلامی شهر و روستا در امورات و فرآیندهای زندگی مردم تأثیرگذار بوده است.

احمدی خطاب به حاضران در جلسه گفت: شما نخبگان باید طرح‌ها و ایده‌های نوین خود را به مردم ارائه دهید و با قدرت به عرصه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا وارد شوید تا بتوانید برای مردم در این مسندها حاضر شده و برای مردم نقش آفرین شوید.

وی بیان داشت: باید از نخبگانی که می‌توانند در سیاست‌های خرد کشور نقش آفرینی کنند دعوت کرد تا به عرصه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا وارد شوند

احمدی ادامه داد: چه اشکالی دارد که ریاست دانشگاه آزاد یک استان از اساتید دانشگاهی دعوت کند تا به عرصه انتخابات شوراها بیایند و شوند. عضو شورای یک روستا و شهر تا بتواند هر آنچه در این سال‌ها آموخته را اجرایی کند.

رئیس شورای عالی استان‌ها افزود: یک روستایی که سه هزار نفر جمعیت دارد جزئی از جمعیت یک کشور است و اگر همین سه هزار نفر را بتوان برای‌شان کاری کرد جز به جز برای همه مردم کشور کار کرده‌ایم.

وی اضافه کرد: انتخابات شوراها سیاسی نبوده بلکه بعد اجتماعی آن و بعد سیاست گذاری آن در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی پر رنگ تر از سایر جنبه‌ها است.

احمدی تصریح کرد: چه ایرادی دارد که پزشکان هم وارد عرصه شوراها شده و بتوانند در تصمیماتی که مربوط به حوزه بهداشت است نقش آفرین شوند. مگر نه آنکه در قوانین به موضوعات بهداشتی و سیاست گذاری‌های آن اشاره شده است.

وی به دغدغه‌های مقام معظم رهبری هم اشاره کرد و گفت: در ابتدا بگویم که ما متأسفانه قدر رهبری را ندانسته‌ایم. تا به امروز شاید مشکل اقتصادی در کشور داریم که ناشی از کم کاری برخی از مدیران است. اما به واسطه رهبری داهیانه رهبر انقلاب عزت ما حفظ شده و آزادی ما بیش از بسیاری از کشورهایی که دم از دموکراسی می‌زنند بیشتر بوده است.

احمدی گفت: من نمی‌گویم کشور مشکلات اقتصادی و دیگر مشکلات را ندارد. بلکه می‌گویم از آنجا که پایه‌های این نظام محکم و قوی و استوار است می‌توان از این بنیه قوی استفاده کرد و مشکلات را بر طرف کرد.

وی تشبیه کرد: کشور مانند بدنی است که استخوان بندی و پیکره قوی دارد. هر چند بیماری‌های اندکی به آن وارد شده، اما این بدن قوی می‌تواند با این بیماری‌ها مقابله کرده و آن‌ها را شکست دهد.

رئیس شورای عالی استان‌ها افزود: دغدغه مقام معظم رهبری و همان انقلابی گری واقعی این است که به همه مردم کشور خدمت صادقانه شود و موقع خدمت‌گذاری نپرسیم که این فرد خدمت گیرنده جناح سیاسی اش چیست.

احمدی تصریح کرد: باید همه ما از هر جناح و با هر سلیقه‌ای دست به دست هم بدهیم تا مشکلات کشور را برطرف کرده و به گونه‌ای گام برداریم که نگاهمان افزایش رضایت مردم باشد.

منبع: مهر